Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir hevesle aldığım fakat kullanamadığımız MacBook Air haswell satılıktır. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler. Elimden gelen her türlü yardımı yapacağıma emin olabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_86294014/f_//tm.htm#86294014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 10 Ocak 2014; 2:08:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iosa yazılım yapan arkadaşlar var mı burada...

tavsiye ettikleri forum-tutorial vs. paylaşabilirler mi?
  • Merhaba arkadaşlar kardeşime hediye bir dizustu alacağım , mağazalarda bakınırken md760 modelini beğendik , apple store da öğrenci indirimi ile taksitli fiyatı 2725 tl diğer sitelerde 2600 dan daha uygun bir fiyat bulamadım. Gunluk kullanım için alıyoruz internet film izleme , kolay tasıma uzun pil ömru. Bu fiayata hatta daha daha uygun fiyata f/p daha iyi urunler oldugunun da farkındayız ama tercihimiz bu yönde olacak , sormak istediklerim ;

- apple store'dan almak ile başka yerden almak arasında satış sonrası destek garanti vb fark var mı ?

-yurtdışından alma imkanımızda var ama su an icin fiyat avantajının çok olmadığını göruyorum ayrıca turkçe q klavye olmayacak olması dolayısıyla da tercih etmiyorum. doğru mu yapıyorum ????

-su an 128 gb alacağız belleği 4 yerine 8 almak bize ne kazandırır ????

- mac air ailesi ne zaman yenilenir , yeni urunlerin ulkemize gelişi ne kadar surer ?
  • weißstern W kullanıcısına yanıt
    - Şuanda apple mac ailesi disbritörü Bilkom ve İndex bilgisayar ikisinden almakla appstore dan almak arasında hiç bi fark yok.

www.hurriyet.com.tr
    Apple satışlarını Index’le artıracak
    https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/apple-satislarini-index-le-artiracak-21801345

- Yurt dışından almak pek tavsiye edilmiyor. klavye ve garanti en büyük sorunlar

http://www.sihirlielma.com/2013/07/19/macbook-air-turkiye-fiyat-karsilastirma/

- Günlük kullanım için kullanacaksan 4 çok rahat yeter.

- air ailesinde çok fazla radikal değişiklikler yapılmıyor genelde kasa mesala efsane oldu artık. Her yıl ufak bir kaç değişik yapılıyor.

• Kullanılmamış Desem Yanlış Olmaz...Macbook Air Haswell Satılıktır... Sıfırdan Farkı Varsa Kafama Atın :) ... Fiyat 2.300 tl
    sahibinden ilan no: 150073082
  • Bimeksten air 13 almak istiyorum 2670 civarında birşry 128 gb . Md760tu modeli . Fakat ekran kartı 4000 görünüo . 5000 olması gerekmio mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google maps ile ilgili sorum olacak.

app store u abd yaptım ama yine uygulama yok. iphone a indirdim itunes ile. ama macbook için olan uygulama yok mu acaba?

illaki internetten mi girecez?

ikinci sorum ise ben macbooktan girdiğimde nerede olduğumu bulamıyorum. gps i olmadığı için mi bulamıyor? yoksa internete bağlı olduğum için bulabilir bunun yöntemi var mı?

mesela evden bir yere gideceğim zaman bunu macbook umdan ayarlayıp iphone dan dışarı çıkıp takip edebilir miyim?
  • arkadaşlar merhaba,eski mid 2012 11 ınc yeni haswell kullanıcısıyım.Yanlız aklıma takılan bir husus var trackpad e çok hafif dokununca tık die ses geliyor.Ancak eski bilgisayarımda bu ses yoktu.Sanki üstteki katmanla alttaki arasında boşluk var gibi.Sizdede aynı durum söz konusumu yoksa bu tarckpad demi sorun var anlayamadım.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• qweto kullanıcısına yanıt
    Benim 13" de böyle bir olay yok eski asus bilgisayarımda vardı ve çok rahatsız oluyordum servise vermiştim sorun yok deyip göndermişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Benim 13" de böyle bir olay yok eski asus bilgisayarımda vardı ve çok rahatsız oluyordum servise vermiştim sorun yok deyip göndermişlerdi.

Valla bende servise vercem Insallah degistirirler.satin alip eve geldim ve farkettim.Ne hevesle almistim simdi de uykum kacti sinirden.kil olmak zor sey ya :(

Ne yaptınız son durumu yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Ne yaptınız son durumu yazarsanız sevinirim.

Pzt gunu servisine gittim.adam acti bir vidayi skti.Mis gibi oldu.bosuna uzulmusum 5 dk bile surmedi islem.

İyimiş :) güle güle kullanın.

• Kafam karıştı arkadaşlar.Orta model (8gb 256gb) model kovalıyorum.Aslında amacım 8gb 128gb ama bulamıyorum.Full model air almak kafamda ancak çok ince geldi sanki fazla ince olduğundan rahatsız olurum diye düşündüm.Böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
  • Almışken kesinlikle 256gb lık versiyon alınmalı bence.Şimdiki aklım olsa 256gb lık versiyonu alırdım.Çift işletim sistemi kurmak istemiyorsan 128 le idare edilebilir.İncelik konusunda ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım gerçi aldığım yer speck marka kılıf hediye etmişti o takılı biraz daha kalınlaşıyor tabi cihaz bence inceliği dezavantaj değil.
  • quote:

Almışken kesinlikle 256gb lık versiyon alınmalı bence.Şimdiki aklım olsa 256gb lık versiyonu alırdım.Çift işletim sistemi kurmak istemiyorsan 128 le idare edilebilir.İncelik konusunda ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım gerçi aldığım yer speck marka kılıf hediye etmişti o takılı biraz daha kalınlaşıyor tabi cihaz bence inceliği dezavantaj değil.

Ben şu anki pc'mde 82gb lık yer kullanıyorum.Dropbox 16gb olduğundan.Alan önemsiz,önemli olan ram

• igetter ile indir komutu neden çıkmıyor olabilir artık?

indirlecek ses dosyaları var. ses dosyasını indirmek için linke basınız diyor

eskide toruchpad e 2 parmak basınca igetter ile indir çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. ama şimdi çıkmıyor.
    sebebi ne olabilir?
    igetter kullanmayı unutmuşum :)
    yardım lütfen
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Cok merci tesekkur ederim

• Arkadaşlar en son model Air MD760TU/A 'midir ? yani bu modeli almak istiyorum ama şuan için bu son çıkandır değilmi ? İş için alacağım, word exel pdf mail vs...vs... hafifliği ve şarjı çok önemli Ankara 'da uygun fiyatlı nereden bulabilirim ? Olmazsa netten alacağım.
  • Merhabalar , macbook air kullanıcısıyım . Fakat bilkent üniv in moodle sayfasına girip tartışmalara katılmam gerekiyor. Bu sayfalara girdiğimde forum açılmıyor.Ünlem işareti çıkıyor . Windows tabanlılarda bir sorun yok . Ayrıca bazı facebook uygulamalarında da bozukluklar oluyor . Ne yüklemeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.