Şimdi Ara

KONYA APPLE PR GÜRGENÇLER REZALETİ (garanti Dışı Kalan Cihaz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
14.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 4 Şubat 2017; 15:11:43 >
  • bende hiç memnun kalmadım bu servisten.yani adamlara nasıl lisans vermişler anlamıyorum.
  • Sorun yaşanalı uzun zaman olmuş fakat şimdi gayet iyiler. Müşteri memnuniyetine dayalı çalışıyorlar tamamen. Zorlu falan yanından geçemez. Ankara'da İstanbul'da da gittim mağazalarına, hepsi aynı disiplinle çalışıyor valla.
  • mehmetaykan M kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadığım kötü tecrübeyi ve sahibinin bana üslubunu hayatta unutmam. Ne mutlu size...
  • Biraz önce kulaklığımın power tuşu çalışmıyor diye gittim , garantiye yolladım. Suratıma bakmadı yardımcı olan eleman bilgisayardan bişeyler yazdı imzaladım yolladılar çok memnun kalmadım açıkcası. Umarım cihazımı sağlama bağlayıp verir Apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gürgençler dandik bir servis galiba, nerde okuduysam herkes sorun yaşamış.şikayet var, gürgençler şikayetiyle dolu, burdan herkese sesleniyorum, bu servise veremyin sakın, daha beter olur telefon. sadece konyada değil bir dolu yerde servisleri var ama rezalet, ben de bunlara verecektim, iphone plus 128 gb ı, vazgeçtim, başka bir yere vereceğim, tavsiyesi olan var mı ? ekran kırık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.