< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 13 Eylül 2015; 20:57:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 13 Eylül 2015; 20:57:27 > |
Hocam ben de Konya'da yaşıyorum. Bu Adamlar benim 6 Plus'ım için de aynı şekilde garanti dışı yabancı müdahale dediler ve bana teslim ettiler halbuki o cihazı İstanbul'daki teknik servisten gelen değişim cihazıydı. Sonra tekrar o servise yolladım. Apple'da destek oldu tabi. Mail'ler geldi gitti. Telefonlar geldi. 2 kere apple Türkiye'nin üst düzey yetkilileriyle görüştüm. Ve dahası İstanbul'daki artı servis cihazımı tekrar değiştirdi. Geçen 1 hafta sonra apple arayıp halimi hatırımı sorup sorun olup olmadığının peşine düştü. Bence uğraş ver. Aptal değil kimse 2.500-3000 para verdiği cihazı merdiven altı telefoncularda yaptıracak kadar. Gürgenlerdeki teknik servisteki elemanı gidip ben bağlattım Apple müşteri hizmetlerine. Konya gürgençler sıkıntılı bu yönüyle ...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 13 Eylül 2015; 21:01:05 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|