Şimdi Ara

Konya AUTO KING skandal Yaklaşım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yazık günah hiç uğruna arabanı hasarlı boyalı konumuna getirtme. böyle bin. zaten ben bir hasar göremedim. ufak bir çatlak var o kadar.
  • Konya esnafı biraz sıkıntılı ama içlerinde on numara insanlar da var en iyisini yapmışsınız ama bence generaliyi arayın içinizdeki öfkeyi kusun en azından onlar da bilsin sebebi inşallah birdaha böyle bişey yaşamazsınız kazasız belasız yolculuklar herkese inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın aksam cikacak insallah su anda sanaide ciksin yapılmıs resminide atıcam tek tek görsunler Nekadar yaptırdıgımıda
  • Aradım ve soyledim beni Konya AUTO KING merkezine yönlendirdiler orayıda aradım orasıda bana arabanın ruhsat fotorafını gonderınde bide biz fiyat verelim diyor :) Ruhsattan nasıl bilceklerse fiyatını Artık kendi paramla yaptırım bidaha Konya AUTO KING servisi nasıl diye sorarlarsa aynen anlatırım durumu
  • Ruhsat iyiyse fiyat kabarık olcak hocam galiba mantıgını anlamak güç onların. Resimleri bekliyoruz tekrar geçmiş olsun

• Bügün Tamponcudan Tampon gelmis Boya Vurulcakti heralde yarın alırım ozmanda Yapılmıs Resmini Atarım Konya AUTO KING skandal Yaklaşım
     Konya AUTO KING skandal Yaklaşım

• Auto king fiyaskodan baska bisey değil.

• kısaca full kasko yoksa autokıng den uzak gezıyoruz,, resımdekı problem ıcın 2500tl mıllet parayı yoldan topluyo sanırım ilerde kasko yapıcaım bi araç olursa duruma göre autokıng olmayana bakmaya calısırım
  • Auto King Servislerinden Kesinlikle ve kesinlikle uzak durun Kasko Yaptırmadanda neleri kapsıyor neleri kapsamiyor diye sözleşmenize bakın...
  • Arabam Sonunda Cikmistir ..  Konya AUTO KING skandal Yaklaşım Konya AUTO KING skandal Yaklaşım
     Konya AUTO KING skandal Yaklaşım Konya AUTO KING skandal Yaklaşım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.