Şimdi Ara

Konya AUTO KING skandal Yaklaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konyada generali sigortadan bir Kasko yaptırdım ve Arcımla Kaza Yaptım Ve kasko kapsamında arabami yaptırmak icin konya AUTO KING servisine yölendirdiler gitigimde orda danısmada duran bayana bana biz bakmıyoruz bakanıda bilmiyoruz dedi evrakları önüme attı ben aldım evrakları ve baska bi servise gittim onlarda aracınız sadece AUTO KING servislerinde yapılır dedi sozleşmede öyle yazıyor dedi ve tekrar gitim dedim ki siz bakıyormusunuz dedim evragi aldı okudu biz bakmıyoruz diyerek tekrar evragi önüme attı ben dedim bendemi bi terslik var generali sigortayı aradım arabama bindim ve dedimki burdaki servis bakmıyor nereye gidicem yeter artık dedim ve bana generali sigortadaki bey telefonu AUTO KING servisinden arkadaşa veremi istedi verdim ve ondan sonra bayan dediki aa biz bakıyormusuz verin evrakları dedi ( Dalga gecer gibi 3 kez gidişimde ) ben evrakları verdim ve aracıma camdan bakarak fiyat verdiler bu 2500 Tl tutar sizin kaskonuz karsılamaz dedileer ve benim moralım iyice bozuldu sanaideki ustaya göturdum aracta 800 tl en fazla hasar oldugunu belirti AUTO KING genel merkezini aradım ve soyledim durumu anlatım ben sizi arıyacam dedi ve aramadı ben aradım ve dediki siz fiyati eyenmemissiniz bende dedim ki camdan fiyat verirlerse sende beğenmezsin ben sanayide fiyat aldım dedim bana sanayi degiliz biz dedi :) neyse tamam dedim ve sorunumu çözün dedim bana tekrar götür aracınızı dedi Sizce Ne yapmalıyım araca 800 tl ye Yapılcaken ben 2500 tl ye Yaptırıyım mi :)

Bence AUTO KING servisleri Olan bi kasko yaptırmayın Ben Yandım Sizde Yanmayın

• 2500 ile 800 tl...Nasil bu kadar oynar ki?

Aracinizda ne hasar var?Polis evinin arkasindaki sanayide Ozenir kaporta var,oraya sordunuz mu?Adamlar baya kaliteli is yapiyor.Acaba onlar ne fiyat cekti?
  • Hocam araç kaskoluysa neden para vererek yaptırıyorsunuz ki? Ben mi yanlış anladım, aracınız kaskolu ve Konya'da AutoKing ile anlaşmalı. Götürüp yaptıracaksınız, paraya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Hocam araç kaskoluysa neden para vererek yaptırıyorsunuz ki? Ben mi yanlış anladım, aracınız kaskolu ve Konya'da AutoKing ile anlaşmalı. Götürüp yaptıracaksınız, paraya gerek yok

Kasko karsilamaz demisler sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Hocam araç kaskoluysa neden para vererek yaptırıyorsunuz ki? Ben mi yanlış anladım, aracınız kaskolu ve Konya'da AutoKing ile anlaşmalı. Götürüp yaptıracaksınız, paraya gerek yok

Minionarıma girmesi isteniyor galiba.
  • Ne Auto Kingmiş arkadaş. Tamamen saçmalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Nisan 2015; 12:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Ne Auto Kingmiş arkadaş. Tamamen saçmalık..
    quote:

konyada generali sigortadan bir Kasko yaptırdım ve Arcımla Kaza Yaptım Ve kasko kapsamında arabami yaptırmak icin konya AUTO KING servisine yölendirdiler gitigimde orda danısmada duran bayana bana biz bakmıyoruz bakanıda bilmiyoruz dedi evrakları önüme attı ben aldım evrakları ve baska bi servise gittim onlarda aracınız sadece AUTO KING servislerinde yapılır dedi sozleşmede öyle yazıyor dedi ve tekrar gitim dedim ki siz bakıyormusunuz dedim evragi aldı okudu biz bakmıyoruz diyerek tekrar evragi önüme attı ben dedim bendemi bi terslik var generali sigortayı aradım arabama bindim ve dedimki burdaki servis bakmıyor nereye gidicem yeter artık dedim ve bana generali sigortadaki bey telefonu AUTO KING servisinden arkadaşa veremi istedi verdim ve ondan sonra bayan dediki aa biz bakıyormusuz verin evrakları dedi ( Dalga gecer gibi 3 kez gidişimde ) ben evrakları verdim ve aracıma camdan bakarak fiyat verdiler bu 2500 Tl tutar sizin kaskonuz karsılamaz dedileer ve benim moralım iyice bozuldu sanaideki ustaya göturdum aracta 800 tl en fazla hasar oldugunu belirti AUTO KING genel merkezini aradım ve soyledim durumu anlatım ben sizi arıyacam dedi ve aramadı ben aradım ve dediki siz fiyati eyenmemissiniz bende dedim ki camdan fiyat verirlerse sende beğenmezsin ben sanayide fiyat aldım dedim bana sanayi degiliz biz dedi :) neyse tamam dedim ve sorunumu çözün dedim bana tekrar götür aracınızı dedi Sizce Ne yapmalıyım araca 800 tl ye Yapılcaken ben 2500 tl ye Yaptırıyım mi :)

Ne mini onarım yazıyor ne de kasko kapsamına girmediği üstatlar. Direk biz bakmayız demişler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara autoking e telefon ac. Kabul ederse bas oraya gotur. Konya nin esnafinin genelinde sikinti var, ben de cok problem yasadim. g
  • Ne yalan söylüm bende anlamadım birşey.

Kasko varsa siz servise verin yapılsın. Servisler de zaten o tür onarımlar için sağa sola yolluyor parçaları.

Mini onarımdan yararlanıp kasko bozulmasın diyorsanız. Poliçeye bakın orda cm cm yazar ücretsiz onarım. Sınırı geçiyorsa belli bölgeleri yaptırmayın sanayide siz harici yaptırın kasko sağlam kalsın. Kazayı hasarı bilmediğimiz için net konuşamıyorum.
  • Huka Sampos kullanıcısına yanıt
    telefonu AUTO KING servisinden arkadaşa veremi istedi verdim ve ondan sonra bayan dediki aa biz bakıyormusuz verin evrakları dedi ( Dalga gecer gibi 3 kez gidişimde ) ben evrakları verdim ve aracıma camdan bakarak fiyat verdiler bu 2500 Tl tutar sizin kaskonuz karsılamaz dedileer

Hocam burayi kacirdiniz sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 22 Nisan 2015; 12:42:19 >
  • Ver mahkemeye hocam ,altta kalmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

Ver mahkemeye hocam ,altta kalmayin
    resim koysana hocam hasarlı yerlerin
  • Hiç auto king e bulaşma. Ankara ostim auto king e hiç ama hiç bulaşma.

Adamlarda mini onarım mantığı " Biz zaten ücretsiz yapıyoruz, nesini beğenmediniz" şeklinde. Sanki babasının hayrına yapıyorlar, sonra anket doldurmanızı isteyip, düşük puan verdiğinizde. Zaten ücretsiz yaptık, niye düşük puan veriyorsunuz deme yüzsüzlüğünü gösterebiliyorlar.

Sanayide en berbat usta bile ostim auto king den iyi iş çıkartır. Çünkü nasıl olsa para vermiyor, bir daha gelmezse gelmesin mantığı olmaz.
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Mini onarımla yapamayız demişler o zaman.
  • Huka Sampos kullanıcısına yanıt
    Sanirim onu kastetmisler ama durumlar karisik
  • recepyavuz4242 kullanıcısına yanıt
    2500 tl lik hasarı karsılamayacaksa napayım öyle kaskoyu.100-200 lük hasarı kendim de yaptırırım.Ama tutar mini onarımı aşıyorsa normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 22 Nisan 2015; 13:07:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Sanirim onu kastetmisler ama durumlar karisik
    Kaskonun anlasması 1000 Tlye kadar arkadaşlar ustunu sizden talep ederiz diyolar adamlar yapmıyor 3 kez kapıdan cevirdiler beni Git gel Git gel Biktim Valla Pekte Güvenemedim 800 Tl yapılcak sey 2500 tl nasıl olur aradakı faka bakın bi
  • Yerinde olup biz sanayi değiliz dediklerinde nesiniz siz adam mısınız demeyi çok isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepyavuz4242

Kaskonun anlasması 1000 Tlye kadar arkadaşlar ustunu sizden talep ederiz diyolar adamlar yapmıyor 3 kez kapıdan cevirdiler beni Git gel Git gel Biktim Valla Pekte Güvenemedim 800 Tl yapılcak sey 2500 tl nasıl olur aradakı faka bakın bi

Alıntıları Göster
    Arkadalşar resmide Koydum Sizce ne kadara cikar

• Sanirim "ucuz etin yahnisi yavan olur" olayi var. Generali sigorta 250 tl lik sigortayi arada acente yok mantigi ile daha ucuza maledip hasarlardaki farklar ile arayi kapatma pesinde midir acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.