Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Konya AUTO KING skandal Yaklaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 parça boyancak 300 TL
    kapaklar değişcek 150 tl en Fazla
    Kaportaci duzeltmeler yapcak 200 Tl
    Toplam 800 Tl Cikan Fiyat

geri Kalan 1700 Tl Azarlama Ucreti Heralde
  • Bunda hiçbirşey yokmuş ki ,
    İyiki far filan kırılmamış , 5-6 bini bulurdu o zaman.
    Bence 2500 lira çok , 800 lira bile çok hatta.
  • Arac audi sanirim;arkadasin erasinin ikiye ayrilan öntamponu birlestirip takmaya 50 tl aldilar sanayide..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayide 800 TL, Auto King'de 2.500 TL ve kasko karşılamıyor. Bu durumda yapılacak şey sanayiye gitmek. Anlaşılması zor bir durum, cevaplanması gereken br soru var mı ki?
  • Evet Far Ve Far Fiskiyesinde Herhan gibi Sorun Yok Bende Anlamadım Adamlar Yetkli Servisten Fazla Fiyat Cikarıyor Yetkli Servise sordum Bana Verılen Fiyat 1100 Tl
  • sanayi 800
    servis 1100
    king 2500

şaka gibi,

bence hiç kasmayın çıkmacıdan ya da netten far yıkama kapağını alın (mekanizması sağlam madem) gidin başka bir ustaya çok daha ucuza yaptırılır.
  • Mini onarıma girerek hasar kaydı olmamasını ve Hasarsızlık indiriminin bozulmamasını mı istiyorsun hacı ? Sanki amacın bu gibi.

Haricinde tampon 300 civarı hallolur. Sonuçta sökülecek onarılacak. Kaputtta ucu düzeltilecek, boyanacak. Far Ayakları kırılmamışsa sorun yok . Bence oto king bile Saçma. Hasarsızlık isteniyorsa dışarıda özel serviste 800 TL ye hallettirin. Hasarsızlık da bozulmamış olur. Iyi ustalar da var sonuçta.

• Kaskonuz varsa, neden cebinizden sanayide yaptıracaksınız orasını ben de anlayamadım.
    Muafiyetli kısıtlı bir kasko poliçeniz mi var?
  • Bende Simdi Sanai Ye biraktım Ustayla gorustum Kapakları buldum 25 Tl Odedim Kaporta ve boya işlemi kaldı tampon gelsin boyancak
  • Konya esnafı geçiyor olayın içinde..... Sizin yerinizde olsam atlar Ankara veya İstanbula giderdim, harcadığınız benzin+paranız cebinize kar kalır. Ankarada büyük ihtimal 500 TL ye yaptırırsınız. Harcadığınız benzin o kadar tutmaz. Üstüne de paranız artar.

Ben de yüksek meblağlar tutacak durumlarda (Sadece araba değil) atlayıp Ankaraya gidiyorum. İnsan muamelesi görmeniz de yanına kar kalıyor. Konya esnafı mı.... Alışveriş yaparsın, arkandan da küfür yersin. Nasıl bir mantaliteleri olduğunu ben hala çözemedim.
  • 500 - 600 tl'lik iş var,hasar bile denemez.Nitelikli bir kaportacı pekala halleder.Moralinizi bozmaya gerek yok.
  • Servise çek ne yaparlarsa onlar yapsınlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Servise çek ne yaparlarsa onlar yapsınlar..

aynen bırak servise kafan rahat olur en azından ben olsam auto kimg'e para kazandırmam.
  • Geçmiş olsun 2500 lira çok abartı bir fiyat fakat sanayide yapılacaksa da güvenilir birine yapmanızı ve bir dahaki kaskonuzu yetkili servis kaskosu yaptırmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

telefonu AUTO KING servisinden arkadaşa veremi istedi verdim ve ondan sonra bayan dediki aa biz bakıyormusuz verin evrakları dedi ( Dalga gecer gibi 3 kez gidişimde ) ben evrakları verdim ve aracıma camdan bakarak fiyat verdiler bu 2500 Tl tutar sizin kaskonuz karsılamaz dedileer

Hocam burayi kacirdiniz sanirim.

Camdan bakıp fiyat vermek ne ya sizin yerinizde olsam bağırtı çağırtı ortalığı karıştırırdım,DARBE yapardım şerefsizim. javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicranyarası

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

telefonu AUTO KING servisinden arkadaşa veremi istedi verdim ve ondan sonra bayan dediki aa biz bakıyormusuz verin evrakları dedi ( Dalga gecer gibi 3 kez gidişimde ) ben evrakları verdim ve aracıma camdan bakarak fiyat verdiler bu 2500 Tl tutar sizin kaskonuz karsılamaz dedileer

Hocam burayi kacirdiniz sanirim.

Camdan bakıp fiyat vermek ne ya sizin yerinizde olsam bağırtı çağırtı ortalığı karıştırırdım,DARBE yapardım şerefsizim. javascript:void(AddText(''))

Bende oyle yapabilirdim de yalniz konu sahibi ben degilim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konya Sanaisindede kaliteli Ustlar var Ama Ankara kadar Olamaz bikerisinde oto ckup lar yokdu bi opel corsa almıstım 1998 model arabayı oyle boyamıslar ki gözle hiç bişey fark edilmiyor orjınal gibi bende satmak istedip chup merkezine goturduler her tarafı boyalı dıyınce bende arabayı aldıgım adamı aradım biliyosan komple boyalı oldugunu bana soylemediysen diyee iyi bi giydirmistim arac ankaradan geldiğini biliyordum
  • Geçmiş olsun hocam öncelikle. Bence direk generaliyi arayıp durumu anlatın ve anlaşmalı servisle özel servis farkını söyleyin mağdur olduğunuzu ve aıtoking den dolayı generaliyi bir dahaki sefere düşünmeyenileceğinizi , servisin hoşgörüyü suistimal ettiğini vs vs söyleyin en azından farkına varsınlar sorun yaşayanlar şikayet rtsin ki istedikleri gibi at oynatmasınlar camdan bakıp aşağı yukarı 1000-1200 ama biz bu fiyat diyelim zaten karnımız tok diye düşünmüşlerdir sanayide çok iyi ustalar var görüşün autokınge 2500 verinceye kadar sanayide 2500 olsa bile en azından daha iyi muamele görürsünüz

• Aynen kardeş şimdi sanaide Boyacı ustaya biraktım ve aracımda 800 tl bile bulmaya bilcegini söyledi Kasko Yaptırken Dikkat ederim bundan sonra tek servis li kasko kesinlikle yapmam Kaskoda tek servis yapa bilir diyor onlarda insani bezdiriyor
  • konyadan kaçıcın demişler toprakların düzlüğü kafa düzlüğü yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.