Şimdi Ara

Konya'da Galatasaray taraftarına yapılandan haberiniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya'ya maç izlemeye giden bu güzel kardeşimize bazı hadsizler küfür ediyor ve şiddette bulunuyor. Formasını alıp yakıyorlar ve bunu yapanlar lise öğrencisi. Çocuk ben öğrenciyim yapmayın abi diye yalvarıyor. Yazıklar olsun bu mu gerçekten halimiz?

Yapanların instagram hesapları belli

https://twitter.com/kralspor/status/919688727034724355

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitim seviyesi düşük, cahil insanlar bunlar...

• Malesef haberimiz oldu. Kınıyoruz ve gerekenin yapılmasını istiyoruz acilen.

• şimdi konya halkının geneline bir şey demek istemiyorum ama ısınamadığım ildir.

Bu olayı yapan kişilerin profillerinde gezdim herkese gider yapmışlar asıyolar kesiyolar, yiyorsa gelin tarzı şeyler yazmışlar hep. Geleceğin ileri seviye magandaları ders vermek şart ki dünyanın onların etrafında dönmediğini öğrensinler.

Fenerbahçeli olmama rağmen, fenerbahçeyi geçtim insan olarak o videoyu izlerken sinirlerim tepeme çıktı.
  • Klasik saçma sapan yobaz aptal insanların yaptığı şey. Bu ülke de insanları da berbat. Sıkılıyorum İğreniyorım bu insanlardanz

• konyalılar ağır mal oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağcılar ilçesinin ünlü olduğu yerde doğup büyüyenlerin laf ettiği şehire bak hahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

bağcılar ilçesinin ünlü olduğu yerde doğup büyüyenlerin laf ettiği şehire bak hahaha

Nerede geri kafalı bir il varsa, savunucusu Turin Turambar

Videoyu izledim, Gs kulübü çocuğu haftaya derbiye çağırmış. Güzel hareket. Taraftarlardan da destek görmüş. Yapanların 3'ü de yakalanmış. Birinin Instagram hesabı hacklenmiş. Zaten anca böyle temiz çocuğa dayılanabilecek tipler.
  • Konya normaldir,
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Kendisi ARap sevici bir trol olduğu içindir.
  • Cocuga cok uzuldum. İnsallah ua falan gundeme getirirde gs fener macina cocugu cagirir. Hatta sezon sonuna kadar misafir eder. Hatta tum oyuncularin formalarini cocuga verirler. Hatta muzeyi gezdirirler hatta tum deplasmanlara gotururler cocugu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.