Şimdi Ara

Konya'da LPG Dönüşümü [Montaj Yapıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düzenleme: Yakın tarihde montaj Taşkın Otogaz da yapıldı. Henüz arıza lambası yanma veya uyumsuz bir tavır sergilemedi araç. Takılan kit Atiker AtikFast kiti. Son çıkan kitmiş duyduğuma göre. Yakıt tüketimi olarak henüz ölçemedim. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. (:

---------------------

Merhaba arkadaşlar. LPG kiti montajının ne kadar önemli olduğu ve montaj sonrası desteğin önemi oldukça yüksek. Konya'da aracına LPG dönüşümü yaptıran arkadaşlar firma hakkındaki görüşlerini ve tecrübelerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

8v 1.4 Fire Active Grande Punto aracım.

LPG kiti marka önerilerinizi de bekliyorum arkadaşlar.

Lovato'nun OBD sistemi varmış. Nasıldır iyi midir?

Konuyu forumda arattım fakat sonuçlar çok eski o yüzden yeni konu açtım. Yardımlarınızı bekliyorum. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırak Web Master -- 12 Temmuz 2016; 21:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2009 yılında 2004 model vw bora aracıma yozgattan konyaya gelip atiker sistem taktırmıştım. 86 bin km kullandım. Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Sadece bobinlerim yandı gittim serviste değiştirdim. O da normal bi durumdu.

Taktırdığım ustayı gözü kapalı tavsiye ederim. Kent plazanın karşısında sanayi var. Yol kenarında atiker/lovato bayii AKGÜNLER OTOGAZ var. Netten iletişimimi bulabilirsin.Alaaddin usta var. Onunla görüş derim. En azından fikir alırsın. Yozgattan bi öğretmenin mavi bora aracına atiker takmışsın şimdide mavi tiposu var dersin. O zaman tanır.

• Merhabalar öncelikke Konya da bu işin en iyi üstadı Hasan abim var ademler otogaz diye bulursunuz kendisini bulun benim selamımı iletin muhakkak Yusuf koparan İzmir den derseniz yardımcı olur hayırlı olsun abim şimdiden selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda arayıp görüşeceğim hocam. Teşekkürler ilginiz için. Lovato filan takmıyor mu acaba sadece Atiker mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Merhabalar öncelikke Konya da bu işin en iyi üstadı Hasan abim var ademler otogaz diye bulursunuz kendisini bulun benim selamımı iletin muhakkak Yusuf koparan İzmir den derseniz yardımcı olur hayırlı olsun abim şimdiden selamlar saygılar sunuyorum

Buradan da bir fikir alışverişi yapacam hocam. Teşekkür ederim.

• Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    Markadan ziyade ustalık çok önemli bu işte. Aracınız turbolu değil sanırım. Atiker çok rahat iş görür. Lovato için tam emin değilim ama sanki var gibiydi.

Sonucunuzu buradan paylaşın bizimle. Xxx firması konyada atiker takmış arkadaşımın honda jazz aracına. Arkadaşım ankarada yanlış takılan enjektör borularının yüzünden yaklaşık 400 tl masraf etmiş. Usta çok önemli...

• Merhabalar aynı şekilde forumda aratırken karşıma denk geldi. Benimde aracım 2016 hyundai i20 aracıma hangi modelden daha çok Konya'da usta aramaktayım acaba siz taktırdınız mı fiyat aldığınız yer var mı acaba.Üst yazıda Ademler Otogazdan bahsetmiş bir firma yetkilisi.
  • burak-doganay kullanıcısına yanıt
    Fiyat aldığım yerler var ama gidip görüşme fırsatım olmadı henüz. Haftaiçi boş vakit bulamıyorum. Emre Otogaz baya ilgiliydi yalnız telefonda. Satış sonrası desteğe de çok önem veriyorlarmış. Telefonda güven verdiler. Görüşmek lâzım yüz yüze.

• Evet siz dedikten sonra baktım netten emre otogazın yerine fiyat alırsanız paylaşırmısınız bende şehirde yeniyim neyin nerde olduğunu pek bilmiyorum
  • Atiker düşünürseniz sadece Atiker ozaman taşkın otogaz var kendisi distribütör firmadır Sıtkı usta ile muhakkak görüşün selamımı iletin Yusuf koparan dersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Atiker düşünürseniz sadece Atiker ozaman taşkın otogaz var kendisi distribütör firmadır Sıtkı usta ile muhakkak görüşün selamımı iletin Yusuf koparan dersiniz

Mesajınızı geç gördüm selamınızı iletemedim kusura bakmayın, selamınız üzerimde kalmasın. Taşkın Otogazda dönüşüm yapıldı bu arada. Atikerin AtikFast ürünü takıldı. İşçilik, ilgi alaka çok iyi. Sıtkı ustamız zaten gayet yardımcı oluyor. (:

Konuyu görmüşken yazayım dedim. Atiker düşünenler Taşkın otogaz gayet iyi. Emre Otogaz var bide araştırmalarım sonucu güvenilebilir montaj ekibi olarak.

• arkadaşlar merhaba 2009 era 1.4 aracım var.Daha önceki aracımı lpg dönüşümü yapılması için izmirde yusuf abime emanet etmiştim yine onu aradım yanına gelip sana montaj yaptırcam diye ama gelmene hiç gerek yok dedi konyada taşkın otogazda sıtkı ustama gönül rahatlığıyla montaj yaptırabilirsin dedi sıtkı ustamın yanına gittim ilk görüşte ilk konuşmada ben ustayım izlenimi bırakan tanıdığım nadir ustalardan biri ayak üstü beş-on dakika muhabbet ettik ve ikna oldum aracıma atiker gold kit montajına başlandı bütün işlemler yapılırken baştan sona kadar aracın yanındaydım ve yapılan herşey tam anlamıyla içime sinerek yapıldı iddia ediyorum sıtkı ustam kendi aracına lpg montajı yapsa bundan farklı bir montaj olmazdı montajın resimlerini de yükleyeceğim lpg taktırmayı düşünenler illaki araştırma yapacaktır bir kaç ustayla görüşecektir size tavsiyem görüşeceğiniz ilk usta sıtkı usta olsun iddia ediyorum başka bir usta aramayacak ve zaman kaybı yaşamayacaksınız.

• Hayırlı olsun inşallah. Yeniden form lara dönmek güzel bu arada

• Geçen günlerde yine uğradım Sıtkı ustanın yanına, Cruze hakkında LPG uyumu vb. bilgiler için fikir aldım. Cruze arıyorum, gönlüme göre denk gelirse bir araç almayı düşünüyorum.

Hoşgeldin foruma bu arada Sıtkı usta. :)

Şimdi alacağım arabanın üzerinde Atiker değil de farklı bir sistem olursa ne yapacaz. Diğer firmaların LPG sistemlerinede baksa Taşkın Otogaz güzel olur aslında, hem montaj hemde montaj sonrası hizmetler için. Böyle durumda kalan eski müşterilerini kaybetmemiş olur. :)

• O km egea lara motor garantili ATİKER montajlarımız
  •  Konya'da LPG Dönüşümü [Montaj Yapıldı]

Konya'da LPG Dönüşümü [Montaj Yapıldı]

•  Konya'da LPG Dönüşümü [Montaj Yapıldı] 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.