3 yıl önce YDS'den 53.75, Yökdil'den 72.5 aldım. Yani ingilizce seviyemin A2-B1 gibi olduğunu tahmin ediyorum. Amacım herhangi bir sınava hazırlanmak değil. Ancak 4 becerileriyi de geliştirmek istiyorum. Daha doğrusu ben YDS deki paragrafların seviyesinde yazmak, konuşmak ve dinlediğini anlamak istiyorum. Yani günlük konuşmalara aşina olmasam da olur. Bu yüzden Toefl veya ielts kursuna gitmek mantıklı mı? Konya'da özel hoca veya kurs önerir misiniz? Veya bana internet üzerinden şunları falan takip et ya da herhangi bir yol gösterirseniz sevinirim. |
Konya ingilizce kurs tavsiyesi
-
-
Benim bir arkadaşım vardı, bana şu tavsiye'de bulundu ingilizce'yi konuşmak istiyorsan dinlemelisin, evet dinlemek şart! fakat o okumak ve konuşmaktan daha zor!
okumak ve konuşmak ikisi bir!
dinlemek ile yazmak ikisi bir!
ve bunların bütünü Kelime ve Grammer eğer ingilizce metin hatalıysa anlamak için doğru olanı bulmak şart!
busuu.com ücretsiz ve ücretli içerik sunulur.
listenaminute.com dinleme pratiği yapabilirsin.
daylight english bunu bitir!
yds oss ayt tyt gibi zor bir didir! çünkü buraya yabancılarda katılır ve üst seviyede sorarlar o yüzden düşük almış olabilirsin!
Sana Tavsiyem yds hangi konulardan düşük aldığını bul! ve ona göre çalış!
EN ÖNEMLİ EN EHEMMİYETLİ EN KAYDA DEĞER HUSUS! İLK ÖNCE İSTİYECEKSİN HEVESİN, ARZUN BUNUN KANITIDIR LAKİN ÇOK ÇALIŞMAN ÇOK EMEK SARF ETMEN GEREKİYOR.
ben kelimleri ve ses yapılarını sık sık unuttuğum için burada samanlıkta iğne arar misila ilk önce gemileri yakacaksın ve geri dönüşün olmayacak!
Anladın? istiyor musun?
Daha sonra fark ettiğim ve tecrübe edip fayda gördüğüm yöntemleri söyleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 10 Ağustos 2021; 6:19:5 >
-
ikincisi, kelimelerin kesilmiş ses yapıların hafızana alman gerekiyor.
-
Ünlü dilbilimci Noam Chomsky "dil öğretilemez" diyor. Bunun anlamını iyi araştırın :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X