Şimdi Ara

KONYA-Kayseri (kamu-iktisat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrblar ..Konya veya kayseride iibf yazcam..

ancak iktisat ve kamu yntimi arasında kararsız kaldım

KOnya kamu-iktisat
    kayseri iktisat

siz hangisini önerirsiniz..üniv olanakları-dil şartları-kpss başarısı-şehir hayatı-öğrenci kulupleri-

yani konya mı kayseri mi?
    ve kamu yntimi mi iktsat mı?

• kamu yönetimi mi iktisat mı dersen iktisat derim. Tamamen kendi düşüncem.

Üni olarak pek bi fikrim yok ama Selçuk iyi bi üni dir. Erciyes hakkında bi fikrim yok. Eğitimi nasıldır bilmem.

benim bildiğim forumda döküntü adlı üye konya da hukuk okuyor. Yanılıyor olabilirim. Üniversite imkanları hakkında bilgi alabilirsin. Fakülteler ayrı olsada vardır 1-2 söyleyeceği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 19 Temmuz 2009; 17:19:50 >
  • İlk kazandığım üniversite Kayseri Erciyes ti. 2008 de de Konya Selçuk üniversitesini kazandım. Yani iki üniversitede de bulundum. Kesinlikle Konya derim ,hem üniversite olarak hem de şehir olarak. Ayrıca Konya , Kayseri ye göre çok ucuzdur.
  • ev kiraları falan nasıl?
    ikinci öğtretimlerde hazırlk var mı?
    amcamın selçukta öğretim üyesi olması bi avantaj mı sizce?
  • konya iibf deki hocalar çok kaliteli eğitim olarak kesinlikle konya şehir yaşantısı da baya bi gelişti... kayseriyle kıyaslanmaz bile
  • kamu seçsem özel sektörde şansım 0a mı düşüyor..bidee sıralamam 2500 gride kamuya göre..gelmeme gibi bi riski var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis-i cumhur

ev kiraları falan nasıl?
    ikinci öğtretimlerde hazırlk var mı?
    amcamın selçukta öğretim üyesi olması bi avantaj mı sizce?

Ev kiraları Bosna civarında , yani okula en yakın yerde 350-450 TL arasında. İkinci öğretimde de hazırlık vardı. Bu arada Selçuk'un İİBF binasına ek bina da yaptılar , güzel oldu yani. Amcanın öğretim üyesi olması okula girişte bi avantaj sağlamaz ama yüksek lisans falan yapmak istediğinde torpilin olmuş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kayseri'yi şahir olarak sevmem. Üni olarak bir bilgim yok. Kayserinin genel olarak insanları, sanki aynı tornada yontulmuş kalas gibi. Ayrıca güzel kız sayısı 0. Yerleşim sistemi iyi düzenlenmiş, neredeyse tamamen komünist blok sistemi. Ama gelgör ki şehir ölü gibi.

Konya hakkında ise bir bilgim yok.
  • tşkür edyrm cvplarınız için..sanırım konya yazacam..
    babamda çukurovada kal die baskı yapıor ama biraz uzaklaşmak istiyorum..
    kamu seçsem özel sektörde i iktisat işletmenin kapsadığı alanlara girebilir miyim?
    sözel yeteneğim ii olduğu için iktisata soğuğum..
    kamu daha yakın geliyor bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.