Şimdi Ara

KONYA MI,KAYSERİ Mİ,SAMSUN MU,BURSA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR AYDIN/DİDİM DE İKAMET EDİYORUM VE BU SENE HARİTA MÜHENDİSLİĞİ YAZMAK İSTİYORUM ANCAK BU ÜNVERSİTELERİ DAHA ÖNCE

GÖRMEDİM BURALARDA OKUYAN ARKADAŞLAR VEYA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BENİDE BİLGİLENDİRİRLERSE SEVİNİRİM

Dipnot: KAYSERİ,KONYA,SAMSUN =>HARİTA MÜH.

Dipnot: BURSA => BİYOSİSTEM MÜH.

• Konya Kayseri Samsun üçlüsünden Samsun diyorum.

OMÜ Harita mühendisliği İnşaat ve Çevre'yle birlikte mühendislik fakültesinin en köklü 3 bölümünden biri. Haritacı arkadaşlar sürekli arazi dersleri alıyorlar zaten kampüs dağ başında olduğundan arazi uygulamaları için yer sorunu olmuyor. Samsun şehir olarak Kayseri'dende Konya'danda küçük gibi gözüksede sosyal imkanlar olarak ikisinide katlar ayrıca deniz sahil faktörünü saymıyorum.

OMÜyle ilgili geçen gün şöyle bi konu açtım bi bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_41300243/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41300243

Biyosistem mühendisliğinin ne olduğunu bilmiyorum ama Uludağ Üniye birkaç kere gitmiş biri olarak Bursa'nın şehri, üniversitesi ve ortamı diğer 3 şehirdende çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

Konya Kayseri Samsun üçlüsünden Samsun diyorum.

OMÜ Harita mühendisliği İnşaat ve Çevre'yle birlikte mühendislik fakültesinin en köklü 3 bölümünden biri. Haritacı arkadaşlar sürekli arazi dersleri alıyorlar zaten kampüs dağ başında olduğundan arazi uygulamaları için yer sorunu olmuyor. Samsun şehir olarak Kayseri'dende Konya'danda küçük gibi gözüksede sosyal imkanlar olarak ikisinide katlar ayrıca deniz sahil faktörünü saymıyorum.

Biyosistem mühendisliğinin ne olduğunu bilmiyorum ama Uludağ Üniye birkaç kere gitmiş biri olarak Bursa'nın şehri, üniversitesi ve ortamı diğer 3 şehirdende çok daha iyi.

Çok Çok Çok teşekkürler gerçekten bir kafamda biraz netleşti bu olaylar..harita müh. geleceği olan bir meslek diyorlar ve açtığın konuyu okuduktan sonra samsuna sempatim arttı.. Biyosistem Müh ise Tarım ile İlgili çalışmalar yapıyor Ziraat Müh. lerin 2 üst seviyesi diyebiliriz.. sadece 3 ünv. de var zaten Uludağ,Sütçü İmam ve Gaziosmanpaşada....ancak dediğim gibi harita müh e ve samsuna olan sempatim arttı..ayrıca biyosistem müh MF-3 ten harita müh MF-4 ten alıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau09

quote:

Çok Çok Çok teşekkürler gerçekten bir kafamda biraz netleşti bu olaylar..harita müh. geleceği olan bir meslek diyorlar ve açtığın konuyu okuduktan sonra samsuna sempatim arttı.. Biyosistem Müh ise Tarım ile İlgili çalışmalar yapıyor Ziraat Müh. lerin 2 üst seviyesi diyebiliriz.. sadece 3 ünv. de var zaten Uludağ,Sütçü İmam ve Gaziosmanpaşada....ancak dediğim gibi harita müh e ve samsuna olan sempatim arttı..ayrıca biyosistem müh MF-3 ten harita müh MF-4 ten alıyor..

Alıntıları Göster
    yeni puan sisteminden hiç anlamıyorum ama ziraat tarzı bir bölümse ziraate ilgin varsa git iyi bir yerde ziraat oku daha iyi olur bence.
    şimdi ben Samsun'u övdüm başkası gelir Konya'yı över Kayseri'yi över kafan iyice karışır. ama Harita müh için sanayi falan lazım değil arazi lazım oda Samsun'da her çeşidiyle mevcut. tercih dönemi çok sıkıntıdır herkes birşey söyler kafan allak bullak olur kolay gelsin

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Harita mühendisligi arkadaşlar izmirde varmı acaba, annem illa bir kaç tanede mühendisilik yaz diyor.
    Araştıracağım ama sizinde bilginiz varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzelYön

Harita mühendisligi arkadaşlar izmirde varmı acaba, annem illa bir kaç tanede mühendisilik yaz diyor.

hayır arkadaşım maalesef izmirde yok.....Konya , Kayseri , Samsun , Afyon , Kocaeli , Yıldız Teknik te var
  • quote:

yeni puan sisteminden hiç anlamıyorum ama ziraat tarzı bir bölümse ziraate ilgin varsa git iyi bir yerde ziraat oku daha iyi olur bence.
    şimdi ben Samsun'u övdüm başkası gelir Konya'yı över Kayseri'yi över kafan iyice karışır. ama Harita müh için sanayi falan lazım değil arazi lazım oda Samsun'da her çeşidiyle mevcut. tercih dönemi çok sıkıntıdır herkes birşey söyler kafan allak bullak olur kolay gelsin

şimdi gördüm arkadaşım kusura bakma =) yok biliyorsun Didim deniz kenarı bir ilçe ve ben 18 senedir buradayım alıştım ve Samsunu yadırgayacağımı sanmıyorum..

ziraata ilgim yok zaten babamda Ziraat Teknikeri..Harita müh. te kendi büronuda açabilirsin ilerde bu çok önemli bir avantaj ve bilgisayarla çizim vs yapmayı çok

seviyorum bence Haritma müh. daha çok bana göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzelYön

hayır arkadaşım maalesef izmirde yok.....Konya , Kayseri , Samsun , Afyon , Kocaeli , Yıldız Teknik te var

Alıntıları Göster
    itü de harita mühendisliğinin adı geomatik müh ve hala adı jeodezi olan okullarda var. bi araştır belki İzmir'de adı hala jeodezidir.

deadmau09 @ Altınkumun ortamından sonra Samsun kesmeyebilir seni ama kumsal falan idare edersin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 16 Temmuz 2010; 13:49:02 >

• quote:

itü de harita mühendisliğinin adı geomatik müh ve hala adı jeodezi olan okullarda var. bi araştır belki İzmir'de adı hala jeodezidir.

İzmirde yok maalesef ya sordurdum herkese ama yok .. izmirde olsa buradan 2 saatlik bir yol çok güzel olacaktı ama maalesef..
  • quote:

quote:

İzmirde yok maalesef ya sordurdum herkese ama yok .. izmirde olsa buradan 2 saatlik bir yol çok güzel olacaktı ama maalesef..

Alıntıları Göster
    Kayseriyi seçme nereyi seçersen seç kardeşim.Burda bunalıma girersin ciddiyim bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: bones38

Kayseriyi seçme nereyi seçersen seç kardeşim.Burda bunalıma girersin ciddiyim bak..

Hayırdır kardeşim açabilir misin biraz bu görüşünü =) konya ve samsun öncelikli şimdi bnde
  • quote:

vallaha yav hemşo
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

quote:

vallaha yav hemşo

allah allah tamam kayseriyi silicem xD
  • quote:

quote:

quote:

vallaha yav hemşo

allah allah tamam kayseriyi silicem xD

Alıntıları Göster
    yalnız kayseride yaşam o kadar pahalı değil onuda söyliyim öğrencinin rahat yaşayabileceği şehir ama sosyal aktivitesi fazla yok tabi ama samsundan iyidir bence kayseri

• quote:

yalnız kayseride yaşam o kadar pahalı değil onuda söyliyim öğrencinin rahat yaşayabileceği şehir ama sosyal aktivitesi fazla yok tabi ama samsundan iyidir bence kayseri

bana sosyal aktivite lazım ya durağan bi insan değilim ayrıca hayatımda hiç kar görmedim bu ilki kayseride yaşamak biraz acı gelebilir konya ve samsun şu an aklımda

2009 ünv. sıralamasına baktım konya ilk 10 da türkiyede samsun biraz daha gerilerde kayseri ise sütçü imamın bile gerisinde kalmıs bakalım konya vs. samsun şimdilik

• quote:

Alıntıları Göster
    kayseri aşırı derecede gelişmiş bi şehir haberin olsun tramvaydan ulaşım sistemine kadar.hatta abartısız türkiyenin potansiye olarak en gelişmiş şehiridir.dikaat et şehirlerinden biridir demiyorum en gelişimişidir.evet istanbuldan bile daha gelişmiş.
    herşeye rağmen bursayı kayseriyi samsunu bilen birisi olarak
    bursa)kayseri)samsun
    diyorum
    bölüm olarak haritayı abartanlara kulak asma.devlete ataması ara ara oluyor.onun dışında bi artısı yok.biyosistem müh şimdi ziraatin 2000 li versiyonu gibi tavsiye ederim.
    bursada mükemmel bir şehir.

• quote:

Alıntıları Göster
    hani barını cafesini denizini geçtim. daha devlet tiyatrosu, operası olmayan Kayseri eminim Samsun'dan çok daha sosyaldir. Kayseri'nin nasıl geliştiği Kayseray'ın Kadir Has Stadı'nın kimlerin direktifiyle yapıldığı malum

rahmetli ne güzel söylemiş
    "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz." Uğur MUMCU

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.alimm

kayseri aşırı derecede gelişmiş bi şehir haberin olsun tramvaydan ulaşım sistemine kadar.hatta abartısız türkiyenin potansiye olarak en gelişmiş şehiridir.dikaat et şehirlerinden biridir demiyorum en gelişimişidir.evet istanbuldan bile daha gelişmiş.
    bursa)kayseri)samsun
    diyorum
    bölüm olarak haritayı abartanlara kulak asma.devlete ataması ara ara oluyor.onun dışında bi artısı yok.biyosistem müh şimdi ziraatin 2000 li versiyonu gibi tavsiye ederim.

hmm anladım.. benim bir akrabam izmir alsancak belediyesinde inşaat müh. olarak çalışıyor onada danıştım harita mühendisliğini geleceği parlak şu an bizim belediyemizdede açıklar var dedi...

ayrıca dediğin gibi bursa da güzel ortam vs. olarak... ancak tarımla filn uğraşmak pek bana göre değil sanırsam ya.. pc ile tarım makinelerinin çizimi filan yapılıyorsa biyosistem. müh te orayıda düşünebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmau09 -- 16 Temmuz 2010; 17:41:53 >

• quote:

hani barını cafesini denizini geçtim. daha devlet tiyatrosu, operası olmayan Kayseri eminim Samsun'dan çok daha sosyaldir. Kayseri'nin nasıl geliştiği Kayseray'ın Kadir Has Stadı'nın kimlerin direktifiyle yapıldığı malum

rahmetli ne güzel söylemiş
    "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz." Uğur MUMCU

hoca sonucta öyle yada böyle gelişmiş şehir.samsunu çok çok iyi biliyorum samsun cok güzel bir şehir şehire laf atmadım.devlet opera ve bale de denizi görüyor sahili mükemmel eyvallah ama kayserinin arkasında bana göre.şehirin havass da cok güzel onu da diyim iklim olarak çok iyidir samsun.ama kayseri türkiyede çok gelişmiş bir şehir.bunu kabullenmek lazım.adanaya 10 çeker.samsunada cekerdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.alimm

bursa)kayseri)samsun
    diyorum

hmm anladım.. benim bir akrabam izmir alsancak belediyesinde inşaat müh. olarak çalışıyor onada danıştım harita mühendisliğini geleceği parlak şu an bizim belediyemizdede açıklar var dedi...

ayrıca dediğin gibi bursa da güzel ortam vs. olarak... ancak tarımla filn uğraşmak pek bana göre değil sanırsam ya.. pc ile tarım makinelerinin çizimi filan yapılıyorsa biyosistem. müh te orayıda düşünebilirim..

bak şimdi harita müh çok abartılır fln biyosisteme göre.ama biyosistem yeni bölüm yani çok boş bişey olsa ziraati kapatıp onu açmazlar.gıda müh biyosistem müh su ürünleri müh devletin artık tarım politikasını olşturuor.hatta bakanlığın adı bile tarım ve gıda bakanlığı yapılıyor.daha önce tarım bakanlğıdı idi sadece.o açıdan yatırım da yapılır partilerin politikalrı açısından da önemli tarım.türkiye herşeye rağmen tarım ülkesidir.ben elek-elektronik müh yazıcam puanım iyi sayılır.daha altta puanım olsaydı gıda biyosistem su ürünleri okurdum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.