Şimdi Ara

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar.Ben bu sene selçuk üniversitesi besyo düşünüyorum beden eğitimi öğretmenliği.Fakat konya hakkında hiçbir bilgim yok bazı yazıları okudum ama aklımda bir fikir oluşmadı.Burdan konyalı olan arkadaşlara ve selçukta okuyan arkadaşlara sorularım var.Cevaplamak isterseniz bi mesaj atarmısınız konuya.Teşekkürler şimdiden

• besyo nun binası gayet hoş ve yeni, güzel ve aktif kulüpler var, kampüs genel olarak fena değil, kafeler bence pek sağlam değil( davip people falan var tabi de işte..) , kampüste akşam insan bulamazsın( biraz da havayla ilgili) , merkez 45dk ama çoğu işini kampüste veya bosna da halledebilirsin( kampüsün hemen yan tarafındaki büyük mahalle) , soğuk, nerde yaşıyosun bilmiyorum ama akşam merkezde falan dişi bir şey görmen mümkün değil, tramvay ile ulaşım çok rahat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

besyo nun binası gayet hoş ve yeni, güzel ve aktif kulüpler var, kampüs genel olarak fena değil, kafeler bence pek sağlam değil( davip people falan var tabi de işte..) , kampüste akşam insan bulamazsın( biraz da havayla ilgili) , merkez 45dk ama çoğu işini kampüste veya bosna da halledebilirsin( kampüsün hemen yan tarafındaki büyük mahalle) , soğuk, nerde yaşıyosun bilmiyorum ama akşam merkezde falan dişi bir şey görmen mümkün değil, tramvay ile ulaşım çok rahat...

Öncelikle çok teşekkür ederim.Adanalıyım soğuk havaya alışık değiliz kısacası :) bosna mahallesini çok övüyorlardı genel forumlardada.Büyük ihtimal ev tutarım bende o mahalleden.peki bosnada hayat nasıl.yani gece hayatı olarak.mekanlar mevcutmu.çıkıp arkadaşlarla oturabileceğimiz kafeler,eğelebileceğimiz mekanlar.1-2 duble bişeyler içebileceğimiz mekanlar mevcut mu bosnada ? birde mahalle besyoya yakın mı teşekkürler şimdiden

• niggas kullanıcısına yanıt
    mahalle en çok besyo ya yakın. gece hayatı için sadece inferno var rixos un altında orası da biraz tuzlu. yani normal club fiyatları. yine rixos un altında extrablatt var bilirsin belki normal kafe ama alkool falan da var tabi
  • quote:

mahalle en çok besyo ya yakın. gece hayatı için sadece inferno var rixos un altında orası da biraz tuzlu. yani normal club fiyatları. yine rixos un altında extrablatt var bilirsin belki normal kafe ama alkool falan da var tabi

Vay çok iyi besyoya yakınlığı benim için :) cafelerdede alkol alınabiliyorsa sıkıntı yok ya.peki bosna mahallesinde ev fiyatları ne alemde şu anda ? birde tekel bayiler mevcutmu mahallede mevcutsa kaç tane falan.böyle şeyler soruyorum şimdi beni alkolik sanacaksınız ama meraktan hep :) teşekkürler şimdiden
    migros dan alıyor herkes içkisini, çeşitlilik orta seviyede bence. ev fiyatlarına internetten ulaşabilirsin

yalnız besyo kampüsün dışında kalıyor biraz. kampüs girişinde atatürk yurtları var hemen onun arkasında spor salonu, besyo, güzel sanatlar vb. var. hani diğer fakültelere uzak kalıyor.

http://www.selcuk.edu.tr/yapi_isleri_ve_teknik/birim/web/sayfa/ayrinti/1496/tr

44 besyo
  • quote:

migros dan alıyor herkes içkisini, çeşitlilik orta seviyede bence. ev fiyatlarına internetten ulaşabilirsin

yalnız besyo kampüsün dışında kalıyor biraz. kampüs girişinde atatürk yurtları var hemen onun arkasında spor salonu, besyo, güzel sanatlar vb. var. hani diğer fakültelere uzak kalıyor.

http://www.selcuk.edu.tr/yapi_isleri_ve_teknik/birim/web/sayfa/ayrinti/1496/tr

44 besyo

Anladım.Çok teşekkürler.Peki bu tramvay olayı varmış üni içinde heryere gidiyormuş ona besyonun önünden biniliyor mu ya da binilince kaç dk da rektörlüğe gidiyor mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karabük Tıp Fakültesi
    6 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum merkezden kampüse 45-50 dk civarı gidersin. besyo kampüsün girişinde zaten, sen içeriyle pek haşır neşir olmazsın tramvay konusunda.
    haritada da görülüyor, besyo'dan geçmiyor tramvay
  • quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

dostum merkezden kampüse 45-50 dk civarı gidersin. besyo kampüsün girişinde zaten, sen içeriyle pek haşır neşir olmazsın tramvay konusunda.

anladım.teşekkürler bu sene konya yı da deneyeyim o zaman güzel bi yere benziyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 21 Mart 2015; 15:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

quote:

dostum merkezden kampüse 45-50 dk civarı gidersin. besyo kampüsün girişinde zaten, sen içeriyle pek haşır neşir olmazsın tramvay konusunda.

anladım.teşekkürler bu sene konya yı da deneyeyim o zaman güzel bi yere benziyor :)

kişiden kişiye değişir. ben şahsen sevmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Nick -yorum oyumu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

değiştiricem şu nicki artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

değiştiricem şu nicki artık

hevesimi kırdın :) bu arada Adana-çukurova ve Mersin üniversitesinde de mülakata girmeye karar verdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.