Şimdi Ara

Konyada Luthier ( Estrüman yapımcısı, tamircisi vs) var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konyada Luthier var mı? gitarıma bazı değişiklikler yaptırmak istiyorum varsa nerde var?

• rampalı çarşıda bağlama tamiri ile uğraşan biri vardı sanırsam belki gitardan da anlıyordur... rampalı çarşıya bir uğra...
  • gitar yaptığını sanmam orasının daha önce bir kere uğramıştım gitar teli bile yoktu. üstelik elektro gitar.
  • Ne yaptırmak istiyorsun mesela ? ben sanayide rengini falan değiştirmiştim
  • baya bir şey var aklımda ücreti nası lolur bilmiyorumo na göre bişiler yapacam parçalarını ayırıp kasayı mı götürdün sanayiye yoksa tüm işlemi orda mı yaptıalr?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

baya bir şey var aklımda ücreti nası lolur bilmiyorumo na göre bişiler yapacam parçalarını ayırıp kasayı mı götürdün sanayiye yoksa tüm işlemi orda mı yaptıalr?

Tüm işlemi orada yaptılar ama kaliteli bir yere git ondan sonra gitarından olma

Not: Gitarı ben parçalarına ayırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 3 Ekim 2008; 21:15:02 >
  • Ben alıcam bi Gibson Les Paul Custom. Kendi görüntüsü bile herşeyden karizma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Ben alıcam bi Gibson Les Paul Custom. Kendi görüntüsü bile herşeyden karizma.

O kadar zenginiz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Ben alıcam bi Gibson Les Paul Custom. Kendi görüntüsü bile herşeyden karizma.

o gitarı alsam değil görüntüsünü değiştirmek korkudan dokunamam la :D
  • gitarın köşelerine sedef falan yaptırmak istiyorum bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.