Şimdi Ara

KONYADAKİ TIPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selçuk tıp mı, meram tıp mı merkeze daha yakın? ulaşımı daha rahat. hangisini önerirsiniz

• ikisi de uzak. Selçuk daha da uzak merkeze ama selçuk un çevresinde küçük bir şehir merkezi oluşmuş gibi . ve selçuk kampüsü iyidir. meramla selçuk zıt yerlerde. meramdan sadece çarşıya dolmus var . başka bi yerlere gideceksen aktarma yaparsın. ulaşımını çok beğenmedim. Meramda kampüs falan yok bildiğim kadarıyla, hastane var işte kocaman . ilk 3 sınıftan sonra kalan ömrün orda geçer herhalde :D eğitim olarak selçuk biraz daha kolay galiba ( ilk 3 sınıf için diyorum) meramın da hocaları iyi diyorlar. Meramın yurt olanakları falan sıkıntılı diye biliyorum . bence selçuk seçmek daha mantıklı .
    Not: ben ikisinde de okumadım ama konyanın bi ilçesinde oturuyorum. konyaya gidip geldiğim kadarıyla ve duyduğum kadarıyla bilgilendirmeye çalıştım.
  • konyada oturan biri olarak MERAM - TIP tek geçer arkadaşm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxCorder

Selçuk tıp mı, meram tıp mı merkeze daha yakın? ulaşımı daha rahat. hangisini önerirsiniz

ben selçuk tıpı yazdım.biraz araştırdım meram tıpın ilk 3 senesi selçuka oranla daha kolaymış hatta yata yata geçersin diyenlerde var ama meramında klinik eğitimi selçuka göre daha iyiymiş daha çok vaka görülürmüş ve zorlayıcıymış.tabi kampüs ortamı olunca ben selçuku tercih ettim çevresi öğrenci için uygunmuş biraz merkezden uzakmış ama zaten kampüs civarlarında vakit geçirirsiniz merkeze gitmeye gerek kalmaz diyorlar
  • Meram tıp merkeze10-15 dk selçuk 1 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 15 Temmuz 2014; 3:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selcuktaki hocalar bi garip arkadaslar universite kampus falan guzelde tip zaten kampusun girisinde kesinlikle meram yazi derim hem egitim hemde hoca kalitesi acisindan.

• Kesinlikle meram. Hem merkeze yakin hem daha buyuk. Hem daha havadar ve manzarasi cok guzel. Bu sene faaliyete gececek, bagli oldugu N.E nın kampusune yürüme mesafesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTyusuf -- 15 Temmuz 2014; 9:57:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxCorder

Selçuk tıp mı, meram tıp mı merkeze daha yakın? ulaşımı daha rahat. hangisini önerirsiniz

Ikisi de çok yakın değil dostum ama selçuk daha uzak. Selçukta olursan zaten merkezle pek işin olmaz olursa da tramvay var merkeze 1 saat fln yol gelirsin. Selcuk kampuste bosna mahallesi yurtlar fln içinde artı evler bol o tarafta, öğrenciler hep ordan ev tutar. Artı tramvay kampusun içine girer ;) Gelelim meram tıpa, meram da selçuk kadar uzak değil ama bu da şehrin diğer ucunda ve sadece tip ve hastane var. Meramin puanı daha yüksektir, genelde konyada tip deyince meram akla gelir direk ( özellikle yaşlı amca teyzeler için geçerli ) duyduğum kadarıyla merama yeni bina yapılıyo baya güzel olacakmış. Umarım yardımcı olabilmisimdir... Eğitimlerini hangisi kolay zor bilemem çünkü sadece meram tıpta yatmisligim var bi hafta :) ama meram kalitelidir teyzem de ordan mezun çoğu sınıf arkadaşı gayet yüksek yerlerde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.