Almak istediğim tüm özellikleri olan en uygun fiyatlı monitör. Ama hiçbir yerde bir incelemesini bulamadım. 2k Ips panel 170hz 1ms sepette 6.600 tlye geliyor üstüne peşin fiyatına 5 taksit imkanı var. Bu özellikteki diğer monitörlerin fiyatı en az 2k daha yüksek. Daha önce bu modeli gören kullanan varsa yardımcı olabilir mi? www.n11.com Koorui GN07 27" 1 MS 170 Hz IPS QHD Oyuncu Monitör Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/koorui-gn07-27-1-ms-170-hz-ips-qhd-oyuncu-monitor-50086127?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel |
Koorui GN07 Monitör alınır mı?
-
-
Yokmu kullanan hiç kimse ? Deneyimlerini paylaşırsa süper olacak.
-
koorui yanlış hatırlamıyorsam çin markası ama monitörler asya pazarında tercih ediliyor. türkiye'ye yeni geldiler bence alınabilir koorui markasından bahseden youtube kanalı var aratıp izleyebilirsin
-
KOORUI HKC'nın ürünü. HKC, BOE, Innolux gibi büyük bir panel üreticisi. Burada HILEVEL, YUMATU, SUNNY, ONVO şu bu falan diye satılan bir çok televizyonun içinde de HKC panele denk gelebilirsiniz. KOORUI markası ile tedarikçilikten çıkıp perakende pazarına da girdiler.
Eylül 2024 başındaki Amazon okula ve şehre dönüş indirimlerinden KOORUI 27 inç 2K 27E6QC modelini aldım ben. 2K 144 HZ kıvrımlı olarak satılıyor. 4650 TL gibi bir fiyata aldım. Baya uygun geldi açıkçası. Listemde genelde 6300-6500 civarında geziyordu fiyatı. Böyle düşünce ikinci monitör yaparım belki diye aldım. Tek bir ölü piksel çıktı sol altta. Onu da ekranın o kısmı bembeyaz olmadıkça ve monitöre kafa sokmadıkça fark etmek mümkün değil. Amazon sicilimi bozmak istemediğimden ve ürün (değişim yapmak için) stokta kalmadığımdan iade etmedim. İyi kalibre ederseniz yüksek kontrast ve renk gamutunun etkisiyle çok güzel görüntü sunuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X