Şimdi Ara

Köpeğe çarpma ve kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızım 70 km civariydi ve gece aniden onume cikan bi coban kopegine tum cabalarima ragmen fren ve sol seride bile gecmeme rağmen azcik carptim. Kopek kostu gitti fazla biseyi yoktur umarım. Aracim 2014 clio 1.2 joy ve sağ çamurluk çizilmiş ve arka kapida da cizikler var. Kaskoyu aradim beyan doldurup hallederiz dediler. Bu gibi durumlarda napmam lazim ilk kazam ve ilk sifir arabam. Pasta cila ile duzeltseler ya da serviste degisse nasil olur ? Napmam lazım. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun. Çok afedersin konuyla alakali olmayan bir soru sormak istiyorum. Aracinin cekisinden ve yakitndan memnun musun?

• İlk araçsa zaten kasko yüksektir bence bir daha yükseltmeye gerek yok.

Mini onarıma girecek kısım varsa onu mini onarıma Auto king ya da başka bir yerde sokun derim.

Gerisini de cebinizden olabilir.

Ama şu da var şimdi kasko karşılamasa acemi şoförüm bir daha büyük kaza yaparım o zaman karşılayacak derseniz.

Kaskoya yaptırın derim.

Ama mini onarıma girecek gibiyse boşuna kaskoyu çizdirmeyin.

Bir mini onarım için Auto King vs. ile konuşun derim.

Fotoğraf çekip atarsanız hasarın boyutunu görüp daha iyi yorumlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Öncelikle geçmiş olsun. Çok afedersin konuyla alakali olmayan bir soru sormak istiyorum. Aracinin cekisinden ve yakitndan memnun musun?

Vala daha 1.000 km oldu bi depo benzinle 730 km civari gittim ortalama 6.0 yakiyo. Cekis konusunda benim dikkatimi ceken motor 1.2 olduğu için erken vites istiyo ama basinca da gidiyo sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

İlk araçsa zaten kasko yüksektir bence bir daha yükseltmeye gerek yok.

Mini onarıma girecek kısım varsa onu mini onarıma Auto king ya da başka bir yerde sokun derim.

Gerisini de cebinizden olabilir.

Ama şu da var şimdi kasko karşılamasa acemi şoförüm bir daha büyük kaza yaparım o zaman karşılayacak derseniz.

Kaskoya yaptırın derim.

Ama mini onarıma girecek gibiyse boşuna kaskoyu çizdirmeyin.

Bir mini onarım için Auto King vs. ile konuşun derim.

Fotoğraf çekip atarsanız hasarın boyutunu görüp daha iyi yorumlarız.

Fotoyu yarina cekip koyarim ama sadece cizik çünkü nerdeyse vurmicaktim ama hayvan resmen ustume ustume kostu.kaskoya yaptirsam servis parça mi degistircek komple ya da pasta cila yaparlar mi sadece

• Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

Geçmiş olsun

Eyvallah sağolun 3 defa siyirdim daha önceden olan yeni araçla oldu. Bereket yavaş gidiyordum ama saniyelik olay acaba freni kokleseydim durur muydum diye de dusunmeden duramiyorum suan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zincirleme kaza ve sigorta
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.