Şimdi Ara

KÖPEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜLER... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etme arkadaş o köpek kimseye bişey yapmazdı zaten benim evde köpeğim var ve asla tasmasız salmam buna allah rızası için dışarda bakıyoduk.Sen o zaman öldürülsün diyenlerdensin demek.

quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

Millete saldırmıyorsa bile zincirsiz dışarda köpek beslenmesine karşıyım.Aşırı derece köpekten korkuyorum 2-3 defa üstüme atladı 4-5 defa kovaladı.Benim gibi aşırı korkanlar böyle serbest bestlenen köpeklerden korkudan kaçarken saldıra maruz kalıyoruz.Şimdi korkup kaçmayın bir şey yapmayın demeyin korkuyorum ve kaçıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

Allah belasını versin.Aynı iğneyi adamın kıçına saplayın

ne kıçı heryerine hayalarına bile

• Hocam tasma taksaydın be.
  • Evet dostum bende ona yandım biliyomusun ama adam yinede atar gibime geliyodu o kadr rahat ki çünkü umrunda değil bizim köpekte bahçedeydi parçalıycaktı zaten herifi zor tuttum bana tutarmısın diyo bide belki biz olmasak onada atardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: IIIHealciIII

Hocam tasma taksaydın be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal85

Merak etme dostum ben her gün bekliycem o adamı hatta bilerek ihbarla bile çağarabilirim zaten yarın bi arıycam bakalım ne ötücekler.Veterinerde bana anesteziden öldü derler dedi bakalım nolucak yarın.Katil ederler bunlar adamı.

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Allah belasını versin şerefsiz nerde oturuyorsun hocam yakınsa o adamı aramaya başlayalım arkadaşlarla şimdi küfür edicem dayanamıyourm çünkü puşt

arkadaşların da bekleisn çevrede adamın suratını madem biliyorsun o adam gelene kadar farklı kişilere şikayet ettir sürekli muhtemelen bir gün o gelecektir eşşek sudan gelinceye akdar dövün şerefsizi bir deyalan söylemiş puşt

• Ara belediyeyi ve "burada birsürü köpek var rahatsız ediyorlar" de geldiklerinde pmden adresini at...Ne yapıcağımı biliyorum ben o ALLAHSIZlara!!!O tiplerinde nasıl olduklarını tahmin edebiliyorum,fetullahcıların kontenjanından giren bıyıklı SÖZDE dindar takılan cahil yaratıklardır(hayvan bile demiyorum)

Durmak Yok İtlafa Devam!!
  • Mekanı cennet olsun...
  • şerefsiz herif
  • Yarın yapıcam artık bişeyler hala kafam almıyor ya ne kadar rahat can a kıyıyo adam ya.Ulan ben karıncaya bile basmamak için yolda bin takla atıyorum adama bak ya!

quote:

quote:

Merak etme dostum ben her gün bekliycem o adamı hatta bilerek ihbarla bile çağarabilirim zaten yarın bi arıycam bakalım ne ötücekler.Veterinerde bana anesteziden öldü derler dedi bakalım nolucak yarın.Katil ederler bunlar adamı.

quote:

Allah belasını versin şerefsiz nerde oturuyorsun hocam yakınsa o adamı aramaya başlayalım arkadaşlarla şimdi küfür edicem dayanamıyourm çünkü puşt

arkadaşların da bekleisn çevrede adamın suratını madem biliyorsun o adam gelene kadar farklı kişilere şikayet ettir sürekli muhtemelen bir gün o gelecektir eşşek sudan gelinceye akdar dövün şerefsizi bir deyalan söylemiş puşt

• hayvan hakları mı hayvanları koruma derneği mi ne vardı onlara bildir durumu + dava aç + dava açsınlar + köşede tenhada bulunca vur sopayı lavuğa
  • adi herifler
  • Şöle bir hayvana nasıl kıyar bir insan ya!Artık bende de bitiyo yavaş yavaş insanlara acıma duygusu...

KÖPEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜLER...
  • quote:

Merak etme arkadaş o köpek kimseye bişey yapmazdı zaten benim evde köpeğim var ve asla tasmasız salmam buna allah rızası için dışarda bakıyoduk.Sen o zaman öldürülsün diyenlerdensin demek.

quote:

Millete saldırmıyorsa bile zincirsiz dışarda köpek beslenmesine karşıyım.Aşırı derece köpekten korkuyorum 2-3 defa üstüme atladı 4-5 defa kovaladı.Benim gibi aşırı korkanlar böyle serbest bestlenen köpeklerden korkudan kaçarken saldıra maruz kalıyoruz.Şimdi korkup kaçmayın bir şey yapmayın demeyin korkuyorum ve kaçıyorum.

arkadaşa katılıyorum bende. 2 ay önce falan dizimi parçaladım sokak köpeklerinden kaçacağım diye. izi geçmedi daha. madem allah rızası için birşey yapmak istiyorsun sokak köpeklerini ilgili kurumlara götüreceksin bakım evleri gibi. ya da tanıdığın bir veterinere sahip bulması için bırakacaksın. sokakta besleyipte allah rızası için besliyorum demekle olmaz bu iş ki yasak zaten sokakta tasmasız köpek beslemek. boşa saymışsın burada bu kadar. o kadar seviyorsanda tasmasını takıp evine alacaktın.

not: köpek iyiki öldürülmüş demiyorum.

• Garipmiş ve mülayimmiş,ee ne de olsa sokak köpeği,yazı yaw

quote:

Şöle bir hayvana nasıl kıyar bir insan ya!Artık bende de bitiyo yavaş yavaş insanlara acıma duygusu...

KÖPEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜLER...

• Onu yapan insan değil o belli, hayvan falan da demeyin Dünya üzerinde hiçbir hayvan keyfine öldürmez.
  • "insanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmeye başladım."
  • Ciddi söylüyorum ben orda o adamı alır evire çevire döver hatta öldürebilirdim sen nasıl dayandın hayret bişey
  • sen piyangodan mı çıktın şimdi yazma kardeşim bişey.Zaten sinirden delirmişim.Beslerim beslemem sana ne bide öle -ecek -acaklı yazınca bişey mi oluyor bakalım.Hayatında hiç köpek barınağına gittinmi sen gördünmü hallerini merak etme oralarada elimden geldiğince yardım yapıyorum sokaklar emin ol ordan daha iyi başıboş dolaşanları konrtol etsinler bişey demiyorum ama benim bahçemdeki hayvandan o insana ne.
    quote:

Orjinalden alıntı: ae_

quote:

Merak etme arkadaş o köpek kimseye bişey yapmazdı zaten benim evde köpeğim var ve asla tasmasız salmam buna allah rızası için dışarda bakıyoduk.Sen o zaman öldürülsün diyenlerdensin demek.

quote:

arkadaşa katılıyorum bende. 2 ay önce falan dizimi parçaladım sokak köpeklerinden kaçacağım diye. izi geçmedi daha. madem allah rızası için birşey yapmak istiyorsun sokak köpeklerini ilgili kurumlara götüreceksin bakım evleri gibi. ya da tanıdığın bir veterinere sahip bulması için bırakacaksın. sokakta besleyipte allah rızası için besliyorum demekle olmaz bu iş ki yasak zaten sokakta tasmasız köpek beslemek. boşa saymışsın burada bu kadar. o kadar seviyorsanda tasmasını takıp evine alacaktın.

not: köpek iyiki öldürülmüş demiyorum.

• Allah bunu yapanların belasını versin.. Ya nasıl kıyarlar ya Kardes o adamın yerlerini felan biliyorsan git o adamı görünce sinsi bi yerde agzını burnunu kır ama öle bi dövki 1 hafta hastaneden cıkmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.