Şimdi Ara

KÖPEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜLER... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yazık hayvana yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

"insanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmeye başladım."

• O' nu öldüren kişi veya kişiler umarım aynı acıyı en kısa zamanda tadarlar...başka birşey demiyorum...

benim köpeğimide zehirleyip öldürdüler

umarım çoluk çocuklarından en sevdiklerinden çıkar...acısı..................
  • oda bir canlı ne zararı vardın hayvanın diyeceğim şu ki her aklına geldiğinde bunu yapanlara bela oku Allah mutlaka cezasını verecektir
  • Ya pardonda belediye görevlisi o köpeğin sahipli oluğunu nerden bilecek.Ne tasma takmışsın ne başka bişe var.Bahçede bile olsa sokak köpeği bahçeye girmiş diye düşünmüştür adam
  • metal85

1. üslubuna dikkat et kimsin ki sen benim ne yapacağıma karar veriyorsun.

2. madem o kadar seviyorsun gideceksin işlemlerini yaptıracaksın tasmasını takacaksın. burada hak iddia etmekle olmaz bu işler. bir köpeğe yemek vermen insanlık yapman suçsuz olduğun anlamına gelmiyor. adamın yaptığı da doğru değil tabi alıp barınağa götürmeliydi (ki ayrıntısını bilmiyorum bu konunun öldürme yetkisi varsa yine adamlık bir durum yok.)

kısaca boş konuşma yani. ha köpeğe yazık olmuş o ayrı.
  • Allah belasını versin o herifin.Keşke İstanbul'da olsaydım da ağzını burnunu beraber kırsaydık o... *****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxy_ -- 24 Temmuz 2008; 22:29:19 >
  • Benim için insan öldürmekten farkı yok bunun. Ama Türkiye gibi bir ülkede insan hayatının bile hiç değeri yokken, zavallı bir köpeğin hayatını kimse umursamaz.

Cennettedir o köpek şimdi, üzülme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal85

Şöle bir hayvana nasıl kıyar bir insan ya!Artık bende de bitiyo yavaş yavaş insanlara acıma duygusu...

KÖPEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜLER...

İnan ilk resme baktığımda değil bu resme bakınca gözlerim doldu. Allah'ın verdiği can keşke yaşıyor olsaydı, onun da hakkıydı yaşamak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirarca -- 24 Temmuz 2008; 22:35:14 >
  • Şöle böle yapıcaksın deme hakkını kim veriyo sana.Konuya açma nedenim senin gibi köpekten korkanlara işte bakın korkuyosunuz o yüzden öldürüyolar dedimmi.Hatta korkanlarla ilgili en başta hiçbişey sölemedim ortada bir cinayet var bunun öldürme hakkı falanda olmaz.En azından bayılttığını bilsem bahçemde de vursa sorun değil.Burada bile tartışma çıkarmayı ki üzüntüden ölüyorum başarıyorsunuz ya helal olsun.Şunuda belirtiyim allah rızası için bakmaya devam edicem ve böle bişeyide hayatta eğer yakalarsam cezasız bırakmıycam.Sana ters gelebilir ama bu olayda daha da beni teşvik etti.Boş konuşma diyerek alevlendirme tartışmayı.
    quote:

Orjinalden alıntı: ae_

metal85

2. madem o kadar seviyorsun gideceksin işlemlerini yaptıracaksın tasmasını takacaksın. burada hak iddia etmekle olmaz bu işler. bir köpeğe yemek vermen insanlık yapman suçsuz olduğun anlamına gelmiyor. adamın yaptığı da doğru değil tabi alıp barınağa götürmeliydi (ki ayrıntısını bilmiyorum bu konunun öldürme yetkisi varsa yine adamlık bir durum yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal85 -- 24 Temmuz 2008; 22:39:22 >

• İşte bu o adama girsin

http://www.resimdizin.com/resim.rsm?rid=TTThhaeeKWhNf&boyut=buyuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börtü -- 24 Temmuz 2008; 22:41:04 >
  • quote:

Şöle böle yapıcaksın deme hakkını kim veriyo sana.Konuya açma nedenim senin gibi köpekten korkanlara işte bakın korkuyosunuz o yüzden öldürüyolar dedimmi.Hatta korkanlarla ilgili en başta hiçbişey sölemedim ortada bir cinayet var bunun öldürme hakkı falanda olmaz.En azından bayılttığını bilsem bahçemde de vursa sorun değil.Burada bile tartışma çıkarmayı ki üzüntüden ölüyorum başarıyorsunuz ya helal olsun.Şunuda belirtiyim allah rızası için bakmaya devam edicem ve böle bişeyide hayatta eğer yakalarsam cezasız bırakmıycam.Sana ters gelebilir ama bu olayda daha da beni teşvik etti.Boş konuşma diyerek alevlendirme tartışmayı.
    quote:

metal85

kendini suça teşvik etmen konusunda yorum yapmayacağım. bu ülkede kanunlar olduğunu biliyorsundur umarım. ve ben sana bunların gerektirdiği durumları anlatıyorum senin gibi kendi fikirlerimi değil. ayrıca okuma konusunda problemin var sanırım nerde öldürsünler problem değil demişim. ama yapan adam hakkında sallıyorsunuz boyuna. adama belediye yetki vermişse adamın hiçbir suçu yok yapmak zorunda. seninde zorunlulukların var. bir hayvanı beslemek istiyorsan onun üzerinde hak iddia etmek istiyorsan işlemlerini yaptırmak gibi. ama nerde işte kime anlatıyorum. bence o köpek senin yüzünden ölmüş. eğer alsaydın ya da barınağa bıraksaydın yaşıyor olacaktı. yada benim diğer alternatif düşüncemi uygulamış olsaydın. ayrıca köpeklerden korkmam ama onların kovalamaması için bir sebep değil bu maalesef.

• belediye başkanıyla görüşmek için randevu alın.iyice sıvazlayın suratlarına.insan olsunlar.küfür etmemek için zor tutuyoprum kendimi.bu kadar şerefsizlik olmaz..tamam kısırlaştır, hatta kuduz aşılarını yap bırak hayvanları sonra tehlike arz ettiğini görürsen..öldürmeye ne gerek var..hayvanlara merhamet etmeyen insan insan değildir gözümde.onun yapacağı icraatin de içine ..işim var birazdan çıkıcam.yaz buraya hangi belediye olduğunu mail atalım bizde en azından..

sokak köpeği de olsa tasması da olmasa yap aşısını sal..ihalelere geldi mi hangisinden kar koparcaklarını iyi bilirler..bi yerde 3 sene de 3 hafriyat yaparlar..köpeklere geldi mi bi barınak yokkkısırlaştır, yap aşısını

• Merak etme her yoldan arıycam bir hak.Öldürme yetkisi varsa yazdığından dolayı hiçbişey bu hakkı vermez dedim okuduysan!Kusura bakma ben bana yetki verildi diye öldürmiyeceğim için asla böyle bir yetkiyide alanları anlıyamıycam.Evet ben bu kadarda gelip öldürebileceklerini düşünmediğimden belkide tasma takmayı ihmal ettim emin ol tasmasız diye götürse öldürmese böle bir konuda olmayacaktı.Bütün aşılarıda tamdı gerekli belgelendirmede yapılmıştı sadece tasmaydı sorun o bizim hatamız evet.Vermek içinde çok yol denedik ve hala bir yer aranıyodu ne kadar rahatsın dimi olduğun yerden yazmak hiçbir ayrıntıyı bilmemek yada sormamak.Bence bir belediyyee danışmanlık yap çünkü gerçekten senin düşüncelerini çok iyi dinliyceklerine eminim.
    quote:

quote:

Şöle böle yapıcaksın deme hakkını kim veriyo sana.Konuya açma nedenim senin gibi köpekten korkanlara işte bakın korkuyosunuz o yüzden öldürüyolar dedimmi.Hatta korkanlarla ilgili en başta hiçbişey sölemedim ortada bir cinayet var bunun öldürme hakkı falanda olmaz.En azından bayılttığını bilsem bahçemde de vursa sorun değil.Burada bile tartışma çıkarmayı ki üzüntüden ölüyorum başarıyorsunuz ya helal olsun.Şunuda belirtiyim allah rızası için bakmaya devam edicem ve böle bişeyide hayatta eğer yakalarsam cezasız bırakmıycam.Sana ters gelebilir ama bu olayda daha da beni teşvik etti.Boş konuşma diyerek alevlendirme tartışmayı.
    quote:

metal85

kendini suça teşvik etmen konusunda yorum yapmayacağım. bu ülkede kanunlar olduğunu biliyorsundur umarım. ve ben sana bunların gerektirdiği durumları anlatıyorum senin gibi kendi fikirlerimi değil. ayrıca okuma konusunda problemin var sanırım nerde öldürsünler problem değil demişim. ama yapan adam hakkında sallıyorsunuz boyuna. adama belediye yetki vermişse adamın hiçbir suçu yok yapmak zorunda. seninde zorunlulukların var. bir hayvanı beslemek istiyorsan onun üzerinde hak iddia etmek istiyorsan işlemlerini yaptırmak gibi. ama nerde işte kime anlatıyorum. bence o köpek senin yüzünden ölmüş. eğer alsaydın ya da barınağa bıraksaydın yaşıyor olacaktı. yada benim diğer alternatif düşüncemi uygulamış olsaydın. ayrıca köpeklerden korkmam ama onların kovalamaması için bir sebep değil bu maalesef.

• Allah belalrını versin böylelerinin! Benimde tavşanım öldü belki görmüşsünüzdür onu da muhtemelen bi insan yaptı.Seninki gözlerinin önünde ölmüş daha acı..İnşallah bu adamlar da öyle bir acı yaşarlar! Ne diyim başın sağolsun..
  • Yapanların Allah cezasını versin. Yazıklar olsun.
  • Şerefsizler.
  • Böyle İnsanların Allah Belasını versin.
    yaptığı 'kalleşlik' ten başka birşey değil.
  • quote:

Şöle bir hayvana nasıl kıyar bir insan ya!Artık bende de bitiyo yavaş yavaş insanlara acıma duygusu...

İnsanın kanı bozuk olursa olur. Yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.