Şimdi Ara

Köpeğin makatına silikon tabancası ile silikon sıkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma sapan bir otobüs muhabbeti bile bu forumda trend olmuşken bu konunun gereken tepki ve ilgiyi çekmemiş olması ne acı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle insanlarin yakalanip ayni sekilde kisas yapilmali.Insan oldurmus gibi sayilmali bu nedir boyle ya hergun bir psikopatlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

İnsan hakları evrensel bildirgesi insanlığa yapılmış en büyük ihanettir, insan olmayan birinin yaşama ya da çocuk sahibi olma, türünü devam ettirme hakkı yoktur.

Medeniyeti, atalarımız aralarındaki vahşileri infaz ederek kurdu. yüzbinlerce yıl boyunca.
    Şimdi bu vahşileri hapiste besliyor, eş görüşmelerine izin veriyoruz.

Kardeşim ne kadar güzel söylemişsin ya. Kesinlikle ve tamamen katılıyorum bu ve benzeri vahşilikleri yapan yaratıkların kesinlikle yaşama hakları ellerinden alınmalı, infaz edilmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 7 Şubat 2018; 18:46:7 >
  • Medeni ceza kanunu iste. Kisasa kisas, el kesme, kol kesme, idam.. boyle cezalar olsa herturlu suc orani azalir.

Bunu yapanada aynisini yapacan dayayacan tabancayi civa bosaltacan

• ne yazık ki bu hükümetin hayvanlarla hiçbir ilgisi yok.hayvanları yemek olarak düşünmekten başka. 15 yıldır ülkeyi yönetiyorlar hem de tek başlarına ama hayvana işkenceyi suç olarak göstermediler.çok mu zor bir yasa çıkarmak? rabia için suriyeliler için günlerce hüngür hüngür ağlamayı bilirler anca
  • Savaş çıkınca tinercileri en ön safa koymak lazım.
  • Ya bunları gördükçe insanlığımdan utanıyorum, ülkenin bu ve bunun gibiler için acilen bir şey yapması gerekiyor.
    Bunları yapan da insan olamaz keşke hammurabi tabutundan çıkıp canlansa ahh
  • Bunu yapanların hayatlarına devam edip bu masum hayvanın ölmesi... Allah cezasını versin ya
  • Şeriat olsaydı kısas yerine gelirdi ve aynısı o şerefsize yapılırdı.

• Bu konuya küfürsüz yorum atmak çok zor, inanılmaz zor. Kısasa kısas şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ateistliğin en büyük kanıtı
    ne suçu vardı o hayvanın bu işkenceye katlanmak zorunda kaldı?
    öbür dünyada içilecek 2 şarap için mi?
    yazık değil mi?

HUR. Ateistler öbür dünyada cennete gitmiyor ki, senin gibi tipler gidip şarap içip huri götürüyor. Bu olayı yapan adam da ateist değilse kendini sınırsız çizmeye yer mi?

Kimliğinde müslüman yazmıyosa ben sınırsız çizicem #rez
  • forumda küfür serbest mi oldu beyler
  • Haberi okuduğumda ağzım açık kaldı, küfür edenleri şikayet edenler bu işkenceyi görüp susan birisi kadar âdisiniz. Böyle rezil haberleri görmekten ise ayrıca üzülüyorum. Söyleyecek birşey bulamıyorum artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısasa kısas adamın kıçına silikon sıkarak olmaz, direkt silikon tabancasını sokacaksın şerefsize.
    Küfür ederim de neyse...
  • Bunda hepimizin suçu var. Madem bu kadar hayvan severiz neden ülkemizde bu kadar başı boş hayvan var? Ben kadıköyde oturuyorum her taraf kedi köpek. Bu hayvanlar ne zaman aç ne zaman tok belli değil. Birileri bişeyler getirirse yiyorlar getirmezse açlar. Ya sokakta hayvan olmamalı ya da olacaksa belediye bakımını üstlenmeli dolayısı ile biz. Hayvan severim demek kolay. Bu hayvanlar neden sokakta başı boşlar diye soran yok.
  • Bunu yapanı bulup böyle kalıncana yağlı bi meşe odununa oturtup oturtup çıkartıcaksın
  • 150 TL ceza ile serbest bırakırsan böyle psikoloji manyakları yaparlar tabi, at sen içeri yatsın iki sene sonra bak kedi köpek görünce hazırola geçiyormu geçmiyor mu, yurdum insanı güzellikten insanlıktan anlamaz ceza herşeydir.

• Anasına bacısına laf edeceğim etmesine de
    Hamur bayatsa o ananın o bacının ne suçu var..

Nasıl bi şerefsizlik lan bu? Ne yaşıyor bu camış? Ne yiyor ne mıçıyor?
  • Hayvanlara yapılan işkenceler en ağır şekilde cezalandırılmalı. Bilmiyorum şu an Hukuk'ta bunların cezası ne. Ben bu insanlara ayrı bir hapishane açıp hepsini oraya tıkardım. Sonra orada birbirlerinin makatlarına sıkarlar silikonu artık. Pislik herifler gitsinler kendilerine zarar versinler. Savunmasız hayvanlara değil.

Böyle insanlar genellikle çocukluğunda hep ezilen, hep ailesi veya arkadaşları tarafından dışlanmış kişiler oluyorlar. Hınçlarını da savunmasız hayvanlardan çıkarıyorlar. Sadece hayvan da değil. Savunmasız olan her şeye zarar verme eğiliminde olan kişiler bunlar. Hepsinin soyu tükense keşke.
  • Artık hemen hemen her hafta 1 gün hayvan işkencesi haberi çıkıyor.

Bu elemanlara iyi bir müdahele etmek şart.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.