Şimdi Ara

Köpek bakmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde üniversite öğrencisiyim daha önce hiç köpek bakmadım. (Taşınmadan önce müstakil bahçeli bi evdeydim, 2tane yavru sokak köpeği beslemiştim 1.5 ay bahçede) Şimdide köpek almak istiyorum 80 metrekare apartman dairesinde yaşıyorum. Komşulardan şikayet getirmicek bi köpek arıyorum. Beagle istemiştim ama çok fazla havlama eğilimleri var. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden sağolun

• english spaniel cocker önerebilirim. Golden cinsinden küçük, terrier cinsinden büyüktür. Bence evde rahatça beslenebilir.
  • Traş ihtiyacı yılda 3 - 4 kezdir. Gerektiğinde yıkanabilir. Kuru şampuan uygulanabilir. Kulaklar sık sık pisi otları açısından kontrol edilmelidir. Ayaklardaki tüyler aşağı doğru taranmalı ve fazla uzun olanlar parmak hizasından kesilmelidir. Çok zahmetli hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpasa

Traş ihtiyacı yılda 3 - 4 kezdir. Gerektiğinde yıkanabilir. Kuru şampuan uygulanabilir. Kulaklar sık sık pisi otları açısından kontrol edilmelidir. Ayaklardaki tüyler aşağı doğru taranmalı ve fazla uzun olanlar parmak hizasından kesilmelidir. Çok zahmetli hocam

Sorumluluk alıp zaman ayıramayacaksan alıp zahmet etme.Alacağın köpek yavru olursa ilk 6 ay kusacak , çişini yapacak vs vs..bunların hepsi sana zahmet olur.Öncelikle bunu aşman lazım.Daha sonra 3 4 yıl sonra okul bitince sokağa atmayacaksan al.Bunları göze alabiliyorsan pug , fransız bulldog , yorkshire terrier , chihuahua alabilirsin.80mt2 evde orta veya büyük boy ırk bakamazsın ikiniz için de eziyet olur.Küçücük evde kürekle bok toplarsın :)
  • Bak dostum hayvani alip hevesin gectikten sonra atarsan onun vebali senin uzerindedir ve obur dunyada yakana yapisir. Bakacagina inaniyosan almalisin ilk 6 ay kosup ziplicak kirip dokecek bunlara katlanabilimisin. Buyudugunde hergun iki saat gezdirebilecenmi asilarini tam vurdurup kimlik cikartabilecenmi. Haftada bir tarayip yikayabilecenmi. Ona sonsuz sevgi verebilirmisin ailene onu katabilirmisin bu sorularin cevabi evetse bekleme git al ama oncelign barinaklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.