quote:Orijinalden alıntı: Tumbleİdare eder .Alıntıları Göster pek bir şey anlayamadım açıkçası ya ben paslanmışım ya fazla karışık
quote:Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki depek bir şey anlayamadım açıkçası ya ben paslanmışım ya fazla karışıkAlıntıları Göster Bende anlamadım zıplatamadım bile köpeği
quote:Orijinalden alıntı: BLG#Bende anlamadım zıplatamadım bile köpeği Alıntıları Göster Ne bçim bi oyun ya bu
quote:Orijinalden alıntı: Bureactquote:Orijinalden alıntı: SerSeriZa. Ne bçim bi oyun ya bu oyun mu bu???Alıntıları Göster iğrenç
quote:Orijinalden alıntı: Obsessionquote:Orijinalden alıntı: Chevher Bende anlamadım zıplatamadım bile köpeği Aynen zıplamıyor buAlıntıları Göster kötü...
quote:Orijinalden alıntı: LeprechauNs quote:Orijinalden alıntı: KaNs3R kötü... Senin Coffee yer bunları ama iyi yine yarış. dövüş olmadığı daha iyi. köpek dövüşüne karşıyız
quote:Orijinalden alıntı: KaNs3R quote:Orijinalden alıntı: LeprechauNs quote:Orijinalden alıntı: KaNs3R kötü... Senin Coffee yer bunları ama iyi yine yarış. dövüş olmadığı daha iyi. köpek dövüşüne karşıyız Valla dövüş köpeği alsaydım kendi adına konuş derdim
quote:Orijinalden alıntı: LeprechauNsquote:Orijinalden alıntı: KaNs3R quote:Orijinalden alıntı: LeprechauNs quote:Orijinalden alıntı: KaNs3R kötü... Senin Coffee yer bunları ama iyi yine yarış. dövüş olmadığı daha iyi. köpek dövüşüne karşıyız Valla dövüş köpeği alsaydım kendi adına konuş derdim Alıntıları Göster o kadar güzel değil. sağol
quote:Orijinalden alıntı: BeşiktAŞK93o kadar güzel değil. sağolAlıntıları Göster pek sevmem böyle oyunlar sağol
Loan Shark'tan 10000 borç para alıp 4-5 yarış kazandım ve işte sonuç Yemekten sonra devam edicem Kazandığım paralarla köpeğim bi canavar olur herhalde