Şimdi Ara

Motosiklet Üzerindeyken Köpek Saldırısına Ugradınızmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen Gün Evimden Çıktım Eşimle Beraber Yol Kenarında 1 Tane Köpek Vardı Ne Kadar Sevilmi Dedim Ufacık Birşeydi Islık Çaldım Çalmaz Olaydım Megerse Arkasında İriyarı Bi Tane Daha Varmış Ne Yapacagımı Şaşırdım Az Kalsın Motosikletin Önü Kalkıyordu Yok Tek Başıma Olsam Sorun Degil Eşim Arkamdaydı Zor Sıyırdım

• ben sahilde bisiklet sürerken saldırıya uğramıştım nerdeyse ayağımı ısırıyordu zor kaçtım :))
  • bisikletteyken uğradım havlıyarak arkamdan koştular iyki bakkala girişte merdiven yok daldım içeri herkez açıkta bişey varmış gibi bana bakmıştı

edit: benzetme hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇılgınRöle -- 7 Aralık 2007; 23:31:31 >
  • Bisikletlemi Daldın yoksa bisikleti bırakıptamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Bisikletlemi Daldın yoksa bisikleti bırakıptamı

bisikletle daldım tabiki arkamda o kadar köpek varken nasıl bisikleti bırakayım
  • Bana köpek saldırdı evin önünde 180 derece çevirdim köpeği ezdim..Köpek kaçıyor ben arkasından gaza basıyordum köpek bir daha havlamadı bana..Kuyruğunu ezdim sadece..Bütün köpeklere yaparım bu pisliği , bakın kedilere hiç havlıyorlar mı?
  • banada birkeresinde arabayla biryerden geri geri çıkarken tam karşıma iriyarı bir köpek belirdi ben geri geri gittikçe önümde beni kovalıyor.Frenlere asıldım hayvan tırstı.Sonra devam ettim geri sürmeye baktım hala hırlayarak havlayarak beni kovalıyor freni koyup 1'e taktım tamponun ta önüne kadar alarak kovaladım.Sonra durdum gitti bir deliğe saklandı dahada gelmedi peşimden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motosikletle değilde bisikletle bağa giderken saldırıya uğradım.hemen inipbisikleti kendime siper ettim tabi arkayıda duvara verip sağlama aldık

havladı havladı gitti sonra ordan bi topuk birdaha o yoldan gitmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olzii -- 9 Aralık 2007; 22:29:14 >
  • hergun uruyorum..
  • 5-6 sende önce baraja giderken 3 tane çoban köpeği saldırdı 2 kişi idik motorda ben arkada köpekleri kovalıyorum arkadaşta gazlııyo
    allahtan üstümüze atlamadılar
  • çok köpek saldırısına ugradım. Eğer durabileceğim bir yerse yavaşça duruyorum. Motoru boşa alıp yan ayağı açıyorum. Kaskla iniyorum motordan. Genelde bu süreçte köpek susmuş oluyor. Ardından "HÖÖÖÖÖ" deyince yusuf yusuf kaçıyorlar.

Çünkü onların ilgisini çeken ve saldırdıkları şey siz değilsiniz. Onların saldırdıkları şey motosikletiniz ve özellikle tekerlekleri. Motoru durdurunca gıkları çıkmıyor.
  • Torpil alın 2-3 tane ıssız bir yoldan geçiyorsanız yakıp atın köpekler acayip tırsıyorlar..
  • ben karamürsel gezisinde köpek yüzünden mtosikletle kaza yaptım. önüme atladı frenleri (motor freni dahil) asıldım. asılmasam çarpıp kaza yapcaktım, asılınca frenleri yan kaydım motorla motora bişey olmadı ama emektar klasik gitarım tamir edilmeyecek derece parçalanmıştı.
  • Bana oldu gecen gün bi tekme attım tırstı tabi bende
  • beni 2 kere köpek kovalı ayamı ısıdılarinşallah uyuzluk bulaşmadı :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: [OsCaR]

beni 2 kere köpek kovalı ayamı ısıdılarinşallah uyuzluk bulaşmadı :d

Geçmiş Olsun
  • Olaya bak köpekler motoru yakalıyor; Köpegin ilgisini ceken motorun sesidir. Bu zamana kadar motoru yakalayabilecek köpekde görmedim :)
  • Bir keresinde köy yollarına gezmek için girdim(Köy yollarında gezmeyi çok severim). Köyün yakınında da eskiden prefabriklerin olduğu koca bir semt(depremzedelerin mecburen yaşadıkları yerdi) Prefabrikler kalkmış, yollar çakır çukur sanki motocross pisti. Bendekide heves girdim ne olmuş buralara diye. Tam o sırada 6-7 üyesi bulunan bir köpek sürüsü. Başladılar kovalamaya. Bende v-strom ile başladım kaçmaya. Ama görseniz 220 kg lık motosikletle neler yapıyorum o panikle o yollarda(burn-out yaparak dönmeler felan) Bu yolculuğun sonu motosikletle ile ufacık bir tepeden (40-50 cm) atlayarak asfalta ulaşmamla birlikte son bulmuştu

Bunun yanında tek köpek kovaladığında yol müsaitse gazı açarak uzaklaşıyorum. Değilse tek ayağımla tekme atmaya çalışırken bir yandan da kaçmaya çalışıyorum.

Size tavsiyem köpeği gördüğünüz anda durabiliyorsanız durun ve köpeğin yanından yavaş yavaş köpekle sohbet ede ede(cici köpek sen şimdi beni ısırmazsın demi :) ) uzaklaşın. O zaman birşey yapmıyorlar

Birde motosikletlere takılan ve çıkardığı yüksek frekanslı sesle hayvanların size yaklaşmasını engelleyen(insanlar duyamıyor bu sesleri) cihazlar var. Bu tip durumlarla sık karşılaşıyorsanız böyle bir cihaz size yardımcı olacaktır.

• Bi köyede bi MobiLyetLe giderken hiç ummadıgım bi yerde köpek saLdırısına ugradım ve ana yoLa öle bi cıktımki bi araba geçseydi o an BOM ama kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

Birde motosikletlere takılan ve çıkardığı yüksek frekanslı sesle hayvanların size yaklaşmasını engelleyen(insanlar duyamıyor bu sesleri) cihazlar var. Bu tip durumlarla sık karşılaşıyorsanız böyle bir cihaz size yardımcı olacaktır.

Bu cihazı nereden bulabilirim. bi örnek link verebilecek arkadas var mı?

ayrıca bu ilk hortum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.