Şimdi Ara

ÇALINTI ARAÇ KIRMIZIDA BANA ÇARPTI HIRSIZLAR KAÇTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cuma akşamı trafikte bana yeşi yanınca harekete başladım. Diğer taraftan en sağ şeritten bir araç (geldiğini dahi görmedim) hiç hızını kesmeden bana çarptı. Düşünün sıfır kural ihlalim var akşam saat 20.00'de evime 500m. kala yeşil ışık yanınca hepimizin yaptığı gibi yaptım ve daha vitesimi 2 ye atamadım bile! Sağ arka kapıdan vurdu spin attım döndüğüm yolun refüjüme çıkmışım 1 tur atarak. Emniyet kemerim burnumun bile kanamasına mani oldu. Araçtan indiğimde 2. şoku yaşadım. Çarpan kişiler(2 kişiymiş) kaçmışlar ve arabada plaka yok. Polis geldi durum anlaşıldı. Araç 3 haftadır çalınıtymış. Milim milim artırıp kazandığım paranın üzerine kredi çekip aldığım arabamın şuan hurdasını sanayide bekletiyorlar. Neden mi? Karşı taraf çalıntı araba da ondan!
    Aracıma ne olacak bilmiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum. Daha da acısı para alamazsam arabayı da yaptıramam ve üzerine 3 ay daha kredisini ödemeye devam ederim.
    Yardımcı olabilecek yol yordam gösterecek varsa çok sevinirim.

Saygılar...
    İyi forumlar...

• Burası Türkiye.

Sayısız kez haklının hakkının yendiğini gördük bu memlekette.

İmkân olsa da çekip gitsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gecmis olsun. Ankara trafik sayfasında da görmüştüm konuyu. Bilen arkadaşlar fikir verirse çok iyi olur. Bir yol vardır diye düşünüyorum.

• Verecek bir fikrim Yok ama

Allah yardımcınız olsun inşallah

• Hocam geçmiş olsun öncelikle. Bu konu hakkında birkaç şey söyliyeyim fakat yanlışım olabilir emin değilim.

Herkesin verdiği sigortadan belli bir pay (%4 diye hatırlıyorum) kesiliyor o para bir havuzda bekletiliyor bu durumlar için.

Yani örneğin bir kaza oldu karşı taraf suçlu, normalde suçlu tarafın sigortasının, sizin hasarınızı karşılayacakken eğer o adamın sigortası yoksa hasarınız bu bekletilen paradan ödeniyor. Yani siz mağdur olmuyorsunuz.

Fakat sizin durum çok farklı daha kimin vurduğu belli değil eğer bulunursa her türlü karşılanır ama bulunmassa ne olacağını bilemiyorum siz bir sigorta şirketiyle görüşün bence.

Yanlışım olabilir bir büyüğümden duymuştum bizzat bu şekilde anlattı.

• geçmiş olsun, bu devirde herkes kendini koruyacak, istemesem de böyle saçma durumlar için kasko yaptırıyorum
  • Öncelikle Geçmiş Olsun. Kesinlikle hakkınızı arayın gerek hukuki gerek yasal yollarla. Ortada maddi ve manevi mağdurluk olması söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 23 Eylül 2017; 22:16:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız ama işte o dönem 1800 lira sigorta ve 3000 lira kasko çıkınca o denli ödeyecek gücüm yoktu. Çok hesap kitap yaptım ama yaptıramadım o dönem. Aracı martta aldım daha yeni yani. Bebek yolda diye onun güvenliği ve konforu için şartlarımı zorlamıştım. Nereden bilebilirdim.
  • karenjanov kullanıcısına yanıt
    anlıyorum hocam, ilk kasko+sigorta bende 3400tl vermiştim, 1 yıl sonra ikisine 1700 verdim, ilk seneyi atlatınca düzeliyor herşey
  • Bu gibi durumlar için bir çözüm muhakkak vardır hocam. Bence sigortacınıza danışın.

• pegasus00 kullanıcısına yanıt
    gitmek yerine buralarımı çekip toparlasak
  • araba ne? ayni zamanda bir yakinimin arabasi calindi

• Öncelikle geçmiş olsun, tavsiyem trafik konusunda uzmanlaşmış bir avukat bulmak ve hemen dava açmak. Sonuç itibari ile trafik Sigortası denen bir şey var. Kaskonuz olsa çok her şey hallolmuştu ama kısmet değilmiş. Sürücü yok belki olayda ama araç var. Trafikte araçla beraber kaçsalar plaka alınamasa falan polis umursamıyor bulmak İçin. Git yaptır diyor. Araçta plaka olmasa da olur, sonuçta tescil motor no şasi no ile de bulurlar. Boşuna mı ASBİS var. Çok sık karşılaşılacak bir durum değil. O yüzden benim tavsiyem iyi bir avukat.

• araç 3 haftadır çalıntı halde trafikteymiş,ama çalınmadan önce illaki trafik sigortası vardır.aracın sahibiyle ya da sigorta firmasıyla irtibata geçtinizmi.bu durumdayken tutanak tutma hakkınız yokmu.sigorta şirketinin karşılaması lazım bence hasarınızı.
  • Sigorta şirketi bişey yapmaz ancak iste dava açılır çarpan kişiyi bulucaklarda haciz falan filan hani kasko olsa pert parasını verirler di çok geçmiş olsun. Herşeyde vardır bir hayır

• trafik mahkemesine dava acabilirsiniz. istanbulda sirkecide var. zamaninda oraya dava acip yukluce bir para almistim.

• Ulkede hirsizlik ve carpip kacma baya bir artti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan Kılıç kullanıcısına yanıt
    Araç 98 model polo classic idi. Sahibi bulundu karakolda karşılaştık. Anlayışlı birisi. Bakalım hayırlısı...
  • bambogie B kullanıcısına yanıt
    Olayın ertesi günü araç sahibi ile karakolda karşılaştım. Bulunduğu haber verilmiş. Yarın gerekli hukuki süreci başlatacağım.
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Olay Ankara'da oldu hocam. Tavsiyenizi değerlendireceğim. Çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.