Şimdi Ara

Köpeklerden korkuyorum, köpekli sokaktan tek başına geçmek hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluktan beri korkum var köpeklere karşı ve 10 metre ötede bir köpeğin havlamasıyla donup kalıyorum, kaçamıyorum da. Tek başımayken çok zorluk çıkarabileceğini düşünüyorum. Tek başıma sokakta yürürken karşılaşmadım çocukluk olayımdan beri. Yaş 20 olacak, elbet bir gün karşılaşacağım diyorum ne yapmalıyım tek başıma olursam? Havlayıp bana doğru koşarsa nasıl bir davranış izlemeliyim ciddi yorum yaparsanız sevinirim

• O anki ruh halime bağlı olarak ya direkt saldırıyorum yada koşuyorum
  • Çocuklukta ne yaşadın hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Çocuklukta ne yaşadın hocam?

Sokakta yürürken hiç ummuyordum dönemecin oradan 4-5 köpek havlayarak üstüme koştu saldırmadılar ama biri kafasıyla vurdu çarptı, korkudan çok kötü olmuştum yaklaşık bir hafta kadar aklıma her geldiğinde bacaklarım titriyordu kendimce zor atlatmıştım
  • çocukken köy de hayvan gibi 4 tane sivas kangalı kovalamıştı allahtan evin önündeydim hemen kaçtım eve beni yiyemediler ama canım siyah yavru köpeğim zeytini yedi itler sivas kangalları sizi yakalamıyımmmmmm olm
  • Bu korkuyu yenmenin tek yolu kendine bi bebek köpek al ve besle kardes göreceksin korku diye bisey kalmayacak
    Bende senin gibiydim hatta daha kötüydü benim icin, ben sokaga cikamiyordum köpek sesleri duyunca yolumu degistiriyordum, ne zamanki bi bebek köpek alip beslemeye basladim o korku zamanla kayboldu bu sefer nerde bi köpek görsem sevesim geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullSpeedAhead

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Çocuklukta ne yaşadın hocam?

Sokakta yürürken hiç ummuyordum dönemecin oradan 4-5 köpek havlayarak üstüme koştu saldırmadılar ama biri kafasıyla vurdu çarptı, korkudan çok kötü olmuştum yaklaşık bir hafta kadar aklıma her geldiğinde bacaklarım titriyordu kendimce zor atlatmıştım

Hocam benim de koluma yarasa çarpmıştı. Biraz korkmuştum ama ilginçti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni cocukken bi kaç kez kovalamıstı bi kaç sene öncesine kadar köpeklerden acayip korkan biriydim. İnanın bana köpekler onlardan korkmanızı ve onlara olan öfkenizi veya sevginizi hissediyor. Bana sorarsanız bundan korkmamanın yolu köpekleri sevmektir. Geçen iş yerinin önünde sevdiğim köpek sabah işe giderken denk geldi. Ben onu tanımadım karanlıkta sadece gözleri belli oluyordu ufaktan bi çekindim niye ustume geliyor diye sonra baktım oynuyor az yaklaşınca o olduğunu anladım paşaa diye seslenince hemen başını ayaklarıma dolaştırmaya başladı.

Hocam hayvanlar hisli varlıklardır. Onlara sevginizi gosterin. Pitbul doberman alman kurdu vs. gibi doğustan vahşı olup saldirganlık icin yetistirilen kopeklerden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 14 Mart 2018; 15:2:45 >
  • Yerden taş alıyormuş gibi yap, sonra telefonunu veya ona benzer bişi varsa yanında, ona atarmış gibi yap korkut. Kesin çözüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.