Şimdi Ara

-----------KÖPEKLERE SALDIRGANDIR DİYENLER OKUSUN ------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU ARA FORUMDA VE SİTELERDE KÖPEKLER SALDIRDI ,ISIRDI VS. VS. PİTBULLAR TEHLİKELİ GİBİ KONULAR AÇILDI ÖRNEK OLARAK BUNLARA BAKMANIZI İSTİYORUM...

6 Yaşındaki Çocuğa Saldıran Rottweiler Cinsi Köpekler, Özel Bölmede Tutuluyor

Burdur'da 6 yaşındaki bir çocuğa saldırarak vücudunun çeşitli bölgelerini ısıran rottweiler cinsi köpekler, Belediye'ye ait havyan barınağının özel bölümünde tutuluyor.

http://www.haberler.com/6-yasindaki-cocuga-saldiran-rottweiler-cinsi-haberi/

Rottweiler amca ile yeğene saldırdı
    Kayseri'de kaldırımda yürüyen 68 yaşındaki Ahmet Şahin ile yeğeni, Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı

Hac işlemleri için Sivas Caddesi'ndeki binasına giden Ahmet Şahin (68), çıkışta yeğeni Mahmut Şahin (55) ile kaldırımda yürürken, Bekir B. tarafından gezdirilen Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, amcanın sol kolunu ısırdı.

AMCA YEĞEN ZOR KURTULDU

Amcasını kurtarmaya çalışan yeğen Mahmut Şahin de bu sırada sağ kolundan yaralandı. Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Şahin'in sol koluna 4 dikiş atılırken, yeğeninin kolu sargıya alındı.

KAYSERİhttp://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2006/mayis/31/g18.html

4 yaşındaki çocuğa evinin önünde doberman saldırdı

İzmir Karşıyaka'daki evlerinin önünde dün ablası Selda Ç. ile birlikte oynayan 4 yaşındaki çocuk, kaçan topunu almak için peşinden koşturdu. Bu arada sahibi belirlenemeyen ve dolaşması için serbest bırakılan bir doberman sokağa daldı ve çocuğu görünce havlamaya başladı. Korkan çocuk da koşarak geri kaçmak istedi. Ancak kaçan çocuğun peşinden koşan köpek, üzerine atlayarak yere yatırdı ve yüzünü ısırdı. Küçük çocuk, çevrede bulunan vatandaşların ve sahibinin yardımıyla azgın köpeğin elinden zor kurtarıldı. Bu arada köpeğin sahibi de hemen olay yerinden
    uzaklaştı. Olayı duyar duymaz eve koşan baba Yaşar Ç. oğlunun tedavisini yaptırdıktan sonra karakola giderek köpekten ve sahibinden şikâyetçi oldu. Polis, Yaşar Ç.'nin iddiası sonrası köpeğin sahibini ve köpeği bulmak için çalışma başlattı. Öfkeli baba, "Böyle tehlikeli bir köpek nasıl olur da tasması çözülüp rahatça sokağa bırakılır, anlamış değilim. Bu köpek oğlumu öldürebilirdi" diye isyan etti.
    Fatih ŞENDİL / İZMİR
    http://arsiv.sabah.com.tr/2006/07/16/gun122.html

Sanatçıya Saint Bernard cinsi köpek saldırdı
    21 Aralık 2007 Cuma 22:50
    Sinema Sanatçısı Kamil Sesli, komşusunun köpeğinin saldırısına uğradı
    Çok sayıda filmde rol alan Sinema Sanatçısı Kamil Sesli, Üsküdar'daki evinden çıkarken komşusunun Saint Bernard cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan sanatçı, hastanede tedavi edildi. Komşusuyla bayramlaşmasını köpeğin kıskandığını söyleyen Sesli, "5-6 yerimden parçaladı ama olsun hayvandır. Komşumla bayramlaşmam çok sert oldu."

Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Çengelköy'deki evinden çıkarak bir yakınıyla bayramlaşmaya giden Sinema Sanatçısı Kamil Sesli, sahibi tarafından dışarda gezdirilen köpeğin saldırısına uğrayarak bacaklarından ve ayaklarından yaralandı. Yakınları tarafından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan sanatçı, hastane acil servis önünde gazetecilere olay anını anlattı. Bayramda komşularına ait köpeğin kendisine süpriz yaptığını belirten Kamil Sesli, "Sokağa çıkmıştık, köpeğin saldırısına uğradık. Canı sağolsun, halletti biraz. Sokak köpeği değil, Saint Bernard cinsi komşunun köpeği. Sahibinin omuzunu kırdı. Beni de biraz 5-6 yerimden parçaladı ama olsun hayvandır. Beni kıskandı. Tokalaşmamızı, bayramlaşmamızı kıskandı. Bayramlaşmamız çok sert oldu." şeklinde konuştu.

Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=119651

ANLATMAK İSTEDİĞİM HER TUR HAYVANLAR NASIL EĞİTİLİRSE OYLE OLUR SİZE BAZI SİTELERDEKİ MAKALEMDEN BİŞE AKTARICAM LÜTFEN OKUYUN

ÖNEMLİ BİR KONU(KÖPEKLER SALDIRGANMI,TEHLİKELİ TÜRLER VARMI?)
    ARKADAŞLAR YAŞIMIN GENÇ OLMASINA KARŞIN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ,PROFESSIONAL KÖPEK EĞİTMENLERİ,AİLE KÖPEKLERİ(EVDE VEYA BAHÇEDE KÖPEK BESLEYENLER)ARASINDA BUYUDUM VE ÇOK GENİŞ ARAŞTIRMALAR YAPTIM.KENDİMDE BİRÇOK KÖPEK BESLEDİM VE BESLİYORUM.ÖNCELİKLE KONUMUZUN TEMELİ,-SALDIRGANLIK, -VAHŞİLİK VE -EĞİTİM OLMAK UZERE 3 TEMELİ ESAS ALINACAK KONUDA DERLEDİM.İNSAN HAYATINDA ÇEVRE ETKİLİ OLDUĞU GİBİ KÖPEKLERDEDE ÇEVRE ÇOK ÖNEMLİDİR. HAYVANLARINDA TIPKI İNSANLAR GİBİ SOSYALLEŞTİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

KÖPEKLERDE SALDIRGANLIK;
    HER HAYVAN IRKINDA KENDİNİ KORUMA GÜDÜSÜ MEVCUTTUR. ETKİYE TEPKİ VERMESİ GAYET DOĞALDIR.FAKAT BİR KÖPEĞİN SALDIRGAN OLMASI GENE SAHİBİNİN ELİNDEDİR. BİR KÖPEK HANGİ TUR OLURSA OLSUN BİZİM BİLDİĞİMİZ ADI TEHLİKELİ(PİTBULL,ROTTWEİLER,DOBERMAN VS.)KÖPEKLER NASIL EĞİTİLİRSE DİĞER HAYVANLARA VE İNSANLARA OYLE TEPKİ VERİR.

KÖPEKLERDE VAHŞİLİK;
    VAHŞİLİK KELİME ANLAMI GİBİ SOSYAL HAYATA UYMAYAN DÜZENİNE UYGUN OLAMAYAN DEMEKTİR.BİR KÖPEĞİN VAHŞİ OLMASI ONA YAPILAN BASKI VE YANLIŞ EĞİTİMDİR.VAHŞİLİK KÖPEKLERİN KENDİ DOĞASINDA VARDIR,EN AKILLI VE ZEKASI GELİŞMİŞ CANLILAR İNSANLAR OLDUĞU İÇİN; BU HAYVANLARI VAHŞİLİKTEN KURTARMIŞTIR.(İNSANLARDAN AYRI KENDİ DOĞASINDA YAŞAYAN VE GELİŞEN KÖPEKLER VAHŞİDİR.)

KÖPEKLERDE EĞİTİM;
    EN ÖNEMLİ KONUMUZ KÖPEKLERİN EĞİTİMİDİR,KÖPEK ASLA YANLIŞ EĞİTİLMEMELİDİR.YANLIŞ DERKEN HERKES İNSANA SALDIRMA KONUSUNDA EĞİTİM VERİLİRSE YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜR. FAKAT;BİR KÖPEK YERİNDE SALDIRGANDA YETİŞTİRİLMELİ... BUNUN İÇİN ÖNEMLİ BİR HUSUS BU ALANDA YETİŞTİRİLEN KÖPEKLER ASLA BAŞIBOŞ BIRAKILMAMALIDIR.AYRICA BU KÖPEKLERİ BAŞIBOŞ BIRAKMAK SUÇTUR.

MUHAMMET SEYHAN

Kötü köpek yoktur.Kötü köpek sahibi vardır!

LÜTFEN KÖPEKLER HAKKINDA BİLMEDEN EĞİTMEDEN VE ONLARIN İÇİNE GİRMEDEN YORUM YAPMAYINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet08 -- 12 Ocak 2008; 2:30:07 >

• hayvanlar sahiplerini yansıtır bana göre cokta doğru bir insan cahil serseri it ruhluysa baktığı köpek saldırgan vahşileşir ama normal cevresine duyarlı bir insanın baktığı köpek sevecen oyuncu olr bende cok köpek baktım şimdide kedi bakıyorum hayvan bakmak iyidir stresi alır eylendirir arkadaş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

hayvanlar sahiplerini yansıtır bana göre cokta doğru bir insan cahil serseri it ruhluysa baktığı köpek saldırgan vahşileşir ama normal cevresine duyarlı bir insanın baktığı köpek sevecen oyuncu olr bende cok köpek baktım şimdide kedi bakıyorum hayvan bakmak iyidir stresi alır eylendirir arkadaş olur
    demek ki hepsi yapıyor sadece pit değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Alıntıları Göster
    hani kimse atıp tutmamış ya o kadar kişi bakmış halbu ki mesaja
    allaala neden acaba resim yok diye mi yoksa pitbul değiller diyemi
    ne oldu şimdi merak ettim?
  • quote:

Alıntıları Göster
    bana köpek saldırtan adamı vurur köpeği de salarım...

ben bunu bilir bunu söylerim...köpek kudurmadıkça saldırmaz...köpekten korkmam...sahibinin ahmaklığından korkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bana köpek saldırtan adamı vurur köpeği de salarım...

ben bunu bilir bunu söylerim...köpek kudurmadıkça saldırmaz...köpekten korkmam...sahibinin ahmaklığından korkarım.

Alıntıları Göster
    herkesin sonuna kadar okumasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet08

herkesin sonuna kadar okumasını istiyorum.

Alıntıları Göster
    bak kendin demişsin zaten.

kötü köpek yoktur kötü köpek sahibi vardır.

ama sonuçta vardır değil mi? ve bu yüzden insanlar bebekler ölmüyor mu?

ben nedene değil sonuca bakarım. sonuçta bu köpek türleri insanlar için ölümcülse yasaklanmalı.

bir söz vardır. adamı öldüren silah değil silahı kullanandır diye. doğruluğundan kimsenin şüphesi yok herhalde. peki herkese veriyorlar mı silah? silah kullanımını tamamen serbest haline getirmek ondan sonra da öldüren insanları içeri tıkmak mantıklı mı? bunu yapınca adalet sistemi görevini tam anlamıyla yapmış mı oluyor?

konuya dönerse. devlet kimin pitbullu iyi yetiştirip kimin yetiştiremediğini nerden bilecek. neden bu türleri yasaklamak varken bunla uğraşsın ki?

ha illa uğraşmak istiyorsa bu tür köpekler için bir ruhsat çıkarsın. almak zor olsun. köpeğin verdiği zarar için tamamen ben sorumluyum diye imza attırsın. mesela köpek birini öldürürse sahibi 1. derece cinayetten yargılansın. o zaman tamam. ama uğraşacaklarını da sanmıyorum. kesin çözüm varken.

aslanı da adam gibi eğitirsen o da bir şey yapmaz. aslan beslemek niye yasal değil? şehir hayatı için fazla vahşi de ondan. e bu köpeklerin de vahşilikte aslandan aşşağı kalır bir yanı olmadığına göre....

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

ben nedene değil sonuca bakarım. sonuçta bu köpek türleri insanlar için ölümcülse yasaklanmalı.

bir söz vardır. adamı öldüren silah değil silahı kullanandır diye. doğruluğundan kimsenin şüphesi yok herhalde. peki herkese veriyorlar mı silah? silah kullanımını tamamen serbest haline getirmek ondan sonra da öldüren insanları içeri tıkmak mantıklı mı? bunu yapınca adalet sistemi görevini tam anlamıyla yapmış mı oluyor?

konuya dönerse. devlet kimin pitbullu iyi yetiştirip kimin yetiştiremediğini nerden bilecek. neden bu türleri yasaklamak varken bunla uğraşsın ki?

ha illa uğraşmak istiyorsa bu tür köpekler için bir ruhsat çıkarsın. almak zor olsun. köpeğin verdiği zarar için tamamen ben sorumluyum diye imza attırsın. mesela köpek birini öldürürse sahibi 1. derece cinayetten yargılansın. o zaman tamam. ama uğraşacaklarını da sanmıyorum. kesin çözüm varken.

aslanı da adam gibi eğitirsen o da bir şey yapmaz. aslan beslemek niye yasal değil? şehir hayatı için fazla vahşi de ondan. e bu köpeklerin de vahşilikte aslandan aşşağı kalır bir yanı olmadığına göre....

Alıntıları Göster
    arkadaşım basit bir örnek ruhsatlı silah taşıyabilirsin bizzat ben taşıyorum, herkes ruhsatlı ve bulundurma belgesi olanlar taşıyabilir bu örneğinin tezini çürütüyor köpek te boyle birine saldırmak içindeil bazen koruma bazen bir dost olarak düşün..

• quote:

arkadaşım basit bir örnek ruhsatlı silah taşıyabilirsin bizzat ben taşıyorum, herkes ruhsatlı ve bulundurma belgesi olanlar taşıyabilir bu örneğinin tezini çürütüyor köpek te boyle birine saldırmak içindeil bazen koruma bazen bir dost olarak düşün..

Alıntıları Göster
    Isırıyor mu evet zarar veriyor mu evet daha ne sahip kötüdür falan diyorsunuz hayvan bu ne yapacağı belli olmaz beslemeyiverin köpek daha şirin şeyler besleyin adam boyunda köpeklerle küçücük kaldırımda karşılaşıp korkan insanları düşünün..

• quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

Isırıyor mu evet zarar veriyor mu evet daha ne sahip kötüdür falan diyorsunuz hayvan bu ne yapacağı belli olmaz beslemeyiverin köpek daha şirin şeyler besleyin adam boyunda köpeklerle küçücük kaldırımda karşılaşıp korkan insanları düşünün..

Alıntıları Göster
    iyi o zaman bazılari şeyinin keyfine hayvan beslesin. onu sevmeyenlerde buna katlansın. sahibinin ne mal olduğu yada köpeğin psikolojik durumundan bana ne. bana yada ailemden birine saldırsın. o köpeği bulur vururum. sahibinide döverim. köpekten koruma bekleyen yada çevresi olmayan antisosyal yaratıklar bence çözümü başka yollarda aramalı yada köye taşınmalı metropollerin göbeğinde yapılacak iş deği bu. insanlara zarar vermeyen mahlukatlar besleyin besleyecekseniz. dünyada herşey önce insanlar için insan hayatının idamesi içindir. hayvan bundan sonra gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: logicman

iyi o zaman bazılari şeyinin keyfine hayvan beslesin. onu sevmeyenlerde buna katlansın. sahibinin ne mal olduğu yada köpeğin psikolojik durumundan bana ne. bana yada ailemden birine saldırsın. o köpeği bulur vururum. sahibinide döverim. köpekten koruma bekleyen yada çevresi olmayan antisosyal yaratıklar bence çözümü başka yollarda aramalı yada köye taşınmalı metropollerin göbeğinde yapılacak iş deği bu. insanlara zarar vermeyen mahlukatlar besleyin besleyecekseniz. dünyada herşey önce insanlar için insan hayatının idamesi içindir. hayvan bundan sonra gelir.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR HEPİNİZİN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ, KÖPEĞİ ŞEYTAN MI GÖRÜYORSUNUZ NEDEN ANLAMIYORSUNUZ BUKÖPEKLER KÖTÜ İNSANLARIN ELİNDE GENELLİKLE, KÖPEĞİN GÜCÜNDEN YARARLANIYORLAR, İNSANLAR TEHLİKELİ KÖPEKLER DEĞİL UNUTMAYIN. KORUMA DERKEN SİZ ANLAYAMIYORSUNUZ, EVİNİZİN BAHÇESİ OLABİLİR, EVİNİZDE BULUNAMAYYABİLİRSİNİZ ÖRNEK BİZİM MAHALLEDEN BİZİM 1 TONA YAKIN ODUNU ÇALDILAR, ÇİMENTO VE MALZEMELERİDE, BEN RİZELİYİM, AYRICA HAYTAP ARTVİN TEMSİLCİSİYİM, KÖPEKLERE KARŞI AGRESİF VE BİLMEDEN YORUM YAPIYORSUNUZ.

• bu kacinci konu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

bu kacinci konu yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

bu kacinci konu yaw

BU AYNI KONU DEİL ARKADAŞIM BİZ KÖPEKLERİN SALDIRGAN OLDUNU SAVUNMUYRUZ.
  • quote:

quote:

bu kacinci konu yaw

Alıntıları Göster
    kesinlikle
  • quote:

quote:

bu kacinci konu yaw

Alıntıları Göster
    saldırganmış . pehhhh!!!
    benim dobarbanım vardı kediden korkardı
    eğitişine göre hareket eder köpekler

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Güçlü köpekler silah gibidir.Sahibinin tavrına göre can yakabilir

• quote:

kesinlikle

Alıntıları Göster
    köpekler saldırgandır hayatım onları büyütmekle geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

insanlar saldırgan nankör,inatçı,ve tehlkelidir bazı insanların hayatı akıl vermekle geçti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet08 -- 12 Ocak 2008; 15:56:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

e tamam işte. sahibi isterse bu köpeği ölümcül bir silah olarak kullanabilir. o zaman yasaklanmaması için bir sebep yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

e tamam işte. sahibi isterse bu köpeği ölümcül bir silah olarak kullanabilir. o zaman yasaklanmaması için bir sebep yok.

Alıntıları Göster
    pitbull ile sıradan bir köpeği bir tutamayız. Ben köpekleri çok severim ama pitbull a karşıyım.

"Pitbull’un üretiliş amaçlarından ilki dövüştür. Amerikalılar tarafından bu sebeple üretilmiştir. Pitbull‘un kökeni İngiltere’deki Staffordshire Bulldogların çeşitli Terrierler ile melezleştirilmesine dayanır. Maksat Bulldog’daki kuvvetli kas yapısını alıp, Terrier gibi bir agresif ile birleştirmektir. Böylece Staffordshire Bullterrier adında, bugün bildiğimiz Pitbull’un ilk temellerini oluşturan hayvan ortaya çıkmıştır. İngiltere’de o devrin üst tabaka insanları zevk için ayı, boğa, ve mahkumlara karşı Bulldog ve Terrier melezlerini dövüştürürlerdi. Amerikalılar bu ayı-köpek, boğa-köpek, insan-köpek dövüşleri kombinasyonuna, köpek-köpek dövüşünü eklemek istediler. İngiliz Staffordshire Bullterrier cinsi köpekler genel metabolizma ve kas sağlığı açısında son derece kuvvetli ve dirençli olmalarına rağmen, Amerika’daki diğer ırk köpeklerle karşılaştırıldığında vücut ağırlıklarının daha düşük olduğunu gözlemlediler. Araya başka ırk köpekleri ekleyerek söz konusu köpeğin ırkının fiziksel olarak gelişmesini sağladılar. Dolayısıyla daha yüksek sıklet, daha tahrip verici bir güç unsuru haline getirdiler.

Amerika'da fiziksel ve zeka özürlü hastaların rehabilitasyonunda kullanılan hayvanların başında Amerikan Pitbull Terrier'i gelir. Sebebi ise Pitbull Terrierler'de acıya karşı bir duyarsızlık vardır. Dolayısıyla zeka özürlü çocukların fiziksel tacizlerine aksi yönde cevap vermeyecek hayvanlara ihtiyacı Pitbull Terrier karşılar. Tabii, bu Pitbull Terrier iyi eğitilmiş, düzgün bir aile psikolojisi içinde yetişmiş, iyi bir kandan gelmiş olmalıdır. Böyle bir köpeğin kulağının kuyruğunun sağının solunun çekiştirilmesi bu hayvanı etkilemez en fazla bir iki adım uzaklaşır. Pitbull Terrier köpekler eğer gerçekten dövüş amaçlı yetiştirilmişlerse iki-dört ayaklı her şeye agresyonda bulunabilirler. Ama yavru olanlara değil. Pitbull bir aslanla bile karşı karşıya getirilebilir. İnanılmaz cesaretli bir hayvandır. Ölür, ama kaçmaz."

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.