Şimdi Ara

Koprivnica - Galatasaray Maçı Hrt2 Kanalında(Via2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d smartı olmayanlar (ben dahil) bu macı hrt2 hırvatistan tvsinden izleyebiliriz ama viaccess 2 şifreleme sistemi uygulayan kanalın şifrelerine henüz ulaşabilmiş deilim . çalışmalarım sürüyo sizde arayın bulabilirseniz pm den paylaşınız.
    HRT CROATIA diye arayın

• quote:

Orjinalden alıntı: pesmanyagi

d smartı olmayanlar (ben dahil) bu macı hrt2 hırvatistan tvsinden izleyebiliriz ama viaccess 2 şifreleme sistemi uygulayan kanalın şifrelerine henüz ulaşabilmiş deilim . çalışmalarım sürüyo sizde arayın bulabilirseniz pm den paylaşınız.
    HRT CROATIA diye arayın

Netten izleme imkanımız varmı?
  • dostum bulsan bile maç esnasında kesin değiştirirler card sharingle şifreye gerek kalmadan izleniyor bilgilerinize
  • maç lig tv de
  • quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

dostum bulsan bile maç esnasında kesin değiştirirler card sharingle şifreye gerek kalmadan izleniyor bilgilerinize

card sharingle dediğin ne ? nerden edinebiliriz ?
  • Avrupa maçları bu maçlarda en şanslı taraftar Beşiktaşlı arkadaşlarımız ben de dahil bir çok arkadaş açacaz Beşiktaş maçını kısacaz sesini radyodan Fenerbahçe maçını dinleyecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

dostum bulsan bile maç esnasında kesin değiştirirler card sharingle şifreye gerek kalmadan izleniyor bilgilerinize

hocam hırvat sitelerini araştırman lazım benimde tam bir bilgim yok çünkü genelde paralı oluyor ve ben fazla kurcalamıyorum hangi server verir bilemeyecem ama buranın dışında okuduğum birkaç forumda card sharingle açık diyorlar % 90 da card sharing varsa açıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz bi viaccess 2 keylerini bulsaydık su kanalın belki değiştirmezler
  • Hoca maç lig tv de zaten.
  • ya cemo kardeş lig tv de olabilir bi sor bakalım biz de lig tv varmı .
  • HRT2 açılmıyor diye biliyorum ama istersen araştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesmanyagi

ya cemo kardeş lig tv de olabilir bi sor bakalım biz de lig tv varmı .

yav gidip kahvede izlersin işte. D-Smart olan kahve bulmak daha zor değil mi? Zaten lig tv bendede yok. Üst komşudan izliyorum.
  • Hocam o işler biraz karışık işler. Bende tam olarak bilmiyorum bildiğim kadarı ile yasal kartı olan birisi ADSL üzerinden kartını paylaşıma açıyor sende ADSL üzerinden şifreleri uydu cihazına aktarıp mis gibi maçını seyrediyorsun. Yalnız tabi bu işlem için uydu cihazı ve modem haricinde ek aygıtlar alman gerekiyor sanırım.

quote:

quote:

• netten izlemenin bir yolu var mı
  • bi ş.ligi uefa zevkimiz vardı onun da içine ettiler. medyatı tekelleştirirsen böyle olur. trt'yi de satın olsun bitsin aydın doğana
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam o işler biraz karışık işler. Bende tam olarak bilmiyorum bildiğim kadarı ile yasal kartı olan birisi ADSL üzerinden kartını paylaşıma açıyor sende ADSL üzerinden şifreleri uydu cihazına aktarıp mis gibi maçını seyrediyorsun. Yalnız tabi bu işlem için uydu cihazı ve modem haricinde ek aygıtlar alman gerekiyor sanırım.

quote:

quote:

+ kotasız internette lazım bilgi için sağol hocam

• su an için çözülemiyormuş hrt2 kanalı bu kanalın 1.si olan hrt1 açık ama bu kapalı . hiçbiyerde güncel şifrelerine ulaşamadım .
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz kanal Viaccess 2.5 şifreleme sistemi ile şifreleniyor. o nedenle emu ve güncel keylerle izlenemiyor. Bilgilerinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.