Şimdi Ara

kops bilen varmı ??? help me

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardesler kops u bilen varmı yardıma ıhtıyacım var acıl lvl kasmam lazım !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: antogan

kardesler kops u bilen varmı yardıma ıhtıyacım var acıl lvl kasmam lazım !!!

Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular silenecektir...
    Bu forumda bu gibi konular ile konusmak yasaktır...
    İNSANCA SÖYLÜYORUM YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER
  • aga butun server kopscu hatta deru partylerınde bile var acıl yardım
  • yaw kardeşim şu oyunu düzgünce oynasana

• quote:

aga butun server kopscu hatta deru partylerınde bile var acıl yardım

Wahim bir durum..
  • yok biz bilmiyoz macro mucro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DONANIMHABER FORUMUNDA DUPE MACRO HİLE VB KONUŞMAK YASAKTIRR
  • quote:

kardesler kops u bilen varmı yardıma ıhtıyacım var acıl lvl kasmam lazım !!!

• beyler ben bılıyorum ama kullanmanızı ıstemedıgımden vermek ıstemıyorum su oyunu duzgunce oynayın be
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

DONANIMHABER FORUMUNDA DUPE MACRO HİLE VB KONUŞMAK YASAKTIRR

konuşmak yasak deil sadece nasıl yapıldığını anlatmak veya kaynak göstermek yasak
  • düzgünce kassana biz enayimiz saatlerce level kasıyoz
  • şerefs,zlikde son nokta!! Gold uye olanlar a Gmler kosp kullanmasına izin veriyolar... eger cyperdaysanız...

ve herhangi bi pakete uye iseniz Knight online da Gm nin gozunun onunde rahatca KOSP, MACRO YAPABİLİRSİNİZ.. hatta bu konu ile ilgili ss ler cektim bi salagın konuşmasını... Estlandda ash de citinli admlar kosp kurmuş ulan ne adisiniz ddiğimizde olm biz para verdik sende ara ver sende yap diolar... su son 4 gunde kosp kullanılmayan yer yok haksızmıyım... YASAK MASAK HİKAYE!!! HEPSİ ADİ!!
  • bööle şeyler yapmayın hakkınızla oynayınnnnnnnnnayrıca böyle topic açan birinin imzadaki gibi 64 olacağına da pek inanmadım açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.