Şimdi Ara

Kopya çekerken nasıl yakalandınız ANILARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutlaka hepimiz kopya çektik yada teşebbüs ettik . Kopya çekerken yakalandığınız anı yada yakanlamaya ramak kalmış bi anınız varsa paylaşalım

Lise 2 de matematik sınavında kopya çekiyordum. Ön sırada oturmama rağmen büyük bi cesaretle sınav kağıdının altına kopya kağıdını koymuş, hocanın her arka sıralara doğru ilerleyişinde kopya çekmeye devam ederken; sorunun biri yarım kaldı hoca geldi başıma dikildi tabi ben soruyu çözemiyorum kızarıp bozarıyorum kal geldi öle hoca yardımcı olmak için önümdeki kağıdı yardım etmek için sıranın ucuna çekmesiyle kopya kağıdı gözler önüne çıkmıştı renkten renge girdim o an ve hoca kopya kağıdını alıp ses çıkarmadı saol varol halil hocam o sınavdan 70 almıştım herşeye rağmen

• ne yalan söyliyim hiç çekmedim
  • Hocalar alisti artik. Yazili basinda "Altug kontrol" yapiyorlar. Bende hep fazladan kopya hazirlayip gereksiz olanlardan veriyorum. Alip cope atiyor. Yazili devaminda hoca bunun kopyasini aldim cekemez diye pek etrafimda olmuyor. Ama yinede bakiyor bana. O kopyayida ver diyor. Onuda veriyorum. Baktikca verdigim icin uzerimdeki kagit fazlaligindanda kurtuluyorum... Gecen ing yazilisinda tum kopyayi telefondan cekip hocaya kagitlari verdim. :)

Not: verdigim kagitlara hoca bakinca bu soru cikmamis zaten bundan cekemez diyecekleri seyleri yaziyorum. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 13 Aralık 2012; 1:08:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç yakalanmadımSanırım bu konuda dünyanın en iyisiyim,yada öyle olduğumu düşünüyorum
  • Ben hiç yakalanmadım la
  • bile bile yakalanmıştım bi kez, ingilizceydi hocayla kavgalıydım zaten aramız hiç iyi değildi üç dört kişi abartmıştık kopya çekmeyi bu mal geldi sadece bana geldi kağıdını ver dedi bende vermem dedim kadın şasırdı mı noldu gitti bi süre sonra tekrar geldi
    neden kopya çekiyosun dedi ben de bi şey öğrettiğiniz yok ki mecburen kopya çekiyoruz dedim.çok ağrına gitti heralde bu laftan sonra çok sinirlendi disipline verdi beni ama orda da müdür yardımcısı tamam hocam ben konusurum deyip yolladı kadını sonra mal bu kadın kesin sen haklısındır boşver sen takma bu kadını falan deyip yolladı beni kadının hayattan bezdirdiğimi hatırlıyorum o yıl boyunca her fırsatta laf sokuyodum filan kadın koridorda beni görünce yönünü değiştiriyodu

onun dışında çok yakalandım ama sempatik tavırlarla filan geçiştirdim hep.

• 2. sınıfda yakalanmışdım
    emre dıye bır cocuk vardı aynı sırada oturuyorduk o yapıyordu bende ona bakıyordum yazıyordum sonra sınıf hocası vardı şefik adam nasıl ögretmen oldu hala aklım almıyor neyse bu kagıtları kontrol etmiş benım kagıt ile emrenın kagıdı aynı olunca bana kagıt yazdı bunu evdekılere ver dedi. kagıtta kopya cekdıgımı yazıyordu bende vermedim

12. sınıfda yakalandım
    aslında tam yakalanma denemez muhammed dıye bır cocuk vardı 5. ne yaptın dedım cock benı takmadı bende sınırlendım sonra hocanın bana bakdıgı anda muhemmede sorunun cevabını soyluyor gıbı yaptım hoca ıkımızın kagıdını aldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her zaman bos vaktim oldukca cekerim hic yakalanmadim hatta yarin yazili var ondada cekecegim bakalim ne olacak eger vaktim olmazsa hazirlamaya cep telefonundan cekecegim bir kere gecen aydi sanirim telefondan kopya cekmistim biyoloji dersinde akilli telefonlar bir baska ya bu kotu yanlari buyuk olmalari o yuzden teli masaya salin arasina sakliyorum daha dogrusu saklamistim yarinki taktigim nasil olur bilemem

• Yakalanmadim

• kopya çekmediğim sınav dönemi olmamıştır ancak yakalanmadım. yakalmak üzere olduğum bi sahne varki bi yabancı filmde kadının birisi bi bilgisayardan verileri usb belleğe atarken yakalanmak üzereydi sonra bu belleğin üzerini gazeteyle falan kapatıyodu ya aynı onu andırıyo. sonuçta yakalanmadım o kadın gibi yırttım paçayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.