Şimdi Ara

KOPYACI SİEMENS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay anasını 3yıl boyunca nasıl uyuduk ya...
    Bu siemens boyle ya.

Bu siemsens sanırım en cok kavga ettiren marka.
    quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ***aaa bakin bakin bu MC Laren E. deilmi??
    ---,sx1 e ne kadar cok benziyor ya??
    *** aaaa way adiler siemensin taklitini yapmislar

• quote:

Orjinalden alıntı: Summer_715

Arkadaşlar gördünüzmü bilmem ama seimens sx1 i goreniniz olduysa aynı nokia 6600 gibi yapmışllar tuş takımını değiştirmişler millete kakalıyor bluetooth undan tut menusune kadar

allah zihin açıklığı versin
  • bir dokun bin ah işit derler ya garibim mahvoldu bırakın yeter artık bi cahillik yapmış artık.
    affedelim

• ben dedim demi sana kaç diye
    üstüne çullanacaklar şimdi
  • ya bu kadar da cahillik olmaz ama
  • ulan ne yapcz simdi çalmışlar
  • quote:

Arkadaşlar gördünüzmü bilmem ama seimens sx1 i goreniniz olduysa aynı nokia 6600 gibi yapmışllar tuş takımını değiştirmişler millete kakalıyor bluetooth undan tut menusune kadar

kardes bak

herkes soledi bide ben soluyom SX1 daha once cıkmıstır .

YAni kopya lafı soz konusu olamaz..............................

ekleme:: sana da uzuldum şimdi bazı arkadaslar çok dalga geçmiş olmuyo bole yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 2 Ağustos 2005, 11:28:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Bak adamı kötü kötü konuşturacaksın.Önce iyice bi araştır.
    SX1 mi daha önce piyasaya çıktı yoksa 6600 mı?
    Zaten bu sorunun cevabını aldığında bi daha aynı nickle girmezsin bu foruma!

AYRICA DH FORUMLARI SX1 İN EN BÜYÜK KALESİDİR!
    SX1 İLE İLGİLİ TOPİK AÇACAKSAN 2 KERE DÜŞÜN DERİM
    BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?

• Yazık çocuga yaf tamam yüklenmeyin artık
    siemens hep böle kopyacı zaten nokia gibi bir teli yakalama şansı yoktur siemensin
    arkadaş sen haklısın
    Atalarımız ne demiş düşenin elinden tutun demiş
    nokia 6600 kadar güzel bi telefon yok Summer_715 katılıyorum ve yanındayım dostum
    sakın bu davadan vazgeçme daima yanındayım
    6600 özellikleri aynı zaten mp3 desen mono falan ama ultra mp3 ile hallediliyor radyo desen oda yükleniyor kontürde yese fark etmez helal nokia 6600 hele o fotograf çekimi yokmu ayna gibi pırılpırıl o kadar netki öle okadar ince çekim yapıyorki anlatamam havada gözle gözükmeyen gaz ve toz zerreciklerini görmek mümkün millet bunun karıncalı ve bulanık görüyor anlamıyorum şu sx1 cileri ne bulurlar siemenste

• enteresan demek birbirine benziyormuş iki telefon aaa....
  • Siemens nokiadan kopya çekiyor. Ben de nokia dan kopya çekiyorum (bluetooth ile sınavda ) o zaman ben siemens mi oluyorum.
  • quote:

abisi senin yaş kaç. üye olurken yaşını sormadılarmı senin?
  • sx1 siemens, önüne dön bakayım...

bakma öle sağa sola...alırım bak kağıdını..

• Arkadaşlar niye bu kadar büyütüyorsunuz olayı
    Basbaya çalmış işte Sx1i siemens.

içindeki programlar bile aynı...
    Nokia s60 diye birşey çıkarmıştı hemen çalmış siemens.

Bak menuler bile aynı.... bilip bilmeden ne konusuyorsunuz ki...

Çalmışlar adamlar işte ... işletim sisteminin bile çalmışlar...
    Birtek çalarken tuş takımını doğru düzgün çalamamışlar.
    Gidip ekranın sağına soluna serpiştirmişler

ÖNEMLİ NOT: aman gözünüzü seveyim yazdıklarımı ciddiye alıp beni linç etmeye kalkmayın SX1ci kardeslerim.

Saygılarımla

• Bence forumu acan arkadas acmısına accana pişman oLdu
  • fotokopi makinasında çekilmiş
  • siemens işte herşeyde oldugu gibi çalmaktada başarısız herifler tuşları kodukları yerlere bak

bab şimdi simens n90 nı taklit edecekmiş öle duydum tuşlarıda pilin altına koymayı düşünüyorlarmış ergonomiklik açısından.

siemens işte türk malı deilmi abi bişeyi beceremiyorlar bende siemens sx1 aldım baktım cihaz tırt aldıgım ilk gün birebir takasa girdim hemen bir tane nokia 3110 la takas ettim valla canavar gibi telefon.

• quote:

Ayrıca benim BAN dediğim YANLIŞ ANLAMAYI BAN ladım yoksa benim başka bir amacımda yok yanlış anlamayı BAN lıyorum oke? sende yazılandaları iyi okuda ondan sonra insaları eleştir oke? o onları sorunu ise buda benim sorunum madem beni eleştiriyorsun aynı konuda onlarıda eleştir oke? çifte standartta iyi değildir onları eleştirmeyeceksen beni niye eleştiriyorsun

hemde bu konu niye bu kadar uzadı ben anlamadım ben benim yazımdan sonraki cewaplarda anlamıştım zaten

Dostum sen "yanlış anlamayı" BANlarken Siemens'in kopya çektiği konusunu yanlış anlayarak aslında ilk önce kendini BANlamışsın zaten...Ama sorun yok. Foruma biraz takılırsan "doğru" anlamayı da öğrenirsin. Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

Bence forumu acan arkadas acmısına accana pişman oLdu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.