Bildirim
KOPYACI SİEMENS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş sen baya yenisin galiba o telefonlar piyasadan kalkcak ayrıca symbian menü südür o we bluetooth çoğu telefonda war hiç bi telefonu sawunduğum için yazmıyorum bu yazıyı -
ewet biraz ole ama birtek ben mi yeniyim yeni olanlar faydalansın diye soylemiştim bende zaten bu konuda yeni olmayanlar zaten her Allah ın günü takip ediyorlar bu kadar takip edemeyenler için soyledim ama ben yanlış anlattım heralde ki sen ole anladın bosuna yanımda er yazmıyor yani -
Aynı işletim sistemini kullandıklarından dolayı menusu benzerlik gosteriyor -
bir sx1 e bu hakareti yapan adamı bu forumda tutmazlar olm söliyim
öldürüller valla seni
kaç kaaaaçççç -
vay kopyacılar vay -
peki SX1'deki radyo ya ne diceksin?? o da mı 6600 dan özenti??
sana aynı gibi geliyo, çünkü ikiside aynı klanmsanda yarışan teller, ikiside aynı seviyede...
siemensci fln değilm, telefonum da nokia ama bence 6600 dan daha iyi SX1 -
Summer_715
Arkadaşlar gördünüzmü bilmem ama seimens sx1 i goreniniz olduysa aynı nokia 6600 gibi yapmışllar tuş takımını değiştirmişler millete kakalıyor bluetooth undan tut menusune kadar
Arkadasım SX1 çıkalı 3 sene oLuyor 6600 2 sene civarında şimdi hangisi kopyacı daha iyi düşün -
quote:
Orjinalden alıntı: Summer_715
ewet biraz ole ama birtek ben mi yeniyim yeni olanlar faydalansın diye soylemiştim bende zaten bu konuda yeni olmayanlar zaten her Allah ın günü takip ediyorlar bu kadar takip edemeyenler için soyledim ama ben yanlış anlattım heralde ki sen ole anladın bosuna yanımda er yazmıyor yani
Arkadaşım sana söyliyim BAN lamak ağır bişidir öle her yazıda banlanmaz ayrıca ben sana yazımda cwp werdim onlarıda oku sonra cvp yazarsın okey?
-
madem okadar oluyorda hala forumun aşağısında seimens sx1 hakkında bilgi weriliyor 3 senedir millet anlamadımı -
quote:
Orjinalden alıntı: Summer_715
madem okadar oluyorda hala forumun aşağısında seimens sx1 hakkında bilgi weriliyor 3 senedir millet anlamadımı
o onLarın sorunu benım deıL -
O topic SX1 i tanıtmak için deil sorunları çözmek için we bilgi paylaşmak içindir yazımı okumadın hala galiba .
Mesela senin telefonun da bi problem çıktı sx1 diyelim gelip somucan mı ? Ayrıca bu 6600-SX1 karşılaştırması bu forum da çooookkk tartışıldı -
Ayrıca benim BAN dediğim YANLIŞ ANLAMAYI BAN ladım yoksa benim başka bir amacımda yok yanlış anlamayı BAN lıyorum oke? sende yazılandaları iyi okuda ondan sonra insaları eleştir oke? o onları sorunu ise buda benim sorunum madem beni eleştiriyorsun aynı konuda onlarıda eleştir oke? çifte standartta iyi değildir onları eleştirmeyeceksen beni niye eleştiriyorsun
hemde bu konu niye bu kadar uzadı ben anlamadım ben benim yazımdan sonraki cewaplarda anlamıştım zaten -
bu zamanin hayrola demekten baska birsey diyemeycegim. -
sx1 6600 dan daha eski bilmeden konuşma -
kardeşim ben kimseye çifte standart yapmıyorum ben öteki yazılarıda okuyup yorumluyorum ayrıcaben sana forum hakkında tam olarak bilgili olmadığını sandığım için ban olayını açıkladım yazından da ban ı kime yada neye yaptığın yeterince belli olmuyo burdaki eleştri deil anlatmaktır konu uzamasın peki sen cewabını almışsın zati ... -
o zaman nokia siemensi taklit etmis -
kardeşim sx1 çıktığında 6600 mı vardı -
bırakın yaw bilmeden konuşuyor işte, kendi haline bırakın... -
yaw kim kimi taklid ederse etsin. bize mi dustu savunmak. zenginin mali zügürdün agzni yorar.
Benzer içerikler
- engellenen çağrı ne demek
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- telefon şebeke yükseltme kodu
- elektromanya güvenilir mi
- google depolama alanı
- exynos 2400
- secure folder nedir
- samsung a70 ne zaman çıktı
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X