Şimdi Ara

KOPYACI SİEMENS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyle ınsanları bu forum a kım alıyo merak edıyorum.bunu gec siemens sx1 ın 6600 dan daha once cıktıgını bılmeyen ve bu turlu bı topic acmaya kım cesaretı yettıgı ayrıbı merak konusu...sunu soylemek ısterım ARKADASIM GIT BIRAZ TELEFON OGREN NE BILIYIM GIT SEN 3210 DAN BASLA KI BIZE YANI SX1 E 10 SENE SONRA YETISE BILESIN.............................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

boyle ınsanları bu forum a kım alıyo merak edıyorum.bunu gec siemens sx1 ın 6600 dan daha once cıktıgını bılmeyen ve bu turlu bı topic acmaya kım cesaretı yettıgı ayrıbı merak konusu...sunu soylemek ısterım ARKADASIM GIT BIRAZ TELEFON OGREN NE BILIYIM GIT SEN 3210 DAN BASLA KI BIZE YANI SX1 E 10 SENE SONRA YETISE BILESIN.............................

haklısın olm sen daha symbian ın ne olduunu bilmion ki!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: The Aviator

quote:

boyle ınsanları bu forum a kım alıyo merak edıyorum.bunu gec siemens sx1 ın 6600 dan daha once cıktıgını bılmeyen ve bu turlu bı topic acmaya kım cesaretı yettıgı ayrıbı merak konusu...sunu soylemek ısterım ARKADASIM GIT BIRAZ TELEFON OGREN NE BILIYIM GIT SEN 3210 DAN BASLA KI BIZE YANI SX1 E 10 SENE SONRA YETISE BILESIN.............................

Beyler bırakın ya adam yarın öbürgün gelip burda post kasıcak cwp wermeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: The Aviator

quote:

• SX1 üretilmiyor bile artık, hem nesi 6600 benziyor ben onu bile anlamadımya neyse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

vay kopyacılar vay

• nasıl yani simens geleceği görüp nokyayı taklitmi etmiş
  • bu ne yaw?? şaka olsun diye açmış bence arkadaş. neyse aslında buradan başka bir sonuç çıkıyor ama anlayana?
  • Telefona duyulan fetişizm ortalıkta kavgaya sebep olmuş
  • Nokia Siemens i yada Siemens Nokia yı takLıt etmıs oLayı deiL sorun Ben Nokia cıyım ama Yiğidi oLdur hakkını yeme derim
  • valla bu konuda arkadaş haklı 6600 ı savunupta daha sx1 eline alamamış bütün yiğitleri öldürmek lazım.6600 ın neyini savunuyorsunuz anlamıyorum radyo ve mp3 eksigi var en başta.şuan bir telefonda bulunacak bütün özelliklerin tamamı sx1 de toplanmıştır.
    he şunuda sölemeden geçemiyecegim 6600 ın yeni modeli çıkıyor tipi aynı sadece komple gümüş renk
    mp3 çalar ve radyo eklenmiş inşallah piyasaya sürülünce bu model ozaman bu tartışmaya hak kazanabilecek bir telefonu olacak nokia nın.
  • O fiyata o perfornmans bence sadece SX1 de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Summer_715

Arkadaşlar gördünüzmü bilmem ama seimens sx1 i goreniniz olduysa aynı nokia 6600 gibi yapmışllar tuş takımını değiştirmişler millete kakalıyor bluetooth undan tut menusune kadar

.
    .
    .
    sana gerekmez forum falan ....

• symbianlı telefonlar menu olarak genelde birbirine benzerler.
  • hayır varsa onerin yani yeni bi işletim sistemi falan cıkardıysan soyle bizde sx1 e onu yukletelim..Symbian dısında neresi benziyo anlamadım..He dogru 1benzerlik var 2siylede konusma falan yapabiliyosun..Hay allahım ya ne gunlere kaldık yeni telefon olsalar tamam özenmiştir birinden gorup heyecanlanıp soylemistir deriz de 2 3 yıllık telefon bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corny

valla bu konuda arkadaş haklı 6600 ı savunupta daha sx1 eline alamamış bütün yiğitleri öldürmek lazım.6600 ın neyini savunuyorsunuz anlamıyorum radyo ve mp3 eksigi var en başta.şuan bir telefonda bulunacak bütün özelliklerin tamamı sx1 de toplanmıştır.
    he şunuda sölemeden geçemiyecegim 6600 ın yeni modeli çıkıyor tipi aynı sadece komple gümüş renk
    mp3 çalar ve radyo eklenmiş inşallah piyasaya sürülünce bu model ozaman bu tartışmaya hak kazanabilecek bir telefonu olacak nokia nın.

Dostum bunun sesi de sterio olup islemciside SX1 den üstün olursa ya da sadece SX1 kadar 120 MHZ olursa o zaman tart1s1l1r dedigin gibi ama nokia öyle bir hata yapmaz Insallah yani 64 k ekran kameras1 da 640*480 yaparsa o zaman yine bir ise yaramaz...Çünkü bu özellikler SX1 de oldugundan millet 1.3 MP kamera , 256k ekran ve flash ar1yor gerçi ben aramad1m gittim direk 6630 ald1m olsun buda yeter...Çünkü 256k ekranlar baz1 oyunlar1 desteklemiyor flash da benim için pek önemli degil...Yaw öyle bir telefon ç1karsa kim al1r?Zaten o ç1k1nca 6680 in fiyat1 düser herkes onu al1r . Yani 1.3 mp kamera,flash,mp3 çalma özelligi (zil seside yapar),radyo konulursa ekranda 256 k olursa o zaman 1000 ytl den asag1 o telefonu alamay1z ...Ama sadece dedigin gibi radyo ve mp3 çalma özelligi konulursa sesi de sterio yapmazlarsa o telefon bizim gibi telefondan anlayanlar1n ve SX1 ya da 6600 kullananlar1n pek ilgisini çekmez diye düsünüyorum.Tabi belkide çok ta ilgi görebilir... Ama SX1 ve 6630 kullandığım için hiç ilgimi çekmez...

Bu arada konuyu açan arkadas1m Siemens SX1 üretimi durduruldu duyurulur!!!Sen atm1ss1n ama tutturamam1ss1n olsa olsa Nokia Siemens den kopya çekmis olur.Çünkü SX1 6600 dan önce ç1kt1...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 2 Ağustos 2005, 3:39:38 >

• Bak adamı kötü kötü konuşturacaksın.Önce iyice bi araştır.
    SX1 mi daha önce piyasaya çıktı yoksa 6600 mı?
    Zaten bu sorunun cevabını aldığında bi daha aynı nickle girmezsin bu foruma!

AYRICA DH FORUMLARI SX1 İN EN BÜYÜK KALESİDİR!
    SX1 İLE İLGİLİ TOPİK AÇACAKSAN 2 KERE DÜŞÜN DERİM
    BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 2 Ağustos 2005, 3:01:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Summer_715

Arkadaşlar gördünüzmü bilmem ama seimens sx1 i goreniniz olduysa aynı nokia 6600 gibi yapmışllar tuş takımını değiştirmişler millete kakalıyor bluetooth undan tut menusune kadar

ya sen hiç araştırdınmı bu telefonların çıkış tarihini.hangisi hangisinden önce çıkmış biliyomusun.esas kopya eden 6600 dır.sx1 ondan önce çıktı.

edit:eğer bunu zaten yukarıda söyleyen arkadaşlar varsa özür hiç yorumlara bakmadan daldım cevaba.napıyım sinir etti bilip bilmeden yazıyo işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Ağustos 2005, 3:41:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

vay kopyacılar vay

koptum VAH VAH demek öle KOPYACILAR
  • OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ***aaa bakin bakin bu MC Laren E. deilmi??
    ---,sx1 e ne kadar cok benziyor ya??
    *** aaaa way adiler siemensin taklitini yapmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasH -- 2 Ağustos 2005, 4:09:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.