acaba sx2 cıksa bu sefer nokıanın hangı modelıne benzetırdınız cok merak edıom
YA Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış o meseleye döndü bu iş
daha fazla uzatmanın bir alemi yok ya ni yapmış bir cahillik artık
bence birçok cep telefonu birbirine benziyor nokia bile kendi taklit modellerini yapmıyomu arkdaşlar??
quote:
Orjinalden alıntı: dj_MEMİX
bence birçok cep telefonu birbirine benziyor nokia bile kendi taklit modellerini yapmıyomu arkdaşlar??
yaw arkadaş symbian var bunlarda normaldir benzemesi!
en büyük nokya bizim nokya en büyük nokya başka büyük yok nokya 6600 en güzel nokya Summer_715 olm bak ben sx1 kullanıcısı ve hastası oldugum halde yine ezilenin yanındayım davandan vaz geçersen yakarım seni Summer_715 nerdesin olm hadi Varya arkadaşlar bu çocuk beni sattı heralde yok piyasada kesin sx1 almaya gitti. Kaldım ortada beni kim kurtaracak şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: egzersayz
Summer_715
Arkadaşlar gördünüzmü bilmem ama seimens sx1 i goreniniz olduysa aynı nokia 6600 gibi yapmışllar tuş takımını değiştirmişler millete kakalıyor bluetooth undan tut menusune kadar
Arkadasım SX1 çıkalı 3 sene oLuyor 6600 2 sene civarında şimdi hangisi kopyacı daha iyi düşün
+1 sx1 6600 dan once cıktı bilmeden konu acmayalım lutfen arastralım
bakin cocuk utancindan foruma giremior artik,uzatmayalim yapmis bi cahillik dedikce daha beter yuzune vurdugunuz hatasini
quote:
Orjinalden alıntı: CrasH
bakin cocuk utancindan foruma giremior artik,uzatmayalim yapmis bi cahillik dedikce daha beter yuzune vurdugunuz hatasini
/>
Arkadaşlar çocuk öldü heralde, dağılalım
işlem komplite kolay işti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme