Şimdi Ara

koray spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koray spordan ayakkabı alıcam internet üzerinden sizce güvenlimidir banka kartlarımın numaralarını vermelimiyim

• Yıl oldu 2014 Koray'ın hala Orjinal ürünler sattığını düşünenler var.O kadar parana yazık verme.
  • cittimisinn sen hiç aldınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarasdc45

cittimisinn sen hiç aldınmı ?

O hataya 2 defa düştüm bidaha düşmem.
  • quote:

yok öyle bir dünya ürünlerin hepsi orijinal hocam gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • quote:

Citti deel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So Good. kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşündüm çünkü en azından 1 yıldır biliyorum bu siteyi ve site kapanmadı nike adidas reebook vb. markaların reklamını yapıyo ama kapanmıyo site bende orjinal sattığını düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN YALÇIN FAN CLUB
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ayakkabi aldim hummer stadil low ve adidas adipure 360 orjinalliginden kaygin olmasin ilgili site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende öyle düşündüm çünkü en azından 1 yıldır biliyorum bu siteyi ve site kapanmadı nike adidas reebook vb. markaların reklamını yapıyo ama kapanmıyo site bende orjinal sattığını düşünmüyorum

Firmanın Bursa da mağazalar zinciri var 10 yılı aşkın süredir hizmet veriyor ürünlerin orijinalliğiniden şüphe duyma
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

quote:

Firmanın Bursa da mağazalar zinciri var 10 yılı aşkın süredir hizmet veriyor ürünlerin orijinalliğiniden şüphe duyma

Altıparmak taki koray'a kaç defa sahte ürün pazarlama gerekçesiyle baskın yedi onu bilirsin artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.