Şimdi Ara

--_@_Kore Eventi _@_-- Bandit Kalesi Ve Lord Yarkan--__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Buda Kore de yapılan bi Event Bandit Kalesin de -GM- Monster Spawn Yapıo Ve Sonunda Lord Yarkan Çıkarıo Tabi Herkez Yerde

Arada Kaç Player Olduğuna Kafanız Takılırsa Sağda Yeşil Noktalara Bakın Mapte

Video ile sorunlar
    1-Bayaa Lag olmuş
    2-Adamın Sistem Yalan Olmuş

Keşke Bizm SRO Muzda Kore Gibi Atraksiyonlu Olsa

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=TDgLEDxg8Cw

Not:Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predeator -- 11 Mart 2007; 23:30:04 >

• bizim sro MUZDA böyle olmaz sanmam ya
  • gzl
  • bişey sorcam Joymax bu müziği değiştirdi demi, hani şu oyunda dıddıd dıd dı diye gideni

bütün yazımı sabahtan akşama kadar onu dinleyerek geçirdimde özelikle sabahları unutmak mümkün değil
  • options dan bütün soundları remove la aç winampını
  • quote:

dıddıd dıd dı

şarkıyı süper tercume ediyusun :D
  • aynısını ben verdim benden alıntı yaptın herhalde
  • canavarlar ortalıkta dolasırken kafam karıstı valla
  • SRO da PVP olayını değiştirmeleri lzm.Kapı önü atkı takıp 2 değnek vurmakla yada ara sıra thief-Hunter yapmakla Aksiyon olmuyor.Bir ırk çatışması yada başka bir şey olmalı.KO berbat gözüksede PVP de en iyi oyunlarda biri ordaki PVP ve puan sistemi bu oyunda olsa çok iyi olurdu.Yoksa eventte olsa boşşş.2 ay evel 80 oldum kapı önü aynı adamlarla değnekleşiyoruz ne için?Yapsınlar KO daki gibi bir sistem yapsınlar 1. ırk biz tÜrkler 2. ırk diğer kalan milletler o zaman zevk olur anca.Onlar anca oturup bizlerden aldıkları paraları saysınlar resmi ve gayri resmi.Şu dar kapsamlı oyunda her gün ne kadar gerçek paranın döndüğünün farkındasınız değilmi.Zengin ettik yer cücelerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: First_Killer

SRO da PVP olayını değiştirmeleri lzm.Kapı önü atkı takıp 2 değnek vurmakla yada ara sıra thief-Hunter yapmakla Aksiyon olmuyor.Bir ırk çatışması yada başka bir şey olmalı.KO berbat gözüksede PVP de en iyi oyunlarda biri ordaki PVP ve puan sistemi bu oyunda olsa çok iyi olurdu.Yoksa eventte olsa boşşş.2 ay evel 80 oldum kapı önü aynı adamlarla değnekleşiyoruz ne için?Yapsınlar KO daki gibi bir sistem yapsınlar 1. ırk biz tÜrkler 2. ırk diğer kalan milletler o zaman zevk olur anca.Onlar anca oturup bizlerden aldıkları paraları saysınlar resmi ve gayri resmi.Şu dar kapsamlı oyunda her gün ne kadar gerçek paranın döndüğünün farkındasınız değilmi.Zengin ettik yer cücelerini

• quote:

Orjinalden alıntı: Intella

aynısını ben verdim benden alıntı yaptın herhalde

arattım bulamadım kusura bakma daha önce verdiysen
  • Bizeki gm ler bole atraksiyon yapamıyo işte kahretsin ben gm olsam taklamakandakileri jangana, jangan cnavarlarını taklakana koyardım
  • ama haksızlık bu yazık herkes ölmüş garip baktım yarkanın kafasında 10 tane sihay kartal var
  • bide onun jangandaki stone ghost kalesinde çıkmışı vardı
    bunda canavarlar adamlara soykırım yapıyor
  • GM ler Malesef Şimdilik iSRO ile sadece Banlama İşlerini Yapıyorlar Başka İşe Yaradıkları yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.