Arkadaşlar oyunun indirime girmesiyle birlikte sanırım Kore originde oyun 116 TL ye geliyormuş. Daha önce alan oldu mu? Oyunu aldıktan sonra sıkıntı yaşar mıyım ? İngilizce olması sorun değil. Vpn kullanacağım için kredi kartı değilde sanal kart kullanmak tercihim olur. Originde sanal kart kullanma imkanım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar. Ben az önce aldım. Şuanda indiriyorum. Oyun ingilizce, çince ve korece seçenekleriyle geliyor haliyle.
1) VPN ile kredi kartının bir alakası yok hocam. Çünkü VPN kullanmadan önce ORIGIN'in sitesinden kredi kartınızı tanımlamanız gerekiyor. Yani kredi kartınızı origin'e giriyorsunuz. VPN ile bağlandıktan sonra origin'e tanımlı kartınızla satın alıyorsunuz. VPN'in sahibi arkadaş sizin bilgilerinizi çalmak istese bile ***********1903 görür, çünkü Origin kredi kartı bilgilerini kendi içinde barındırıyor ve bu bilgiler kendi içinde şifreli. Sanal kart kabul eder mi bilemiyorum.
2) Bu yöntem dünya genelinde kullanılan bir yöntem. Reddit'te çoğu zaman insanlar paylaşıyorlar. Tek çakal biz değiliz. EA "Para gelsin de nereden gelirse gelsin" kafasında bir firma. Eğer sıkıntı olsaydı "Region Lock" getirirlerdi. Bu konuda en katı şirket Blizzard bile artık uğraşmıyor. Ne kadar çok satılırsa o kadar iyi gözüyle bakıyorlar çünkü oyunların içinde micro-transaction olayı olduğu için oyunun içinde bile muhtemel müşterileriz... Daha önce BF1, TITANFALL 2 satın alanlar oldu böyle. Sıkıntı çıkmadı. EA'in satışları iyi gidiyor ki hiçbir açıklama yapmıyorlar. Zaten diğer oyunlar gibi FİFA 18'de 4-5 ay sonra Vault Game olacak. 4 euro'ya satılacak...