Şimdi Ara

Kore Versiyonu Galaxy S4'deki Gereksiz Programları Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yaz Kore'ye gittiğimde Kore versiyonu Galaxy S4 (SHV E-300S) aldım. Orada burada Kore versiyonu diye itelenmeye çalışılan çakma telefonlardan değil. Gerçekten Kore versiyonu ve donanımsal olarak da bazı farklılıklar söz konusu, en büyük farkı da tv anteni olması.

Her neyse bu benim aslına bakarsanız ilk akıllı telefonum ve bilgisayar bilgim iyi olsa da telefonlar konusunda biraz cahil olduğumu söylemem lazım. O yüzden öncelikle danışmak istedim. Benim derdim telefonda Kore Telekomun bir sürü pre-installed yazılımı var ve zaten ülkemizde televizyon yayını gibi vs birçok özelliğini kullanmak mümkün değil, zaten Korece :) Bunları silmek istiyorum. Root yapmadan bunu yapabilmem mümkün mü? Şu an Kies ile güncellemeyi yapıyorum ama sanırım bu bir fark yaratmayacak bu programlar için.

• inishmore İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba inishmore bende pekinden SHV-E300S/K modelini aldım benimkide antenli, telefon orjinal çakma değil iki adet sorum olucak ;

1-) kies ile bir türlü bağlantı kuramadı kies telefonu tanıyor fakat windows mouse işarei pc de dönüp duruyor cihazı tam olarak bağlayamadım bunu nasıl başardın ?
    2-) yazılımları silmeyi başarabildin mi ? ve android 4.3 güncelleştirmesi yapabildin mi? Samsung Türkiye modellerine güncelleme yayınladı geçen hafta biz nasıl güncellicez?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunislem -- 11 Aralık 2013; 13:48:49 >
  • Telefonu bağlayınca Kies otomatik gördü açıkçası, takılma gibi bir şey de olmadı. Usb kablosuyla bağladım ekstra bir şey yapmadım, pcdeki işletim sistemi windows 7. Android güncellemesini yaptım, programları silmeyi de tehlikeye atmaya gerek yok diyerek bıraktım, uğraşmadım. Güncellemeden sonra ram kullanımı biraz azaldı.

Ben açıkçası Çin'e de gittim ama Çinlilerin dolandırıcılığını görünce hiç elektroniğe bakma gereği bile görmedim. Umarım telefonda bir sıkıntı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 11 Aralık 2013; 21:16:38 >
  • Denedim bir turlu baglayamadim kabloyla da olmadi wifi ile kies yoluylada basaramadim :(( ama Tesekkur ediyorum verdigin bilgiler icin baska bi yolunu bulmaya calisicamm acaba root falan yapsam cozulurmu imei passaporta kayitli bu sefer imei deisikligi falan oluyo heralde root a da pek sicak bakmiyorum ama bir yolunu bulabilsem keske ..Bilen bir uzman abinin yardimlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.