Şimdi Ara

Koreliler Efsane Araba Yapmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teneke hyundaiy b sınıfında en iyisiymiş yaw he he. Bah hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar methiyeler i20 için mi?

• İ20 araba mı len 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauris

Bende almak istiyorum kışa doğru, evet fiyatlar yüksek hocam ama inan hakediyor. Yani Clio gibi bir araç mı alcaksınız veya polo gibi bir leş tasarıma sahip mi? Yani clio neymiş az ykaıyormuş ee i20 lpg ile kokluyor adeta, ben bindiğim araçta tur atarken keyif almıcaksam neden bineyim? Hangisidne i20 deki cam tavandan var komple açılıyor boydan boya.

Alıntıları Göster
    Vay be, bunların hepsini 1.2 atmosferik motorla mı yapıyor, o kadar sene V8 araçlar kullandım, böyle boyunkıran olayı olmadı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Yanlış bakmadıysam 84 beygirlik LPG'li bir araçtan bahsediyoruz. Hocam, muhtemelen beklentiniz çok düşüktü, bu yüzden etkilendiniz. Kendim stok 1.2 bir i20 kullanmadan geriye yapıştırdığına inanmam mümkün değil. 0-100 verisi 12.2 saniye, hafif bir araç olsa da günün sonunda 84 beygir.
    Dene hocam 2. ve 3. viteste yanımdakine baktığımda kafasını yaslatıyor geriye gaza basınca. Yani tabiki turbo değil ama başka araçlarda kullandık yani hiç 1.2 gibi değil araç çok canlı gitmek istiyor adeta ve gidiyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramatik

aman hocam i20'nin o 1.2 motorları çok tehlikeli. piyasada boyunkıran olarak anılıyor. aniden yüklenmemek lazım gaza.
    Hatta bazı ülkelerde yasaklandı o motor diye biliyorum ben.

• Stinger diye girdim 1.2 i20 ymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauris

Dene hocam 2. ve 3. viteste yanımdakine baktığımda kafasını yaslatıyor geriye gaza basınca. Yani tabiki turbo değil ama başka araçlarda kullandık yani hiç 1.2 gibi değil araç çok canlı gitmek istiyor adeta ve gidiyorda.

Alıntıları Göster
    Dostum abartma o kadar aynı ağırlıkta daha yüksek torka sahip araba kullanıyorum, dediğin doğru 2. ve 3. viteste bir ivmelenme hissediyorsun ama o kadar abartılacak kadar değil. Zaten yeni arabaların çoğu böyle.
  • Arkadaş anlaşılan fabrika ayarında bir araç kullanmış ve kendince deneyimlerini yazmış evet motor gıcır araba gıcır hitap eden kullanıcısına araç elbet zevk verir ama birde şu açıdan bakmak gerek gidişi konusundaki o muazzamlık sesi güzel gelip de ivme kazanan o motor bir süreden sonra lpg ninde verdiği tahribat ile bağırıyor ama gitmiyor moduna girecek zamanla kaybedilen hp'ler ile zevklerde kaybolmaya başlayacak. Atmosferik konusunda özellikle işin içinde lpg de var ise 1.6 dan aşağısı pek akıl kârı gelmiyor bana
  • Gidişi muazzam, atmosferik zevkini almanız gerek 3000 devirde ve üstünde kullandım paso gaza basınca geriye yapıştırıyor

Hangi film? Hızlı ve öfkeli?

• İlk defa icten yanmali motora sahip araba kullandiniz galiba. Bundan once at veya esek kullaniyo olmalisiniz. Yada iddali bir el arabasi ya da market arabasi kullanicisi olmaniz gerek.

• 1.2 atmosferiğe açık hava filtresi+eksoz takmak bisiklet tekerine pet şişe sıkıştırmak gibi bir şey...

• “Kötü yönü yok”

Reis ilanın linkini atsaydın direk bu kadar uzun yazmana gerek yoktu

• Tupde değil benzinde 2016 model 1.2 manuele bindim. Tüp de takılı değil benzinde bak.
    Araç 120-130 u zor buluyor bagirarak gidiyor zaten.

• Kauris kullanıcısına yanıt
    2. Ve 3. Vitesde o model her araba yapar zaten.
    1.2 olunca siz eski model 1.3 motordan düşük arabalarla karşılaştıriyorsunuz herhalde serçe murat falan :D

• japon alman değilse teneke için bu kadar abartıya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Hayatinda baska hangi arabalara bindin merak ediyorum.
    Bu arkadaş kamyon iyi yol tutar diyordu yada öyle saçma sapan bişeyler, büyük ihtimal kamyondan sonra i20 lüks geldi
  • Koreliler i20 fkdkdkssös
    Cam tavan Fkkrleldd
    Amerikada i20 araba değil bizde düşünülene bak yazık

• -Birkere tasarım efso kırmızı renk cam tavanı açtım herkes dönüp bakıyor arabaya arkadan.

• "Bir kere tasarım efso" dan sonrasını okumadım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.