Şimdi Ara

Koreliler Efsane Araba Yapmış (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30 yıl yürüdükten sonra araba kullanınca ben
  • "Efsane" yi unutmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kauris kullanıcısına yanıt
    Sende birde 2018 kasa 1.0 ecotsi seat ibizaya bin,turbo motor bak neler yaşıyosun
    Koreliler Efsane Araba Yapmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 da sıfır i20 styl puan almıştım cam tavanlı 58.000 TL ye .

Araca 4 ay sabredebildim .
    Sebepleri tasarım güzel ,cam tavan güzel fakat sesler özellikle kışın soğutuyor insanı zaten görsellik pek fazla kullanışlılığını görmedim .Yağmurda nostalji yaşayabiliyor :)

Tek başına yetiyor 4 kişi sonrası binilmiyor.Rampada 3 vites 2 vites döndür dur benzin yakıyor 1.2 ama 1.6 gibi uzun yolda .Dayanamayıp LPG taktırdım .yakıtı çözdüm ama 1.2 uzun yolda hep üzdü şehir için 1ve 2 vites arası devir aralığı berbat .kısacası arabanın kasası güzel ama o 1.2 motoru kimse övmesin ha 1.4 otomatik göre iyi ona lafım yok ama artık 1.2 atmosferik gerçekten işkence bu sebeplerden sattım hiç pişman olmadım .B segmentteki en yakışıklı ve oturaklısı diyebilirim .Şuan bakıyorum 100 bin civarı kesinlikle parasının arabası değil 3-4 yaş küçük yada 1.0 turbo 1.2 turbo yada 1.5 turbo dizel birşey alın derim başta araba olsun yeter diyorsunuz sonra yetmiyor sonrasına hacim motor gücü falan giriyor .O yakışıklı farları cam tavanı keşke olmasada azıcık güçlü olsa diyorsunuz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.