Şimdi Ara

Koreliler Efsane Araba Yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün eniştemin aracıyla 370 km yol yaptım. i20 1.2 benzin + lpg. Yahu araç efsane hayran kaldım.

-Birkere tasarım efso kırmızı renk cam tavanı açtım herkes dönüp bakıyor arabaya arkadan.
    -Konfor B sınıfı araçlara göre muazzam ve araba güven veriyor tok duruyor.
    -Kapılar tok kapanıyor premium araç gibi tabiki bir C sınıfı değil kıyaslamaları B sınıflarına göre yapıyorum.
    -Gidişi muazzam, atmosferik zevkini almanız gerek 3000 devirde ve üstünde kullandım paso gaza basınca geriye yapıştırıyor ve motor sesi insanı gaza getiriyor efsane bir sesi var
    -Ön konsol çok şık ve araçta büyük 10 inç ekran var etkileyici gerçekten ( eniştem sonradan taktırmış )
    -LPG'de kaç yaktı bilmiyorum ama yol bilgisayarı ortalamam 4.3 tü ve süper bir rakam benzine göre sanırım 6-7 litre LPG yaktı bedava resmen.

Üsttekiler iyi yönleriydi kötü yönü aracın yok denebilir fiyatına göre sadece cam tavandan çok nadirde olsa sert çukura girdiğinizde çıtçıt ses geliyor ama çukura girilince normal araçların başka yerlerindende ses geliyor, kafaya takılcak bişey değil havası yeter.

Hayatımda hiç cam tavanlı araç kullanmadım ama inanın araca deli hava katıyor insan resmen araçtan inesi gelmiyor. Birde 1.2 motor diye ön yargılıydım ama gidişi efsane tutamıyorsun arabayı uzuyor resmen ve atmosferiğin zevki çok süper, eniştem biraz orjinal kullanıyor. Ama bu araca açık hava filtresi ve egzosla alıncak ses efsane olur Yani sonuç olarak tabiki bir golf değil i30 değil megane değil vs. Ama inanın araç B sınıfı tüm araçları ezer parasını sonuna kadar hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauris -- 1 Eylül 2019; 20:29:31 >

• Hayatinda baska hangi arabalara bindin merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman hocam i20'nin o 1.2 motorları çok tehlikeli. piyasada boyunkıran olarak anılıyor. aniden yüklenmemek lazım gaza.
  • Ne güzel hocam keyif almaya bak buradaki yorumları boşver

• Sen bir de 1.4 olana bin. Yer uçağı.
    Ayrıca bir yerde okumuştum sırf havalanmasın diye de 1.6 takmıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi motordur. Ekonomik ve akicidir. Sesi de guzel gercekten.

• Bulamadık bir tane alalım fiyatlar ateş pahası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

Bulamadık bir tane alalım fiyatlar ateş pahası
    Bende almak istiyorum kışa doğru, evet fiyatlar yüksek hocam ama inan hakediyor. Yani Clio gibi bir araç mı alcaksınız veya polo gibi bir leş tasarıma sahip mi? Yani clio neymiş az ykaıyormuş ee i20 lpg ile kokluyor adeta, ben bindiğim araçta tur atarken keyif almıcaksam neden bineyim? Hangisidne i20 deki cam tavandan var komple açılıyor boydan boya.
  • Bende Sonata ya falan bindin sandım

• Yanlış bakmadıysam 84 beygirlik LPG'li bir araçtan bahsediyoruz. Hocam, muhtemelen beklentiniz çok düşüktü, bu yüzden etkilendiniz. Kendim stok 1.2 bir i20 kullanmadan geriye yapıştırdığına inanmam mümkün değil. 0-100 verisi 12.2 saniye, hafif bir araç olsa da günün sonunda 84 beygir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramatik

aman hocam i20'nin o 1.2 motorları çok tehlikeli. piyasada boyunkıran olarak anılıyor. aniden yüklenmemek lazım gaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gramatik

aman hocam i20'nin o 1.2 motorları çok tehlikeli. piyasada boyunkıran olarak anılıyor. aniden yüklenmemek lazım gaza.
    Ahahahaha hocam çok güldüm allahta seni güldürsün

• geçen otobanda 250 ile yanımdan geçen kırmızı i20 sendin demek

• Kayınço burada yazılanlara bakma sen.Aynı araç var bende.Normali 84 beygir biliyorsundur.Çıtır yazılım+açık hava filtresi+düz boru yaptım.Lpg'de dyno da 550+ beygir veriyor.Benzine alamadan dyno kırıldı.Haftaya inşallah bi daha deneyecez bakalım.

• 2 yil bindim 2017 model olanina ve sonunda sattim. Arac cok sert ulkemiz sartlarina uygun degil! Boya kalitesi ozellikle vernik cok yumusak her tas darbesinden , yoldaki micirdan etkileniyor. Sik guzel bir arac ancak ekran acisindan clio nun eline su dokemez LG sistemi kullaniyor ve cok daha fazla ozellige sahip.
    Acili tavan sik guzel ancak bir kac bin km sonra ses yapmaya baslayacak cunki 1-2 yaz gecinde contalar eski esnekligini gosteremiyor.
    Son olarak arac agir B sinifina gore ozellikle cam tavan ekstra agir hale getiriyor ve 1.2 MPI motor yetmiyor. 1.0 Turbo beslemeli ciddi fark yaratiyor.

Fiyatina gore B sinifi icin guzel arac yeni makyajli kasada multi media ekrani degismis ve daha iyi bir hal almis. Yeni 208 geliyor ve dizayn olarark cok ileride.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Aksine 1300KG civarinda.
  • tofaştan inip hundayiye binince ben
  • Mübarek öyle bir anlatmışsın ki;Sürücü dahil ağırlığı 1.233 kg ve 84 HP olan 1.2 motorlu araç bir anda performans canavarı ve üstüne üstlük buna rağmen düşük tüketen bir araç olup,çıkıvermiş.

Sınıfında alınası bir araç eyvallah ama diğer anlattığın kısımları atma Ziya.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.