Şimdi Ara

KORKU EVİ +18 (İlk Csb dizim) YENİ BÖLÜMLER GELDİ FİNAL AKŞAMA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün bir sezonu bir günde yayınlıycam bu bir demo severseniz daha güzelleri var iyi okumalar :)

• KORKU EVI(Bölüm 1):

Aptal kafam! Neden bu eve girdim ki.Aptal cesaret oyunu yüzünden şimdi bu bahçede mahsur kaldım.Geri dönemiyorum nasıl bilmiyorum ama kayboldum.Heryer köpek dolu normal köpeklerde değil.UCUBELER!Bazılarının tek gözü yok,bazılarının kafası yarısı kesik,bazıları bağırsakları dışarıya sarkıyor,bazılarının çenesinin yarısı yok.Çoğu ölmek üzere olan yüzlerce vahşi köpek var bu bahçede.Mustafayla girdiğim saçma iddia sonucu buraya gelmek zorunda kaldım.Giremezsin diyordu mustafa ve haklıydı da bu evden küçüklüğümden beri korkuyordum en son bu eve araziye girdiğimde yine böyle mahsur kalmıştım.O zamanlar daha yedi yaşındaydım.O kadar korkmuştum ki bu mahalleden ailemle beraber hemen taşınmıştım(REKLAM ARASI)

7 yaşında korkmuş bir çocuktum.Köpeklerden kaçmak için büyük arazinin ortasında ki büyük malikaneye sığındım.Kapıyı o kadar hızlı yumrukluyordum ki arkamdan köpeklerin havlaması bile sesi bastıramıyordu.Kapı açıldığında karşıma ismini bilmediğim o adam çıktı.Kısa gri saçları uzun ince vücudu ve kaytan bıyığıyla fransız bir uşak gibi duran evin zarif ve zalim sahibi.Ismini hiç öğrenemedim bahçesinde yabancı bir çocuk görünce beni bir köpek klubesine tıktı sonra da bir yol kenarına attı.Aileme herşeyi anlatsamda elimde bir delil yoktu.Bana inanmadılar ve mahalleden taşındık(REKLAM ARASI)

Şimdi aradan geçen 10 yıldan sonra mustafa ve kız arkadaşı melis le girdiğim saçma bir iddia bir cesaret yarışı yüzünden yine burdaydım.Burdan çıktığımda mustafaya neler yapacağımı biliyordum gerekirse sokaklarda çıplak gezmesini iştiyicem hiçbir şey bu malikanenin bahçesine girmek kadar zor olamaz.Yine yolumu kaybettim nasıl bilmiyorum ama geri dönemiyorum yolumda altı yedi tane doberman köpek vardı az kalsın beni fark ediyorlardı.Bütün bu köpek ordusu sanki ben bahçeye girene kadar beklemiş sonra biranda ortaya çıkmışlardı.Geldiğim yoldan geri dönemezdim mecburen makinaye gidip ev sahibinden yardım iştiycektim.Her yer bu bahçeden daha iyidir diye düşündüm.Hiç bu kadar yanılmamıştım..(BÖLÜM 1 SONU)

KORKU EVİ(BÖLÜM 2)

Kapıyı çalıp basamaklardan geriledim.Bu adamdan ne kadar uzak durursam o kadar iyi.Kapı açıldığında on yıl önce gördüğüm uzun ince kısa gri saçlı kaytan bıyıklı o adam çıktı karşıma.Yıllar boyunca hiç değişmemişti.Üzerindeki takım bile sanki aynı gibi duruyordu.Beni görünce dudaklarına bir gülümseme yayıldı.Gülümsemesi bile sanki ürkütücüydü.'buyrun nasıl yardımcı olabilirim' dedi.Şaşırdım sanki beni kovalamasını bekliyordum."yolumu kaybettim" diyebildim kekeleyerek.Adam 'Lütfen misafirim olun genç delikanlı hava bozuyor fırtına yakın.Ailenize bir telgraf çekeriz en yakın sürede sizi almaya gelirler' dedi.Teklifini geri çevirmek istiyordum ama yapamadım.Evden içeriye adımımı attım(REKLAM ARASI)

) Evin içerisi oldukça sık ve klasik döşenmişti.3 katlıydı.Duvarlar krem ve bal rengiydi.Beni direk oturma odasının başındaki şöminenin yanına götürdü.Üzerime de bir battaniye örttü.Teşekkür ettim.sonra adam gülümseyerek gözden kaybolup telgraf çekmeye gitti.Biraz sonra yemek odasından beni davet eden birses duydum.Odaya gittiğimde kocaman bir yemek masası beni bekliyordu.Adam masanın başında oturmuş beni davet ediyordu'lütfen katılmaz mısınız'Oturup açlıkla yemeye başladım.Bir yandan da adamla sohbet ediyordum.aklıma gelen ilk soruyu sordum'neden bu kadar çok köpeğiniz'adam yine gülümseyerek cevap verdi"benim yaşımda yalnız biradamın arkadaşlara ihtiyacı var"az kalsın yemek boğazıma takılıyordu.Neden fino gibi birşey almadı ki?(REKLAM ARASI)

Evde şimdiye kadar hiç hizmetkar göremedim.Adam beni üçüncü katta ki odama çıkarırken evi biraz daha görme şansım oldu.Ev gerçekten aşırı büyüktü.Odama geldiğimde teşekkür edip hemen yatağıma uzandım ve uyudum..Dışardan gelen seslere uyandım.Komidinin üzerinde ki saat bir otuzyedi yi gösteriyordu.Pencereden dışarıya baktım.Adam bir pikapla köpeklere yiyecek dağıtıyordu.Neyle beslediğini göremedim pikap ın üstü kimse görmesin diye iyice kapatılmıştı.Hemen korkuyla yatağıma döndüm.O kamyonetteki herneyse köpek maması olmadığına eminim.Burdan biran önce gitmem gerek.Sonra umutsuzluk içinde fark ettim.Evin kaçılması en zor yerinde üçüncü kattaydım.Zemin katta bir odaya bu yüzden yerleştirilmedim.KAÇAMAYAYIM diye(bölüm 2 sonu)

KORKU EVİ BÖLÜM 3

Lanet olsun diye çığlık attı melis.Mustafa köpeğin boynundan bıçağını çekip aldı.İt onu ayağından ısırmıştı hemen bıçağını çekip yaratığı öldürmese ayağını koparacaktı.Melis 'iyi misin?' diye sordu.Mustafa "sence iyiye mi benziyorum diye karşılık verdi. "Zaten neden buraya geldik ki.Aptal semih korkudan kaçıp gitmiştir" dedi mustafa. 'Kontrol etmek zorundayız o bizim arkadaşımız' dedi melis.Haklıydı da yapacak birşey yoktu mustafa ayağını sarıp yürümeye başladı.Topalamamaya çalışıyordu.Ev sahibi adam köpeğini öldürdüğünü öğrenirse iyi olmazdı neyseki pantolanın da kan lekesi yoktu.Eve doğru ilerlemeye başladılar(REKLAM ARASI)

Sabah kalktığımda hava fırtınalı ve yağmurluydu.Evin içinde güzel biryemek kokusu vardı aşağı kata inip yemek odasına vardığımda donakaldım.Karşımda mustafa ve melis vardı.''ne arıyorsunuz siz burda" diye bağırdım.Sesim fazla yüksek çıkmıştı.Mustafa:'Sakin ol semih sana birşey oldu sandık' dedi."eğer burdan hemen gitmezsek olucak" diye cevap verdim.Arkamdan birses 'korkarım henüz gidemezsiniz hava çok kötü ve telgrafın karşılığı da bu sabah geldi yakında ailen seni arabayla almaya gelicekmiş' dönüp baktığımda sesin sahibi ev sahibi adamdı.Mustafa kibarca karşılık verdi"teşekkür ederiz rıza bey". Demek ki ev sahibinin adı rızaydı.Daha önce hiç sormamıştım ve bu ismi hiç sevmiyordum(REKLAM ARASI)

babamın adı da rızaydı.Bizi kumar batağına sürükleyip annemin intiharına neden olan babamın.Laini bir arka sokakta köpekler gibi mafyalar tarafından öldürülerek bulmuştu.Beni o zamandan beri babamın tam tersi olan amcam büyütmüştü.Onlara çok şey borçluydum beni biran önce bu evden almaları için dua ediyordum.Tabi o telgraf ellerine ulaştıysa veya öyle bir telgraf varsa...Akşam olup herkes uyuduğunda mustafanın odasına çıktım.Sarsarak onu uyandırdım.'ne var lan?' dedi uyku haliyle."Hemen bu evden gitmeliyiz" dedim acaleyle ve ekledim"bu adama güvenmiyorum".Mustafa sinsice gülerek cevap verdi:'Bende.Ama henüz gidemeyiz'."Neden diye sordum."Çünkü bu evi soyucam" diye cevap verdi(3 bölüm sonu)

KORKU EVİ BÖLÜM 4

'ne?' diye öyle bir bağırdım ki mustafanın yanında uyuyan melis bile uyandı.'neler oluyor burda..semih burda ne arıyorsun' diye sordu.Tam ağzımı açıp cevap verecekken mustafa beni susturdu 'hiç birşey demi semih' dedi sertçe bakarak bende başımla onayladım ve odadan çıktım.Mustafa kafayı yemiş olmalı burdan biran önce gitmezsek kötü şeyler olucağını hissediyorum..Odama giderken o kadını gördüm siyah saçları beline kadar iniyordu masmavi gözleri vardı doğruca bana bakıyordu.Merdivenleri aşağısındaydı.Kimsin diye seslenerek yanına indim.Gittiğimde merdivenlerde durmuyordu bu sefer mutfaktaydı bana bakıp cevap verdi"Ben onun karısıydım.' bakışları hüzünlüydü devam etti'Ve beni tam bu mutfakta öldürdü..'(REKLAM ARASI)

'..adım betül.Bu ismi yarın sabah rızaya şöyle biranda nasıl değiştiğini görüceksin.Bu evden kaçman gerek.Yarın buraya yeniden gelicem.O zamana kadar hayatta kal' dedi.Sonra mutfak penceresinden vuran pikap ışığı mutfağı doldurdu.Pikap durup ışığı kapandığında betül kaybolmuştu.Rıza kapıyı açıp içeri girdi ayak sesleri mutfağa yaklaşıyordu.Hemen elime bıçak alıp tezgahın altına saklandım.Rıza ıslık çalarak mutfağa girdi.Elinde büyük bir çuval vardı.Çuvalı tezgahin üzerine koydu ve mutfaktan ayrılıp üst kata çıktı.Saklandığım yerden çıkıp odama gidicekken biranda durdum.Çuvaldan kan sızıyordu.Gidip çuvalı açtım.Köpek maması konusunda haklıydım.Çuval insan parçalarıyla doluydu(REKLAM ARASI)

sabah dördümüz kahvaltı yaparken dikkati mi birşey çekti.Rıza üç gündür hiç yemek yemiyordu sadece kırmızı şarap içiyordu.Tabi oda şarapsa.betül İsmini ona sorduğumda yüz ifadesi biranda değişti o taktığı nezaket maskesi birsüreliğe düştü.Sanki bir bıçak alıp hepimizi kesmek ister gibiydi.Sonra kendini toparlayıp cevap verdi'eski karımdı.Hazin bir kaza sonucu öldü.Sen bu ismi nerden öğrendin?' ne cevap vereceğimi düşünüp cevap verdim:"Fotoğraf ta gördüm.Üzerinde ismi yazıyordu" Yalan söyledim.Oda biliyordu bu evde hiç fotoğraf yoktu.Yalanımı görmezden gelip konuyu değiştirdi.'mustafa senin iyi bir avcı olduğunu duymuştum' dedi ve devam etti'yarın ava gidelim mi' mustafa ağzı yemek doluyken cevap verdi'zevkle rıza bey zevkle'(Bölüm 4 sonu)

KORKU EVİ BÖLÜM 5

Rıza gece köpekleri beslemeye çıkar çıkmaz hemen mutfağa gittim.Betül yine pencerenin önünde duruyordu mavi gözleri öncekin den daha yorgundu solgun teni saydam gibiydi.Soru sormaya fırsat bırakmadan o konuştu: 'Kafan çok karışık biliyorum.Ben onun karısıydım.Senin gibi onu ilk görüşte iyi biri sandım.Evliliğimizin Ilk birkaç günü cennet te gibiydim.O zamanlar bahçemizde sadece iki tane doberman vardı oda sadece koruma içindi.Sonra onun gerçek yüzünü gördüm.Kansere yakalandı.Herşeye ve herkese karşı nefret dolu birhal aldı.Öldürmeyi tutku haline getirdi.Sadece avlanma değil yüzlerce köpek alıp onlara işkence yaptı deneyler uyguladı.En büyük deneyi ise kendine yaptı..ruhunu şeytana sattı(REKLAM ARASI)

nasıl yani diye sordum kadına.Betül konuşmasına devam etti; 'Ölümsüzlük için çok eski bir karabüyü yü kullandı.Ruhunu şeytana satıp ölümsüz olabileceğini düşündü.Tabi bazı bedeller vardı;sevdiği üç kişinin kanı.Onlardan biri bendim' dedi betül.Diğer ikisini sormadan konuşmasına devam etti:' beni öldürmeden önce hamile bıraktı.Böylece ikinci kan da çocuğundan çıktı.Ama yeterli değildi üçüncü kişinin kanını alamadı büyüyü bitiremeden lanetlendi.O bir ölümsüz ama bu araziden ayrılamıyor.Her sene saf birinin üçüncü kişinin kanına ihtiyaç duyuyor.Bu kişi sensin!Her yıl aynı ritüeli tamamlamalı yoksa büyünün etkisi kaybolur...ve ölür!O Yüzden sen yaşamalısın ve bu evden kaçmalısın(REKLAM ARASI)

Aklıma gelen ilk soruyu sordum ''nasıl?ev köpek dolu onları atlatmak için bir silaha ihtiyacım var'' Betül cevap verdi:'korkarım silahtan daha fazlasına ihtiyacın olacak.Köpeklerde cehennemden geliyor çoğu ölümsüz.Bu ev de lanetli.Burası Korku Evi! En saf insanların en büyük korkusunu kullanır.Onun gerçek adı rıza değil.Senin korkularını biliyor bu yüzden kendine bu ismi seçti.Bu evdeyken dikkat etmelisin yakında en büyük korkuların bu evde canlanıcak.Evden kaçmanın tek yolu evin uyumasını beklemek.Rıza iki gün sonra üç ayda bir yattığı uykusuna yatıcak.O zaman bahçedeki köpekleri geçip evden kurtulabilirsin.Iki gün daha yaşamalısın.Rıza o zamana kadar seni öldürmek için elinden geleni yapacaktır..av başlıyor '(Bölüm 5 sonu)

KORKU EVİ BÖLÜM 6

'Seni öldürmenin en kötü yanı ne biliyormusun?Ikinci kez yapamamak!' dedi rıza betüle öfkeyle.Betül de tıpkı bu ev gibi lanetliydi.Ruhu bu evde hapis kalmıştı.Rıza öfkeyle konuşmaya devam etti:'Semihe olanları anlatman birşeyi değiştirmez.Hala korkuyor ve ev bu korkuları kullanmayı iyi biliyor.Fazla dayanamıycak!Arkadaşlarına gelirsek..Mustafayı parçalara ayırıp köpeklere yem etcem.Ve melis ise o çok daha eğlenceli olucak.Sana yaptığım gibi onu bu mutfağa getiricem kolunu çöp övütücüye sokup parçalıycam.Sonra teker teker parmaklarını sökücem.Ve hepsini izleyeceksin.' dedi rıza ve kapıyı çarparak mutfaktan ayrıldı.Betül ağlamaya başladı.Hayaletin göz yaşları şeffaf bedeninden zemine damladı.Biranda fark etti.Gözyaşları düştü yeri yakiyordu aklına bir fikir geldi..(REKLAM ARASI)

Sabahın ilk ışıklarıyla hemen mustafanın odasına gidip olanları anlattım bugün av'a gitmemesi gerekiyordu.Tabi beklediğim gibi mustafa bana inanmadı:'Dostum sen uçmuşsun!Bu gün av'a gidicem.Ben onu oyalarken sen ve melis evdeki değerli eşyaları paraları çalacaksınız.Sonra ben moruğu ormanın ortasında bırakıp pikapını çalıcam sonra da bu lanet olası evden cehennem olup gidicez' konuşurken çok öfkeliydi kimseyi dinlemiyordu.Melis ise ona çok aşık olduğu için mustafanın her dediğini yapmaya çalışıyordu.Mustafa kızı bildiğin kullanıyor!Melis anlattıklarımdan korkmuş görünüyordu yine de mustafanın sözünden çıkamıyordu.Aptallar ikisi de köpek maması olucaklar! Onları boşverip odadan çıkıyorum betülu bulmam gerek... (REKLAM ARASI)

Henüz daha sabah.Betül'un ortaya çıkabilmesi için gecenin karanlığına ihtiyacı var.Ya da sadece karanlığa.Belki işe yarar diye evin en karanlık bölümü bodruma gidiyorum.Mahzenin kapısını açıp merdivenleri inmeye başladığımda fark ettiğim ilkşey soğuk oluyor.Çok soğuk!Tamamen karanlık gerekebileceği için fener yakmıyorum karanlıkta düşmeden merdivenleri inip bodrumun beton zeminine indiğimde rahatlıyorum.''Betül!Betül?''diye fısıldıyorum.Karanlıkta bir ışık parlıyor ve betül ortaya çıkıyor.'beni bulabileceğini biliyordum mustafayı ikna edemediğini biliyorum tek başına kaçman gerek.Bu gece hayatta kal yarın kaç!' elindeki içinde bir sıvı olan tüp'ü uzattı:'bunlar gözyaşlarım.Rıza veya yaratıkları sana saldırmaya çalıştığında kullan.Onları öldürmez ama yavaşlatır.İşe yarayacaktır'(BÖLÜM 6 SONU)

KORKU EVİ BÖLÜM 7
    'hiç avlandınız mı rıza bey?' diye sordu mustafa.Ormanın içinde pikap'ı bir köşeye bırakıp elindeki tüfeklerle sessizce yürüyorlardı.'birinci kural:av esnasında sessiz ol konuşma!Ve evet evlat benim hayatım avlanarak geçti' diye cevap verdi rıza.Hava bulutlu ama yağmursuzdu.Bütün orman da derin bir sessizlik vardı.Mustafa bilerek yavaşladı ve rızanın önden gitmesine izin verdi.Pikaptan fazla uzaklaşmadan biran önce bu işi bitirmeliydi.Tüfeğini rızanın kafasına doğrulttu.'Dur!Yoksa beynini dağıtırım' rıza hiç oralı olmayıp yürümeye devam etti:'evlat bunu hiç tavsiye etmem' mustafa öfkelenip ateş etti.Rızanın kafası parçalandı.Cansız bir kukla gibi yere düştü.Mustafa hemen tüfeği bırakıp adamın cebinden anahtarları aldı.Tam pikap a doğru koşarken arkasında birses duydu:'Biryere mi gidiyorsun?'(REKLAM ARASI)

Melis hızlı hızlı evde ne var ne yoksa çuvala doldururken onu öylece oturmuş izliyordum.Hava kararıyordu.Rıza ve mustafa av'dan dönmemişlerdi.Muhtemelen mustafa ölmüştü! ''Melis!'' diye seslendim.Sesim sandığımdan yüksek çıkmıştı."Bunun bir yararı yok mustafa öldü!" Melis korkuyla bana baktı 'Yapma semih! Beni korkutuyorsun'. "Eğer burdan gitmezsek korkudan daha fazlası olucak.Ölcez!" diye cevap verdim ve ekledim"biraz sonra rıza gelir yanında mustafa olmadan.Ve büyük ihtimalle mustafanın bir işi çıktı ve kasabaya inmek zorunda kaldı der!O zaman bana inanırmısın?" Melis kafasıyla onayladı ve elinden çuvalı attı:'Tamam bekleyip görelim' melisin korktuğunu görebiliyordu"Sakın korkmuş gibi görünme bu çok önemli"(REKLAM ARASI)

Yaklaşık yarım saat sonra rıza eve geldi.Tek başınaydı.Elinde,içinden kan süzülen bir çuval vardı.Melis korkmuş gözlerle ona bakıyordu.Oda anlamış olmalıydı.Çuvalda mustafa vardı! Rıza gözlerimizi çuvala diktiğimizi görünce cevap verdi:'Şansımız yaver gitti.Bir geyik vurduk.Güzel bir akşam yemeği olucak.Ben yemeği hazırlarken sizde üzerinizi değiştirin.Çok terlemişsiniz' Melis sesini sert çıkarmaya çalıştı ama konuşurken titriyordu:'Mustafa nerde?' Rıza son derece doğal davranarak sanki söylemeyi unutmuş gibi cevap verdi:'Ah unuttum.Kasabaya indi.Telgrafa cevap gelmiş semih'in ailesi yarın akşam geliyorlar' Komik!diye düşündüm.Rıza mutfağa gittiğinde,melisin kulağına eğilip fısıldadım'Yemeğe kalmayacağız'(bölüm 7 sonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne yapayım artık -- 8 Mart 2014; 15:27:51 >

• çok uzun ne yapayim artik akşam okurum bulunsun
  • Okurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reserved
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobra takıbı

• Akşam Okurum
  • Sonra bakarım
  • Ne yapayım artık N kullanıcısına yanıt
    Kurgu biraz kötü geldi ama takipteyim .
    Not :Sonunda o adam babası mı çıkacak?
    Not 2:Adam piskopat çıktı Rıza baba.

• Konuyu acarken csb diye belirtmeyin bence. Gercek olmadigini bilmek okuma zevkimi kaciriyor.

Basarilar...

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.