Şimdi Ara

korku filmlerininden çıkarılacak dersler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birçok kişi birçok korku filmi izliyor.bunlardan ders çıkarmamız gereken noktalar neler?işte benim çıkardığım dersler
    1-yalnızken (üstüne üstlük birde karanlık çökmüşse)bir ses duyduğunuzda oradan tam gaz uzaklaşın.sesin kaynağını aramak gibi bi salaklık yapmayın
    2-ıssız bir yoldan geçmeniz gerekiyosa yanınıza bol miktarda yedek benzin,yedek lastik ve çeşitli araç gereç almayı unutmayın.yolda gördüğünüz kişilere de güvenmeyin.onlarla aranıza mümkün olduğunca mesafe koyun.
    3-arada çığlık atma egzersizleri yapın

• kimsenin bu konuda çıkardığı dersler yok mu? alın birkaç tane daha
    haftasonunu geçirmek için ormanın ortasında bir kulübe kiralamayın.hadi kiraladınız diyelim en azından bodrumda bulduğunuz kasettir,kitaptır tarzı şeyleri okuyup dinlemeyin.hadi onuda yaptınız diyelim bilinmeyen bir varlık size saldırmaya başladığında ormana kaçmayınmazallah ağaçlar tarafından tecavüze uğrayabilirsinizen iyisi evde kalıp tüm silahlarınızı kuşanın ve ben ne tür bir salaklık ettim diye düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: kalihora

kimsenin bu konuda çıkardığı dersler yok mu? alın birkaç tane daha
    haftasonunu geçirmek için ormanın ortasında bir kulübe kiralamayın.hadi kiraladınız diyelim en azından bodrumda bulduğunuz kasettir,kitaptır tarzı şeyleri okuyup dinlemeyin.hadi onuda yaptınız diyelim bilinmeyen bir varlık size saldırmaya başladığında ormana kaçmayınmazallah ağaçlar tarafından tecavüze uğrayabilirsinizen iyisi evde kalıp tüm silahlarınızı kuşanın ve ben ne tür bir salaklık ettim diye düşünün
    çok evil dead bir insanmışsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kujeste

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

bunlar bize hep ders.genç nesil bunları izleyip gerekli önlemleri alırsa başına kötü şeyler gelmez

• quote:

quote:

bunlar bize hep ders.genç nesil bunları izleyip gerekli önlemleri alırsa başına kötü şeyler gelmez

Alıntıları Göster
    gelecekte çocuğunuzun ölülerle iletişimde olduğunu nasıl anlarsınız?

1-durduk yere mutfak dolapları açılıyosa
    2-eşyalarınız yer değiştiriyor veya kayboluyosa
    3-çocuğunuzun hiç sosyal aktivitesi yoksa
    4-çocuğunuz bir garipse
    5-ve en belirgin özellik çocuğunuz "ben ölmüş insanlar görüyorum"derse

• quote:

gelecekte çocuğunuzun ölülerle iletişimde olduğunu nasıl anlarsınız?

1-durduk yere mutfak dolapları açılıyosa
    2-eşyalarınız yer değiştiriyor veya kayboluyosa
    3-çocuğunuzun hiç sosyal aktivitesi yoksa
    4-çocuğunuz bir garipse
    5-ve en belirgin özellik çocuğunuz "ben ölmüş insanlar görüyorum"derse

Alıntıları Göster
    çocuk ölü insan görse geberir bee

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Alıntıları Göster
    Tekin olmayan bir yere gidecekseniz, grup içinde bir tane şişman bir arkadaş, bir tane gözlüklü veya takıntılı birileri olduğundan emin olun, bişey olursa ilk önce onların başına gelir. Bu arkadaşlardan birinin yokluğunu farkedince, topuklayın... :=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

Alıntıları Göster
    ben de karavanda uyuyorken dışarıda yanan bir ateş görürseniz kendinizi pervasızca dışarı atmayın belki yandaki yatakta kızınıza mutantlar tecavüz ediyordur bir kolaçan edin diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kujeste

ben de karavanda uyuyorken dışarıda yanan bir ateş görürseniz kendinizi pervasızca dışarı atmayın belki yandaki yatakta kızınıza mutantlar tecavüz ediyordur bir kolaçan edin diyeyim.

Alıntıları Göster
    quote:

the hills have eyes
    boyle bi mtv belgeseli vardı korku filmleriinde hayatta kalmanın 50 kuralı gibi bişey..
    bence en temel kural gruplara ayrılalım ya da dagılalım gibi sozlere kesinlikle kulak asmamak lazım suruden ayrılanı kurt kapar her filmde tek kalanlar ölür..en dahiyeni fikir de zombileri atlatmak icin zombi taklidi yapmaktır bknz Shaun Of The Dead

• quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

quote:

the hills have eyes
    boyle bi mtv belgeseli vardı korku filmleriinde hayatta kalmanın 50 kuralı gibi bişey..
    bence en temel kural gruplara ayrılalım ya da dagılalım gibi sozlere kesinlikle kulak asmamak lazım suruden ayrılanı kurt kapar her filmde tek kalanlar ölür..en dahiyeni fikir de zombileri atlatmak icin zombi taklidi yapmaktır bknz Shaun Of The Dead

Alıntıları Göster
    Hocam bu konu tutmadı,tutmaz da...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

aman ne olur tutsun diye bir derdim yok yazmak istedim yazdım olay bu.isteyen okur bişeyler yazar isteyen hiç bakmaz çok dert değil açıkçası benim için

• quote:

quote:

aman ne olur tutsun diye bir derdim yok yazmak istedim yazdım olay bu.isteyen okur bişeyler yazar isteyen hiç bakmaz çok dert değil açıkçası benim için

Alıntıları Göster
    Aslında üstüne gidilse konu epey sayfalara ulaşır da, ilgi yok. Sırf korku filmlerinin bu absürdlüğü sebebiyle Scary Movie serisi çekildi ki şimdiden 4 film oldu, daha da gider sanırım :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kalihora

quote:

Olay epey ilginçmiş.

• quote:

quote:

quote:

Olay epey ilginçmiş.

Alıntıları Göster
    Zaten eğer şişkoysan ve gözlüğün varsa sıçtın :D

• quote:

quote:

quote:

Olay epey ilginçmiş.

Alıntıları Göster
    kapıları kapatırken dikkat edilmeli düşman heran arkadan saldırabilir.
    biryerde yanlızsan bir tıkırtı duyduğunda ''merhaba kim var orda'' diye olaya yaklaşma.
    ve son olarak arkadaşların ile ormanda ateşin etrafında oturuyorsan birisinin sizi gözetlediğini unutma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 15 Ocak 2007; 20:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

kapıları kapatırken dikkat edilmeli düşman heran arkadan saldırabilir.
    biryerde yanlızsan bir tıkırtı duyduğunda ''merhaba kim var orda'' diye olaya yaklaşma.
    ve son olarak arkadaşların ile ormanda ateşin etrafında oturuyorsan birisinin sizi gözetlediğini unutma!

Alıntıları Göster
    unutmayalım,mutlaka her korku filminde en az 1 tane seksi bi bayan vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

unutmayalım,mutlaka her korku filminde en az 1 tane seksi bi bayan vardır

Alıntıları Göster
    EWET GENELDE DE YARI ÇIPLAK KAÇIYO KOŞUYO FLN OLUYORLAR ÇOK APTAL GÖRÜNÜYORLAR BENCE

• quote:

Orijinalden alıntı: ladyangel

EWET GENELDE DE YARI ÇIPLAK KAÇIYO KOŞUYO FLN OLUYORLAR ÇOK APTAL GÖRÜNÜYORLAR BENCE

Alıntıları Göster
    YA DA KATİL VE YA YARATIK KADININ ÜSTÜNDEKİ KIYAFETİ PARÖALAMIŞ OLUO

• quote:

Orijinalden alıntı: ladyangel

Alıntıları Göster
    En güzeli karı banyodayken gelen dehşet içeren sahneler :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.