Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Sene 1979 ortalık sağ sol davalarından dolayı acaip derecede karışık.
    ilk okula gidiyoruz sabahçıyız yarı uykulu yarı uyanık yürüyoruz.
    Okula bayağı yaklaşmıştık yolda yatan 3 kişi gördük yanlarına yaklaştık ki ne görelim adamların kafaları kesmişler sadece deri tutuyor kafaları.
    Üç kardeş nasıl kaçtığımızı bilmiyoruz doğru eve.
    Olayın üzerinden 32 sene geçti hala unutamadık

Çok fenaymış be hocam.

• arkadaşın ablasının dügünü için bursa yenişehirdeyiz aylardan mayıs. gece kalmak için köye geçtik , köyleri bilirsiniz genelde ıssız yerlerdir yani evlerin arasında bayagı bi mesafe vardır. toplam da 6 kişiyiz arkadaşın kuzenleriyle birlikte bu arada perşembe gecesi ve demlenmek için biraz bira aldık 3 kişi içiyoruz digerleri kola cips götürüyo muhabbet ediyoduk konu döndük dolaştı nerden geldyse cinlerden açıldı. hepimiz yerde oturuyoruz + salonun kapısı kapalı birden mutfaktan çocuk çıglıgı sesi geldi hepimiz donup kaldık o anda yerler oynamaya , hareket etmeye başladı herkes o anda kapıya bakıyodu ve deprem oldugunu sonradan anladık ama o zaman içe dogru mıcmanın ne demek oldugunu iyi anlamıştık. o gece tuvalete grup halinde gitmiştik

• İlk okul zamanlarında midem bulandı bende lavoboya gittim istifrah ettim. Kafamı sol tarafa doğru çevirdiğimde karabasan karşımdaydı kalkıp ona doğru yürümeye başladım ki bir anda kilitlendim sanki 2 kişi beni kollarımdan tutuyor gibi hissettim sonra karabasan geldi ve karnıma yumrukları geçirmeye başladı gerisini hatırlamıyorum annem içeri girdiği zaman beni baygın halde bulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Toorop: Seytan gece 3 ü cok sever.

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn korktum yaw etrafıma falan baktım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Toorop: Seytan gece 3 ü cok sever.

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn korktum yaw etrafıma falan baktım şuan

Korkma haju, ben yanındayım.
  • kapının boşluğundan bi göz beni izliyordu sanki nefesini hissettim
  • Hort

• Gece upu.
  • benim anlattigim var ama hatirladigimi anlattim belkide aileden biridir üzerime dogru egilen...
  • bulunsun
  • gece gece okunmalik
  • Tuvalete gitmesem de olur herhalde. Sabaha kadar tutsam ne olacak ki.

Bir kere aynada bir yansıma gördüm bildiğin surat, bağırmıştım eşek kadar adam, annem gelene kadar köşeye pıstım banyoda.
  • üst komşumuz bi sabah kalkıyor evde kimse yok oğlu kızı okulda eşi polis görevde neyse. Salona geldiğinde koltuğa bi bakıyor kendisi oturmuş ona bakıp sırıtıyormuş. Hemen koşa koşa bize gelmişti şimdi epilepsi tedavisi görüyor. Muhtemelen halisülasyon gördü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim başıma geçen sene çok ilginç bir olay geldi.
    İşten 23:00 civarı geldim eve elimi yüzümü yıkayıp hemen yattım çok yorgundum. Sonra uyumuşum.
    Rüya görüyorum ama ne gördüğümü sonradan hatırlayamadım. Biri veya bişey kulağıma eğildi bana iki kez "Kalk Kalk!" "Kalk Kalk!" dedi.
    Yalnız hem sesi duyuyorum hem de bunu söylerken nefesini kulağımda hissediyorum. Kulağıma nefesini üflüyordu. Sonra korkuyla uyandım.
    Ezan okunuyordu.
  • 3 gün önce ipadi masaya bıraktım su vardı masada ipadi suyun yanına kodum tv acmak için kalktım ulan tam oturcam suyu devirdim ipadin üstüne o kadar korkunctuki gitti 1200 tl dedim odum patladı hayatımda hiç o kadar korkmamistim Allah kimsenin basına vermesin diğer gün 5 vakit namaz kıldım dedim nolur nolmaz garanti alalım ipadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Benim hikayem biraz daha komik kaçıyor:
    Yıl ya 2000 ya 2001. Biz o zamanlar ilkokul 6. veya 7. sınıfa gidiyorduk. Bıyıklar yeni terlemeye başlıyordu. Arkadaşım Emir'in evinde bilgisayar vardı beraber takılırdık hep. Bir tanıdık abi vardı Emir ile aynı apartmanda kalıyordu: Burak abi. Burak abinin bilgisayarı bozuktu o aralar gelip Emirlerde Resident Evil 2 oynar biz de izlerdik. "Biz oynarız ne olcak yaa, çocukmuyuz biz" falan derken; karakolun içindeki polis memurunun zombiye dönüştüğü(oynayanlar bilir) andan itibaren klavyeden elimizi çekmiştik.(yusuf moduna girmiştik) Burak abinin yanına 2 tane koltuk koyup izlerdik. Eğlenceli oluyordu izlemek.
    İşte bir gün yine Burak abi Emirlere gelip oyunu oynamaya başladı. Bir kaç saat zombi avladı, bulmacaları çözdü, köpeklerden kaçtı falan fişmekaş oyunda ilerlerken bir yerde oyun tıkandı. Sağa sola gidiyor, tüm oyunu dolaşıyor, neredeyse başlangıç noktasına kadar gidiyor yok, bir tane manifela kolu gibi bir zımbırtıyı bulamıyor. Ama 3-4 saat dolaştı ve bu 3-4 saat boyunca da 1 tane zombiyi bırakın, zombinin sesi bile gelmedi. Sadece ayak sesi, kapı açılma, kapanma sesi var. Herneyse öyle sağda solda dolaşırken karakolda bir sorgulama odasına girdi.
    Sorgulama odasını dizilerden, filmlerden bilirsiniz. Ortada bir masa 3-4 sandalye tek tarafı ayna diğer taraftan görüntü sağlayan büyük uzun bir camdan oluşan dört duvar bir oda. Odaya girdik ki 2-3 kere daha girmiştik odaya. Tam odadan çıkıcaz arkada köşede bir komidinin üzerinde parlayan birşey gördü. Bu ne la diye gitti aldı onu. Baktık ki dandrik bir santranç taşı.( mı neydi tam hatırlamıyorum). Bi halta yaramaz diye geri kapıya doğru ilerlerken; bir zombi -evrim geçirmiş olanlardan- o diğer tarafı görülmeyen camdan bir anda fırladı. Sanki sorgulama odasındaki camdan değil de monitörden dışarı fırladı. Aynı anda ben, Burak abi ve Emir çığlık çığlığa kaldık. Ben kendimi odadan koridora fırlattım. Burak abi Emir'i belinden kavramış ağzının çıktığı kadar bağırıyor. Emir ise " Bırak beni Burak abi bırak beni" diye yırtınıyor, burak abiyi tekmeliyordu. Benim sesim bile çıkmıyor yerde cenin pozisyonunda olduğum yerde titriyordum. Abi düşün oyun oynuyorsun bir korku oyunu ve 3-4 saattir oyunda haraket yok ve bir anda, hiç beklemediğin bir anda karşına bir yaratık atlıyor. Acayip tırsmıştım. Rahat 1-1.5 dk korkuyla o pozisyonlarda kalakaldık. Uyanmamız ise zombinin bizi öldürmesi sayesinde oldu ki öldürmese daha birkaç dakika daha öyle kalırdık.
    Burak abiye baktım gözler kıpkırmızı, ne kadar çok ağlamışsa artık korkudan, Emir yatağının ucunda kapanmış titriyor, Ben koridorda titreyerek olayları süzmeye çalışıyorum. Ömrümüzden ömür gitmişti valla.
    İşte böyle bir Resident Evil macerası geçmişti başımızdan. Sırf bu yüzden bu adrenalin patlaması yüzünden korku oyunlarını gece oynamaya çalışırım ki aynı titreşimi alayım.

Güzel yazmışsın hocam,yaşadım birebir olayı resmen(: Bir benzeri olayda benim başıma, şu zooken vardı iki resim arasındaki farkı ararken bir anda ekrana çıkan kız,ilk izlediğimde kendime gelememiştim bi 3-4 dakika :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Lawyer

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

bir keresinde oturup tv izliyodum elimde kola bardağıyla sonra bardağı masaya bıraktım masa hemen yanımda sonra birden bardağa bir baktım 3-4 cm kaydı sanki biri sürükledi tüylerim diken diken oldu evde kimsede yoktu baya korkmuştum bardağın altıda biraz ıslaktı ama masa eğik değildi o kadar kayması mümkün değil yani

Eğiklikle alakası yok hocam düz olsa bile kayıyor bana olmuştu altıma mıçıyodum

Belkide Islak Olduğundan Kaymıştır Korkucak Birşey yoktur.

ıslak felan ama dümdüz zemin ve kaydığında izlediği yok dümdüzdü ve kaysada biraz kayar bu baya kaydı

Adezyon ile ilgili bir şey o dostum. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

üst komşumuz bi sabah kalkıyor evde kimse yok oğlu kızı okulda eşi polis görevde neyse. Salona geldiğinde koltuğa bi bakıyor kendisi oturmuş ona bakıp sırıtıyormuş. Hemen koşa koşa bize gelmişti şimdi epilepsi tedavisi görüyor. Muhtemelen halisülasyon gördü.

fenaymiş...sara hastaligi olmuş desene...cindir belkide...kimbilir..tüylerim dikildi okurken..

benimde ruyalarima girerdi cinler..en son babamin kılıgında artik hergun kendimi sartlandirarak yatmaya basladim...rüyamda yerde uzanmiş babam bana bakiyor...

anladim tabi atmosfer farkli oluyor..atladim üstüne kafasini betona nasil vuruyorum ama...ogun bugundur dogru düzgün bişi gormedim pek..pek hatirlamiyorum gormusumdur belki ama belki1-2 defa olsun ...yani korkmicaksin saldiracaksin yeri gelince..

delikanli gbi karşisina çiksa ya adamin...ama sartlar esit olmali...o ateşten biz toprak..

• beyler madem konu açildi gercek bir oyku daha geliyor devami var oramdan buramdan uydurmuyorum babamdan anlattiklarini anlatacagim..

yalan dolan hikaye yada sacma seyler yazmayalim buraya lütfen...bu arada bu konu geceleri fena gider ya Herneyse ...

Başliyorumm

Babaminbabasi goruyor hemde arkadaslarida var sahilteri yani bu olayin..odun kesmedenmi baglardanmi ne geliyorlar sanirim babamin babasi...yani dedem..

yaninda arkadaslari var birde köpek var hayvan korkudan pusmus o bile ...

mezarliga yakin geçtikleri yerin hatirladigim kadari ile..

herneyse önlerinden jet gibi koşarak bir minare boyunda boynunda çan olan yarisi siyah yarisida beyaz olan birsey geçiyor,koşarken boynundaki çanin sesi geliyor...

hayvan pusuyor kenara dedem ve arkadaslari ya olduklari yerden yada arkasindan ne yaptigina bakmak için gidiyorlar..

baktiklarinda ise mezarlikta müslüman mezarlarini açip yerine hristiyanlari hristiyan mezarlarinida müslüman mezarlariyla cesetleri degiştiriyormuş sanirim,,Arapça bizde nakule diyor babam...

artik seytanmi melekmi ben bilemem ne oldugunu,belkide iyi hristiyanlari kötü müslümanlarin mezarlariyla cesetlerin yerlerini degiştiriyordur...kimbilir...

1-2 tane daha var...bu dedigim olaylar siirtde geçiyor..saygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 24 Şubat 2012; 23:48:02 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.