Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Key

beyler madem konu açildi gercek bir oyku daha geliyor devami var oramdan buramdan uydurmuyorum babamdan anlattiklarini anlatacagim..

yalan dolan hikaye yada sacma seyler yazmayalim buraya lütfen...bu arada bu konu geceleri fena gider ya Herneyse ...

Başliyorumm

Babaminbabasi goruyor hemde arkadaslarida var sahilteri yani bu olayin..odun kesmedenmi baglardanmi ne geliyorlar sanirim babamin babasi...yani dedem..

yaninda arkadaslari var birde köpek var hayvan korkudan pusmus o bile ...

mezarliga yakin geçtikleri yerin hatirladigim kadari ile..

herneyse önlerinden jet gibi koşarak bir minare boyunda boynunda çan olan yarisi siyah yarisida beyaz olan birsey geçiyor,koşarken boynundaki çanin sesi geliyor...

hayvan pusuyor kenara dedem ve arkadaslari ya olduklari yerden yada arkasindan ne yaptigina bakmak için gidiyorlar..

baktiklarinda ise mezarlikta müslüman mezarlarini açip yerine hristiyanlari hristiyan mezarlarinida müslüman mezarlariyla cesetleri degiştiriyormuş sanirim,,Arapça bizde nakule diyor babam...

artik seytanmi melekmi ben bilemem ne oldugunu,belkide iyi hristiyanlari kötü müslümanlarin mezarlariyla cesetlerin yerlerini degiştiriyordur...kimbilir...

1-2 tane daha var...bu dedigim olaylar siirtde geçiyor..saygilar..

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

beyler madem konu açildi gercek bir oyku daha geliyor devami var oramdan buramdan uydurmuyorum babamdan anlattiklarini anlatacagim..

yalan dolan hikaye yada sacma seyler yazmayalim buraya lütfen...bu arada bu konu geceleri fena gider ya Herneyse ...

Başliyorumm

Babaminbabasi goruyor hemde arkadaslarida var sahilteri yani bu olayin..odun kesmedenmi baglardanmi ne geliyorlar sanirim babamin babasi...yani dedem..

yaninda arkadaslari var birde köpek var hayvan korkudan pusmus o bile ...

mezarliga yakin geçtikleri yerin hatirladigim kadari ile..

herneyse önlerinden jet gibi koşarak bir minare boyunda boynunda çan olan yarisi siyah yarisida beyaz olan birsey geçiyor,koşarken boynundaki çanin sesi geliyor...

hayvan pusuyor kenara dedem ve arkadaslari ya olduklari yerden yada arkasindan ne yaptigina bakmak için gidiyorlar..

baktiklarinda ise mezarlikta müslüman mezarlarini açip yerine hristiyanlari hristiyan mezarlarinida müslüman mezarlariyla cesetleri degiştiriyormuş sanirim,,Arapça bizde nakule diyor babam...

artik seytanmi melekmi ben bilemem ne oldugunu,belkide iyi hristiyanlari kötü müslümanlarin mezarlariyla cesetlerin yerlerini degiştiriyordur...kimbilir...

1-2 tane daha var...bu dedigim olaylar siirtde geçiyor..saygilar..

makara yapicaksaniz hiç anlatmiyim...simdide biri çikar troll filmi degilmi abi der..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Şubat 2012; 2:34:44 >

• Valla bunlara da bitek makara yapılıyo be... Sen anlat yine, hoşuma gidiyo böyle hikayeler.
  • yalnız yavaş yavaş aşağı inerken gulyabaniyi görünce birden irkildim haa :D çocukken de korkardım zaten :D:D şu anda ölüyorum gülmekten kendime
  • takip
  • Hayatımda hiç yaşamadığım şeylerdi ama 7 gün önce başıma bi olay geldi

Arkadaşımın evindeyim Pazar günü doğum günüm var ve onlarda takılacam diye gittim cuma onlara gittim iş çıkışı her neyse gece oldu ve ben yattım

Gece saat kaç bilmiyorum ama birden uyandım her tarafım kaskatı kesilmiş kıpırdayamıyorum,bir şey beni engelliyor eminim ağzımı açamıyorum arkadaşa seslenicem elimi oynatamıyorum her tarafım kaskatı kesilmiş ne konuşabiliyorum ne de kıpırdayabiliyorum.Gözlerimi açtım etrafta bişey görebilirmiyim diye ama göremedim yada net hatırlayamıyorum aklıma hemen karabasan tarzı şeyler geldi sonra besmele ile başladım diğer dualara başlamadan vucudum çözülmeye ve rahatlamaya başladım ama ilk defa böyle bir şey yaşadım çok tuhafdı..
  • quote:

Valla bunlara da bitek makara yapılıyo be... Sen anlat yine, hoşuma gidiyo böyle hikayeler.

aga yanliş anlamada makara olsun diye yazmadim...ister inanirsin ister inanmazsin..ben sana gercek diyorum sen bana bunlara bitek makara yapiliyor diyorsun...

yanliş anlamada sen cinlerwe felanda inanmiyorsundur simdi..bir sonraki hikayemde gercek..yani orasindan burasindan uyduranlar gibi sanma herkezi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Şubat 2012; 14:35:10 >
  • up
  • quote:

quote:

Valla bunlara da bitek makara yapılıyo be... Sen anlat yine, hoşuma gidiyo böyle hikayeler.

aga yanliş anlamada makara olsun diye yazmadim...ister inanirsin ister inanmazsin..ben sana gercek diyorum sen bana bunlara bitek makara yapiliyor diyorsun...

yanliş anlamada sen cinlerwe felanda inanmiyorsundur simdi..bir sonraki hikayemde gercek..yani orasindan burasindan uyduranlar gibi sanma herkezi..

Tamam şampiyon, gerçektir sakin ol...

Cinlere inanmıyorsun diyerek nereye varmaya çalıştığın da açık. Benim inancım yaratanla benim aramdadır, hiç kimseyi ilgilendirmez; hiç kimse bunu eleştiremez, tartamaz ve dil uzatamaz.

Ben görmediğim şeye inanmam, duymuşluk çoktur genelde. Dediğim gibi devam ama, hoşuma gidiyo bu tarz "hikayeler".

EDIT:

Sözüm meclisten dışarı, ben de alındığım veya kızdığım için yazmadım. Alınan herkes alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 24 Şubat 2012; 16:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Geçen kurban bayramında kamp için 3 arkadaş kaz dağlarına gittik.Neyse yolculuk çok güzel geçti 3 kişiyiz arabada kaz dağlarında birçok camping alanı var fakat ölü mevsimde sadece milli parkın kamp alanı ve x(adını unuttum) adlı camping alanı var neyse gittik ilk olarak milli parkın hemen aşağısındaki derenin yanındaki adamlarla konuştuk fiyatta ve herşeyde anlaştık adam hatta bize istersek derenin yanına çadır kurabiliceğimizi söyledi bizde bir etrafı gezinelim çadırları sonra kurarız dedik neyse işte saat 6 dan sonra milli park girişinin bekçileri olmuyor.Milli parkın kamp alanına felan baktık orasıda 2 tepenin arasındaydı biraz daha yukarılara bakalım geri kurarız acelemiz yok dedik ve zirveye kadar çıktık.
    Buradan sonrası gerçekten ilginç

Ve zirvede arabadan indiğimiz anda at sürüsünün geçtiğini gördüm etrafımızdan.Evet dağda atın ne işi var dediğinizi duyabiliyorum fakat eminim , çoğunluğu beyaz kısraklardan oluşan sürü amaçsızca koşturarak yanımızdan geçti .Sis var zaten 3-4 metreden fazlasını göremiyoruz.Biraz daha ilerledik hava yavaş yavaş kararıyordu .Sis yüzünden zirvedeki hava üssünün kapısının dibine kadar geldiğimizi faketmemişiz bile. Neyski başımız belaya girmeden oradan ayrıldık 1 kilometre yol gitmemiştikki öyle bir sağanak bastırdıki ben hayatımda öyle birşey görmedim sanki arabandan çıksam yıldırım direk bana çarpıcak gibi bulutların içindeyiz resmen.Arabadaki demir bölgelere deymemek için üçümüzde bi tarafımızı yırtıyoruz .Sağanak öyleki öndeki arkadaş arabanın camı inmesin diye cama ayağıyla destek yapıyor.Yani öyle bir ortam düşünün.O sırada en çok tuvaletim gelirse diye tırstım açıkçası.Sabaha kadar fırtına dinmedi.Hatta bi ara kafamı arabanın koltuğuna yasladığımda takır tukur sesler geldiğini duydum kapıyı hafifçe araladım ve ne göriyim araba uçurumun dibine kadar kaymış arabayı biraz daha ortaladık yolda.Neyseki başımıza bir kaza gelmeden fırtınadan sağ salim çıktık.

Dağdan aşağı inerken dümdüz yolların param parça olduğunu gördüm.Hemen arkamızdaki çam ağacınada yıldırım düşmüştü.Neyse milli park giriş kapısına kadar geldik bekçiler sanki bişey olmuş gibi delirmişçesine biz bağırdılar niye girdiniz izinsiz felan diye biz pek takmadık açıkçası balıkesire doğru giderken yanımızdan 3 ambulans 1 jandarma birde içinde kim olduğunu anlamadığım siyah plakalı bir mercedes geçti.Neyse balıkesiere gittik ne görelim sahilin tamammını sel almış.

Annemler aradı sonra ağlıyodu kadıncağız ilk tırstım birine bişey mi oldu diye.Sonra herşeyi anlattılar 3 ceset bulmuşlar bizim o dere kenarına kap kurucağımız yerde çok ünlü bir iş adamı 3 çocuğuyla birlikte kamp kurmuş ve sel 3 ünüde almış.Haberlerdede 3 ceset olarak geçince bütün tanıdıklar çıldırmış doğal olarak.Şimdiye kadar bu olaydan kimseye bahsetmemiştim başım derde girer diye ama üstünden epey zaman geçti.

Ama hala o dağda bi şeyler döndüğünden şüphelenirim.

kedidir o kedi

• quote:

quote:

quote:

Tamam şampiyon, gerçektir sakin ol...

Cinlere inanmıyorsun diyerek nereye varmaya çalıştığın da açık. Benim inancım yaratanla benim aramdadır, hiç kimseyi ilgilendirmez; hiç kimse bunu eleştiremez, tartamaz ve dil uzatamaz.

Ben görmediğim şeye inanmam, duymuşluk çoktur genelde. Dediğim gibi devam ama, hoşuma gidiyo bu tarz "hikayeler".

EDIT:

Sözüm meclisten dışarı, ben de alındığım veya kızdığım için yazmadım. Alınan herkes alınabilir.

neyse sen gece 2 gibi gibi gel buralara bi hikayem daha var...inanmazsin belki ama yine gercek bir hikaye...bu sefer babam

• ok burdayim
  • karanlık bir yol düşünün 2 tarafı ormanlık. yer yer sarı lambalar. trabzonda, böyle düzlük hayal etmeyin hep engebe

orman dediğim yerde bi ev var, sabah vakti de görmüşlüğüm olmuştu, biliyorum orayı yani. ordan biraz ışık geliyor. bi an oraya baktım. ağaçların arkasında bişey var hareketini görebiliyorum o ışık sayesinde.

bu yolda yalnız başıma yürüyorum ve ne olduğunu anlamadığım bişey 20 metre boyunca beni takip etti, 15 metre felan uzaktan. ağaçların arkasından ilerliyordu. bir karartıdan başka bişey göremiyodum. ama inanılmaz biçimde soğuk kanlı davrandım kendime şaşırdım. bildiğim bütün duaları okuyup ilerledim öyle..

rüyalarımdan bahsetmeye başlasam bi konu da ben açarım. aklınız hayaliniz durur yeminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

karanlık bir yol düşünün 2 tarafı ormanlık. yer yer sarı lambalar. trabzonda, böyle düzlük hayal etmeyin hep engebe

orman dediğim yerde bi ev var, sabah vakti de görmüşlüğüm olmuştu, biliyorum orayı yani. ordan biraz ışık geliyor. bi an oraya baktım. ağaçların arkasında bişey var hareketini görebiliyorum o ışık sayesinde.

bu yolda yalnız başıma yürüyorum ve ne olduğunu anlamadığım bişey 20 metre boyunca beni takip etti, 15 metre felan uzaktan. ağaçların arkasından ilerliyordu. bir karartıdan başka bişey göremiyodum. ama inanılmaz biçimde soğuk kanlı davrandım kendime şaşırdım. bildiğim bütün duaları okuyup ilerledim öyle..

rüyalarımdan bahsetmeye başlasam bi konu da ben açarım. aklınız hayaliniz durur yeminle.

Yaz dostum.

• evet beyler dedigim gibi hikayeye başliyorum...

olay yine siirtte geçiyor..ozamnlar elektrik okul vs yok..babam baglara bakiyor geceleri hirsiz vs gelmesin diye..amcamda yaninda..

yevmiye ile çalişyor sanirim yaşlarida genç ...herneyse babam araptir o yorede araplar cogunlukta idi o zamnlarda sanirim..ama simdi ise kürtler cogunlukta galba..

neyse yine bagda üzümleri beklerken yanimda amcamda varmiş..babam arapca türkce kürtce ana dili gibi konusur.. babamin bana anlattigina gore hepsi bukadar bukadar boylarini soyluyor bana tabiki ortalama olarak anlatiyor cinleri..

bir sürü cin goruyor ve bu cinler arapça şarkilar söylemekte imiş...babam arapçadan çevirerek anlatiyor tabi bide onu dinleseniz cevirince agziniz açik kkalir herhalde..

yok gelinin başina döktük kiraz mi ,kirazlarimi suan tam aklima gelmiyor...oyle bişiler diyorlarmiş sanirim..arapça olarak tabi...muhtemelen oranin cinleride arap herhalde..

amcamda ufak oldugundan hemen gozlerini kapatiyor..kormasin diye...neyse sonrasinda vadiye mi ne giriyorlar kaybolup gittiler demişti ..hatirladigim kadari ile anlatmaya çaliştim...

umarim yine biri çikip sallama felan diye bişi yazmaz..herneyse..kolay gele sizlerin yasanmiş gercek hikayelerinide bekliyorum bende saygilar..

-------------------------------------------------------------------------------------------

son birtane daha yazayim hemen dedem goruyor bu yılani...yilan gittigi yerde bir inek genişliginde otu yatiriyor..kafasi bir öküz kafasi yada at kafasi kadar demişti sanirim,.boynuz yada, beyaz saç yada sakalida vardi sanirim,hatirlayamiyorum...ama beyaz saçi yada sakal gibi aklimda kalan ,atla kaçmişlar arkadasi ile birlikte..at parlamiş hali ile...

düşünün bu yılan nekadar buyuk boydadir..ve hayvan normal yilan hizini bilen bilir...atla bile kaçilmasi zordu muhtemeln..atlar parlamiştir zaten...

rivayede göre Allahü Taala Celle Celaluhu Hazretleri bu yilanlari cenennem azabi için sanirim, zincirlerle yukariya çekilmişler bu yilanlar..bunuda babam anlatmişti..olayi dedim yaşamiştir..benim yaşim 28-29 bana yalan hikaye anlatacak degil herhalde..

.......

---------------------------------------------------------------------------------------

son hikayede gelsin buna istanbulda şubat adami diyorlar sanirim,alip seni goturuyor felan...,dagdan daga vuruyor öldürüyormuş sanirim oyle bişiler deniyordu galiba....

arapça biz tarukulleyl diyoruz...ben arapça pek bilmiyorum tr olarak okunuş yazdim..kusura bakmayin..

tam hatirlamiyorum kusura bakmayin..sanirim odun kesmeye çağiriyor sabah erken saatlerde dedemin dedesi yaşiyor bu olayida..teknoloji bişi unutun elektirik yok bişi yok..

tam hatirlamiyorum özür dilerim yanlişlik olabilir kusura bakmayin sanirim sesini taklit ediyor ben gidiyorum arkadan gel diye bagiriyor sanirim...oda tamam geliyorum gibi kosunca gormuyor devam ediyor hadi cabuk felan yetiş bana hesabina ama dededmin dedesi bakiyorki ses var goruntu yok...bakiyor bakiyor birsey yok sadece se var..ve gittigi yolda patika gibi biryermiş sanirim artik hangi daglik mekandir bilemiyorum dedigim gibi tam hatirlamiyorum bunu ama yine gercek ...

yavaaaşça eşşegini çeviriyor ve köye dogru kaçmiş hizlica sanirim...

essegini cevirip kaçma olayini hatirladim fakat seslenip onu çagirmasi taklit etmesi arkadasinin sesini suan tam hatirlamiyorum ama yine bir arkadasimin bana anlatmiş oldugu aklimda kalmiş olabilir...yine ayni bu şubat adami dedikleri sey ilk kisim onun hikayesinden olabilir dedigim gibi hatirlayamadim ama yine yasanmiş sey oldugu için anlattim beyler...

saygilarimla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Şubat 2012; 2:54:29 >

• Valla alınma ama yemin ederim okurken aklımdan direk la la la la la la diye şarkı söyleyip zıplaya zıplaya giden şirinler geçti
  • quote:

Valla alınma ama yemin ederim okurken aklımdan direk la la la la la la diye şarkı söyleyip zıplaya zıplaya giden şirinler geçti

yok arkadasim artik sana aliştik zaten...

sen istedigini yaz...ama sen bundan sonra benim yazdigimida okuma bence aklina sirinler felan geliyor cunku senin...

sen git çakma rec tarzinda filmleri izle sonrada duvara vur kendini korkudan..

• Yav ne korkusundan bahsediyorsun ki, rec demişsin örnek; tamamiyle hayal ürünü şeyler, öyle canavarmış, zombiymiş korkanı da anlamam hani. Ölüden asla korkmam diriden korktuğum kadar Psikolojik şeyler olduğuna inanıyorum ben tamamiyle, o da gerçekleşen kısımlar.

Mesela 4-5 sene önce yazlıktayken (yazlık müstakil ev, en yakın yerleşim 18km) ailemin yatak odasına girmiştim bişey almak için, ışıkları yakmadım gece ve içeri girdiğimde odanın diğer ucunda birinin durduğunu gördüm. Baba napıyosun karanlıkta ya dedim ve ışıkları açtım, kimse yoktu. Heralde gözüm daldı dedim ve devam ettim. Hayır yani olsa ne olcak? Canımı mı alacak fiziksel olmayan bir şey?

EDIT:

Gece 2 dedin 2de geldin valla helal bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 25 Şubat 2012; 2:32:22 >

• quote:

Yav ne korkusundan bahsediyorsun ki, rec demişsin örnek; tamamiyle hayal ürünü şeyler, öyle canavarmış, zombiymiş korkanı da anlamam hani. Ölüden asla korkmam diriden korktuğum kadar Psikolojik şeyler olduğuna inanıyorum ben tamamiyle, o da gerçekleşen kısımlar.

Mesela 4-5 sene önce yazlıktayken (yazlık müstakil ev, en yakın yerleşim 18km) ailemin yatak odasına girmiştim bişey almak için, ışıkları yakmadım gece ve içeri girdiğimde odanın diğer ucunda birinin durduğunu gördüm. Baba napıyosun karanlıkta ya dedim ve ışıkları açtım, kimse yoktu. Heralde gözüm daldı dedim ve devam ettim. Hayır yani olsa ne olcak? Canımı mı alacak fiziksel olmayan bir şey?

EDIT:

Gece 2 dedin 2de geldin valla helal bu arada

kanka sana korkaksin felan mi diyorum...lütfen tartişmaya cevirmeyelim... senin korkman yada korkmaman için anlatilan birsey degildi...

canını alirmi almazmi orasini bilemem...bak aklima bi hikaye daha geldi ama tam hatirlamiyamadim yine..neyse.artik bukadari yeter sanirim...

sen gozumun gordugune inanirim diyorsun...senin dini inancin beni ilgilendirmiyor ama arkadasim...bari saygi duy bukadar emek verdim yazdim..senin gibi adamlara daha ne diyebilirimki...seni korkutmak için şaçma hikayeler mi anlatayim yoksa..

sana diyorumki sahitleri var olayin nakule dedigim...ama sen gordugume inanirim diyorsun..bide gitmişsin guryabani fotosu koymussun kemal sunal şener şen filminden..babam yalan soyluyor sen gerceklerimi yansitiyorsun simdi sen..neyse kardeşim uzatmayaliiiim boşver..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Şubat 2012; 2:52:27 >

• Gece 01:00 suları. Kahve aldım odama geçeceğim. Balkonda bir hareketlenme hissettim. Sakince balkona yürüyüp perdeyi araladım ki bembeyaz saçlı bembeyaz yüzlü yaşlı bir surat gördüm. Kahve üstüme döküldü bokum hızlıca bağırsaklarımdan yukarı doğru tırmandı ve inanılmaz bir şekilde bağırdım. 10-15 saniye içinde o şahısın babaannem olduğunu anladım.O gün bugündür ne zaman bize gelse köşeleri hep temkinli ve dikkatli dönerim bir anda karşıma çıkarsa diye
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.