Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse yalan söylüyor demedim ki? Ben, şahsen, kişisel olarak gözümle görmediğim, sadece duyduğum/okuduğum bu tarz şeylere inanmam. İnanç kısmına hiç girmeyelim daha önce de belirttiğim gibi, orası sadece ve sadece bireyi ilgilendirir, gerisine bişey düşmez.

Hem alınma yazmışım başına, anlattığını gözünde canlandırsana; ufak boylu, şarkı söyleyerek vadiye giren bir sürü eleman. Tam şirinler Ben sana bana anımsattığını söyledim sadece, hikayene çamur mu attım? Yoo...

Bu arada forumda sen de, ben de 2 satır yazıdan ibaretiz. Her şeyi bu kadar ciddiye alıp sinirlerini bozma. Kimseyi kırmak, hırpalamak harcımız değil burda, olamaz da elbette Hani kara listeye alma beni, gerek yok manasında Tartışması bile tatlı olcak, sonunda ne kadar ters düşünce olsa da kin olmayacak. Budur

• aslinda makara yapanlari direk msjlarini silmek gerek..konunun ciddiyeti felan hiç kalmiyor arkadaslar..amaç makara mi konuyu açan arkadas soylerse sevinirim ona gore bende full makara geçeyim bundan sonraki yailarimda..sayfayida bol bol uzatayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Kimse yalan söylüyor demedim ki? Ben, şahsen, kişisel olarak gözümle görmediğim, sadece duyduğum/okuduğum bu tarz şeylere inanmam. İnanç kısmına hiç girmeyelim daha önce de belirttiğim gibi, orası sadece ve sadece bireyi ilgilendirir, gerisine bişey düşmez.

Hem alınma yazmışım başına, anlattığını gözünde canlandırsana; ufak boylu, şarkı söyleyerek vadiye giren bir sürü eleman. Tam şirinler Ben sana bana anımsattığını söyledim sadece, hikayene çamur mu attım? Yoo...

Bu arada forumda sen de, ben de 2 satır yazıdan ibaretiz. Her şeyi bu kadar ciddiye alıp sinirlerini bozma. Kimseyi kırmak, hırpalamak harcımız değil burda, olamaz da elbette Hani kara listeye alma beni, gerek yok manasında Tartışması bile tatlı olcak, sonunda ne kadar ters düşünce olsa da kin olmayacak. Budur

sana benden hediye

/>

• Yatarken onu düşünüp yastığa sarılacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Yatarken onu düşünüp yastığa sarılacağım

okadar aştim diyon yani...
  • up
  • 5 6 yıl önce yazın izmirde gümüldürdeyiz. ıssız bi sahilde yürüyoruz şeytan deresi denen biyer var onu geçtik tahta köprüden gidiyoruz ama korkuyoruz etraf ıssız ve korkunç orman, sazlık dağ tepe karışık biyer yol sahilden iç kısma da giriyo biraz falan.. Neyse 3 kişiyiz 1 ark geride kalıyo biraz yavaş yürüyo falan habire döndük hadi lan dedikki o anki görüntüyü anlatamam. çocuk duruyor ayakta 2 ayağının arasında bembeyaz bi köpek hayaleti var.2si de durup bize bakıyolar. LAAAN diye bağırdık olaya anlam vermeye çalışıyoruz noluyo falan. gecenin 1inde o köpek ne arıyosa orda bembeyaz bi de birden cocugun ayakları arasından cıktı koşmaya başladı yan tarafa dogru. Biz görünce geberdik korkudan çocuğun o ani korkusunu tahmin bile edemiyorum zıplaya zıplaya çığlık atıyodu zaten
  • Dayım anlattı, şirkette birisi varmış müezzinlik falan da yapmış zamanında konu açılmış üç harflilerden çağırsak gelmez tarzı konuşmuş. Fakat çağırınca gelmiş git diyormus gitmiyorumus dua ediyor gitmiyormus. Bi süre musallat olmuş buna. Daha sonra kız arkadaşını olan evlenmek istediği kişiyi trafik kazasında kaybetmiş. Bunu çok zor atlatmış çok zaman sonra yeni biriyle tanışmış onu da sevmis daha sonra o kişi de aynı yerde aynı şekilde trafik kazasında ölmüş.
  • Supheci bir insan oldugum icin hayalet bile gorsem bugun fazla uyumadim ben bir yatayim ondan sonra seni gormem hayalet kardes derim.
    Not: Bilim adami degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 26 Şubat 2012; 1:49:59 >
  • up
  • İnsan her ne kadar inanmasa da, ufaktan topuklayalım biz.
  • Yusuf oldum .s
  • Hop gece upu.
  • iddaa oynamaya gidiyordum. Evden çıktım apartmandan inerken 6 7 el silah atıldı. Bende hemen apartmandan kosarak asagı indim. Meraklıyımdır. Cocugun bırı ayakta kanlar içinde vuruldum lan vuruldum. Diye bağırıyodu. 4 kursun isabet etmis 2 bacak 2 karından sonra bana ambulansı ara dedi. Aradım sonra millet toplandı etrafımıza zaten. Ama harbi korktum o nasıl kandı.
  • Analatacagim olayı büyük dedem yani babamin dedesi yaşamış ve pek nadir anlatırdı,bende bu nadir günlerden birinde dinledim 14-15 yaşında.bu arada dedem 2002 yılında 93 yaşında rahmetli oldu.

Yılı tam olarak hatırlayamıyorum tahminim 1943-1945 arası,yazın ortaları dedem bulunduğu köyden 3 km ötede başka bir köyde geçici olarak imamlık yapıyor.iki köyün arasında araç yolu mevcut fakat köylüler genelde kestirme diye ormanı kullanıyor,dedemde sabah namazını kıldırmak için gün ağarmadan yola çıkıyor,avcı olduğu için sırtına tüfeğinide almış.ormanda ilerliyor derken taş oluk denilen çeşmenin üst tarafından geçerken aşağıda insan sesi duyuyor,tam olarak anlamadığı için ormandan kaçak ağaç kesen birileri diye düşünüyor.daha net görebilmek için ağaçların arasına yatıp kafasını uzatıyor çeşmeden tarafa ve her ihtimale karşı tüfeğinide hazır tutuyor ve görüş açısında çeşmenin önünde duran 70-80cm boylarında biri yaşlı digeri genc vucutları keçi kılına benzeyen birşeyle kaplı kafaları vücutlarına oranla büyük ve anlaşılmayan birseyler konuşan adamları görüyor(büyük ihtimalle erkek) ardından yanlarına benzer biri daha geliyor fakat o biraz daha uzak dedem tam kaçmaya başlayacakken 3ü aynı anda dönüp dedeme bakıyor ardından dedem havaya 1 el ateş edip ne yaptigini bilmeden kendi köyune doğru var gücüyle sesli bir şekilde dua okuyarak donüyor ve belli bir süre kimseye anlatmıyor, anlatincada gördükleri kişilerin ne olduğunu yada olmadıgından hiç bahsetmiyor bende ozamanlar sorduğumda ne olduğunu ne yapacaksın oğlum Allah'ın yarattığı bir senden ibaret değil ya demişti..böyle bir olay kısacası..

• Karabasan olayına farklı yaklaşalım isterseniz.

Ben de size 7-8 yıl önce yaşadığım şeyi anlatayım.

Zamanında bizim evdeki kuşu boğup bırakan, annemin tepesini attıran ve misafirlere kök söktüren kapkara bir kedimiz vardı rıza. Ben pek hatırlamıyorum çünkü ben 5 yaşındayken kovmuşlar evden. Tabii şimdi olsa yürek ister öyle hayvanı tut kuyruğundan sokağa at. Yıkarım la ortalığı.

BURAYA EDİT AKBAYRAM: Rıza bana çok düşkünmüş, annemin eyyorlamasına göre. Eve teyzemler gelip beni kucağına aldıklarında mutlaka o da aynı odada olmak istermiş, ağlar zırlarmış. Benim beşiğime zıplayıp girer yanımda yatarmış. Bir keresinde annem benim beşiğimde sadece rızayı görmüş, sakin sakin oturuyormuş, sonra beni aramış evde, teyzemin aldığını sanmış. meğer o benim kafamın üstüne oturmuş. Nefessizlikten gidiyormuşum annem dikkat etmese. Bu editi yapmak istedim. Yani onla ayrı bir bağımız varmış annemin dediğine göre. Şöyle düşünün aslanın kuyruğunu bırak çekmeyi yanına yaklaşsanız sizi parçalar, ben kuyruğunu çekip mıncıkladığım halde sesini çıkarmazmış. Klasik hayvan davranışı gibi ama başkası yapsa KANIRTACAK KAPASİTEDE PSİKOPAT.

Her neyse hayvan git gel kapılarda sürünüyor, apartmanda yatıyor. Babamın sonradan haberi oluyor (nasıl oluyor demeyin o zaman babam felaket av muhabbetlerine düşkünmüş. Ayrıca babamı ben dilsiz bilirdim çocukken o kadar az konuşurdu ki. Ya da çok az gördüğümdendi. Hala da az konuşur ketumdur.)

Ama hayvan bulunmuyor. Tam 4 sene sonra evden atıldığının 1 hafta öncesi kapıya gelip yine yalvarıyor. Babam içeri alıp besliyor ama hayvan huzursuzlanıp bağırmaya başlayıp duvarlara zıplıyor. Babam apartmana salıyor ancak apartmanda da durmak istemiyor. Salıyor tekrar mahalleye. O gün neden huzursuz olduysa bilmiyorum. Mahallede dolaşıyor o günden sonra. Ama 2 yıl sonra kimseler görmez oldu ölmüştü herhalde.

Yahu bunu niye anlattın şimdi diyeceksiniz. Evet geliyorum oraya. Ben o aynı günün akşamı erken saatte yatıyorum lakin uyuyamıyorum. Odamda tek uyuyorum çünkü kardeşim anneannemlerde kalıyor (rahmetli) yahut yengemlerde de olabilir tam hatırlamıyorum. Nasıl bir ürperti bastı birden içimi ve çocuğum, ne dua bilirim ne başka. Hani o zaman müslümanık ama çocuğuz yani. Bir şeyden haberimiz yok konuyu bilmiyoz.

Kolumda birşeyler hissettim. Karıncalanma gibi hmmmm diye bir ses duvarlar göçüyor. Sonra kolumda tüyler hissediyorum. Bir bakıyorum gözleri açık ama çukur, içi bomboş göz çukurları olan kapkara bir kedi. Daha sonra o iniyor kolumdan ve ben öbür elimde kolumdaki tüyleri silkelemeye çalışırken derim dökülmeye başlıyor ama kanamıyor. Bense tek tüy kalmayana dek sürekli yoluyorum. Ama bir türlü uyanamıyorum. Bu sefer mahalledeyiz ve yine bir karakedi, ilerde de insan kalabalığı. kedi arkamdan yürüyerek geliyor ve ön ya da arka ayağı seke seke geliyor, sanırım kanıyordu. Ben bağırmaya çalışıyorum ama sesim çıkmıyor. Koşmaya çalışıyorum koştukça uzaklaşıyor.

Arkamı döndüğümdeyse şimdi size tarif etmemin mümkün olmadığı bir silüet görüyorum ve uyanıyorum gözlerimi açıyorum ama yataktan kalkamıyorum. Gökyüzü kıpkırmızı olmuş belli ki sabah, birazdan ezan okunuyor ve sesi duyduğumda o yataktan kalkıyorum sanki zincirlerinden kurtulmuş gibi.

Ve daha da ilginci ben bu kabusu/uyku felcini yaşamadan önce rızanın evimize girdiğinden habersizdim. Anneme kabus gördüm dediğimde anlatma uğursuzluk getirir falan dedi ama ben rızayı gördüm deyince o da bir donakaldı.

BU DA BÖYLE BİR ANIMDIR BEYLER BAYANLAR. BİRAZDAN ÇAKMA İMAM İSMAİL YÜZÜNDEN BAŞIMA GELEN CİNLİ OLAYI ANLATACAĞIM. ZATEN TOPLASAN 4-5 TANE İLGİNÇ OLAYIM VARDIR HAYATIMDA. ŞİMDİ BURALARI OKUYORUM DA İYİ Kİ DE OLMAMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 2 Nisan 2012; 5:13:02 >

• Gecenin bu saateinde cafeden atildik, eve gidemiyoruz cektik kenara arkadas arabada yan koltukta uyuyor su an, ossurursa bittim yani tam azima 30-40cm uzaklikta g.tu
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyx

Ula ohlum sen ne ayahsın la?

Her girişimde senin mesajın. Her gün silinip yerine yenisi mi geliyor nogliyür? Sen bizle dalğa mı geçirsen ha?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.