Şimdi Ara

Korkuyorum. Bi yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • büyük ihtimalle daha önce de böyle konular açılmıştır ama acil cevaba ihtiyacım var o yüzden kontrol etmedim.belki konunun yeri burası bile değil. bugün pc için genel bakım yapıyodum. kasanın içini filan temizliyodum.daha önce hiç işlemci fanını çıkarmamıştım. "bikere çıkarim, belki çok kirlenmiştir" dedim kendi kendime. çıkardım temizledim.sonra geri taktım. pc yi açtıktan 2 dakka sonra işlemci fanı aşırı hızlı bir biçimde dönmeye başladı. hemen reset attım. biraz bekledim. biostan işlemci ısınına baktım ki ısı 48-51 arasında gidip geliyo.ama normalde bios tan kontrol yaparken ısı 33 ü geçmezdi.internette biraz arama yaptım. işlemci fanları çıkarıldıktan sonra geri takılırken mutlaka yeniden termal macun sürülmeliymiş.yoksa ısı artışı olurmuş. birde sizlere sorayım dedim.çünkü internette pc konusunda en çok bu siteye güveniyorum. lütfen cevap verin...

• termal macun istiyor. termal macunun yoksa sökmeseydin keşke.
  • bilmiyodum ki.macunsuz zarar verir mi.yarın macun alcam tabi.o azamana kadar bişi olur mu?şu an açık pc.rahat kullanıyom.eski macunu duruyo.ama eski haline göre daha sıcak.ooffff off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siemens_cx70 -- 26 Ağustos 2007; 20:39:27 >
  • heh eski macunu temizlemedin mi temizlec macunua 0hemen b0akkaldan
    y ytermal macun algel yedire yedire sür iyice sonra gerikapa fanını :D
  • yaw ben burda bu saatte nerden bulim termal macunu.bakkal konusunda şaka yapıyodun dimi:D öyleyse hemen alim gelim:D yarın alcam artık.bu şekilde bişey olur mu onu öğrenmek istiyorum. ona göre kapalı tutcam pc yi
  • hocam bakma sen millete akıllarınca espri peşindeler. eğer macunu tamamen temizleyip taktıysan yeni masun almak gerekecektir ama öyle çok fazla miktarda değil. Pirinç tanesi kadar birşey süreceksin zaten. eğer ısıların çok abartılı gitmiyorsa kullan ama tabi riske atmamak en mantıklısı.
  • çok teşekkür ederim. istediğim cevap buydu.yarın ilk işim macun almak olacak.peki sence ısının artmasının başka bir sebebi olabilir mi?temizlerken power a kadar herşeyi çıkardım.boş kasa kaldı.sonra tekrar taktım herşeyi.ve sorun başladı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: siemens_cx70

çok teşekkür ederim. istediğim cevap buydu.yarın ilk işim macun almak olacak.peki sence ısının artmasının başka bir sebebi olabilir mi?temizlerken power a kadar herşeyi çıkardım.boş kasa kaldı.sonra tekrar taktım herşeyi.ve sorun başladı...

başka sebebi olduğunu zannetmiyorum, fanlarını falan düzgün taktıysan. belki de soğutucuyu tam oturtmamışsındır dicem ama stok soğutucu di mi seninkisi?
  • fazla dayanamayıp normal bi pc dükkanından bir kullanımlık macun aldım. 1 YTL ydi. kalitesiz olduğunu biliyorum ama denemek istedim. gerçekten sorun o muymuş diye. evet sorun macunmuş. eski ısısına düşmesede 3 derece fark etti.yarın gidip artict silver 5 alıcam. onu çok met ettiler.herşey için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siemens_cx70

yaw ben burda bu saatte nerden bulim termal macunu.bakkal konusunda şaka yapıyodun dimi:D öyleyse hemen alim gelim:D yarın alcam artık.bu şekilde bişey olur mu onu öğrenmek istiyorum. ona göre kapalı tutcam pc yi

Hayır şaka yapmıyor söyleyen arkadaş...

Bakkalda satılan mesir macunu yada pastanede kuvvet macunu ismi ile satılan macunu al sür...

Hem sistemin hızlanıyor ve kuvvetleniyor, hem de soğutma hat safhada oluyor...
    Arkadaş bakkalda bulabilirsin diye bakkaldan al demiş.

AS5 al 3.5gr'lık, ondan sür... Tabii ki bir bilgisayarcıdan, sürerken çok ince bir tabaka olarak sürmeye çalış, bir spatula gibi kullanabileceğin plastik parça varsa, onla kolay olur.

Hadi kolay gelsin.

• yaw keşke as5 sürdükden sonra kaç derece oynadı dandik macuna göre onu da yazsan. Ben o dandik macun dediğinden kullanıyorum. Forumda yazılanlara da hayret ediyorum as5 nasıl bir zımbırtıymış yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalemre -- 5 Eylül 2007; 14:05:35 >
  • ısı artışı olur farkına varmazsın bide oyun felan oynarsan oyuna girersen elinde kalır işlemcin.Ynar cııııssssssssss ertesi gün git işllemci al.
  • Macunu Sökmemeliydin Tkr Sürersin Kafana Takma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.