< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Korona ve fitness (Lütfen Yardım)
-
-
Döküm dambıl seti almalısın hem uzun süre kullanabilmen için hem de rahat kullanabilmen için. Bench ve güzel bi dambıl seti aldıktan sonra çok güzel yaparsın fazla da bir şeye gerek yok belki direnç bandı falan olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Takip ettiğim biri kullanıyordu salonlar kapalıyken memnundu gayet -
Ecg sporun 35 kg ağırlık seti var onu almayı düşünüyorum.Dökümler çok pahalı 10kg 250 300 bandında.
Ağırlık olayı bir şekilde çözülür de kardiyo için ben hala yöntem bulamadım :) Eve koşu bandı almayı düşündüm ama fiyatlar baya yüksek o tarafta. Eliptik bisiklet vs de nasıl olur bilemedim..
ECG sakin almayın hocam. Ben aldım geçen sene bu olaylar başlamadan önce maksimum 3 ay kullanmışımdır. Sonra arkadaşım alacaktı ona aynı fiyattan satıp kurtuldum şuan oda memnun değil başkasına satmaya uğraşıyor. Plastik oldukları için kullanışsız, ve sıkıştırma yerleri iyi tutmuyor git gide gevşiyor. Çoğu hareketleri zorda olsa yapabilirsiniz ama bir müddet sonra yeter diyorsunuz. Ben tekrar salona yazılmak durumunda kalmıştım. Kesin evde yapacaksanız bun setleri yıllarca sizi götürecek şekilde düşünüp alırsanız bir müddet sonra salona vereceğiniz paradan daha az harcarsınız hem de sakatlanma gibi bir durumu azaltırsınız. Ben tavsiye etmiyorum sizin kararınız.
-
Koşu bandına nazaran eliptik bisiklet daha iyi olur. Koşu bandının zararları diye aratırsanız karşınıza çıkar. Parkta koşudan farklı olarak bacak arka kasları çalıştırmıyor ve darbeler yüzünden diz daha çabuk yıpranıyor. Parkta, darbe emici ve yumuşak zeminde koşu ayakkabılarıyla koşmak daha sağlıklı olur. Eliptik bisiklette bu olaylar yaşanmıyor, ama onlarda ucuz değiller. Benim tavsiyem Decatlon da satılan kürek çekme aleti olur hem 1.000 tl civarı hem de sizin işinizi görür. Bu dönem geçtikten sonra evde devam etmek isterseniz fiyatlar düşer sizde ister koşu bandı ister bisiklet alırsınız.
-
Hocam selamlar, cevap için teşekkür ederim. o kürek aletini gördüm decathlonda, fiyat olarak da 1000₺ normal geldi aslında. Ama daha önce hiç yapmadığım için kardiyoya faydası olur mu bilemedim. Amacım şu dönemde kilo almamak kalori yakabilmek, faydası olur derseniz onu alıp geçeyim :) Hiç yapmadığım için yorumlayamıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X