covid testi pozitif çıkanlara rapor otomatik çıkıyormu yoksa tekrardan hastaneye gidip yazdırmakmı lazım? |
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4883. sayfa)
-
-
hafta sonu devlet hastaneleri test yapıyor mu?
Yapıyormuş. 2 tane özel hastane ile konuştum 190 ve 250 fiyat verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafadanba -- 31 Temmuz 2022; 11:12:58 > -
Çocuğum dun pozitivist çıktı karantina uygulamasında bittiğinde Yarın mesaiye gitmek zorundayım. Bugün sabahta bende kırgınlık başladı. Şimdi devlet hastanesine geldim test vereceğim. Kırgınlık belirtisi yeterli olur diye düşünüyorum pozitifse eğer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu resimdeki ifadeler bunlara aitse eğer, zaten hoşlanmıyordum, iyice soğudum bunlardan.
Saçmalamışlar!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç doz asım var covid 19 geçiriyorum ateş ortalama 38 civarı seyrediyor vücutta kırgınlık var sizce aşı yeterli olur mu
yemekten kesilme. bağışıklık sisteminin virüsle savaşması için kaloriye yani enerjiye ihtiyacı var. yemek ye. su iç. eve bol oksijen girsin camlardan. bu 3üne uy. düzeliceksin. ek olarak, boğazın kötüyse ve yemek falan yiyemiyorsan majezik spray al boğazına sık. uyuşturuyor yemek yemeni sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 31 Temmuz 2022; 21:33:38 > -
Boğaz ağrısı,yüksek ateş kırgınlık aklına ne geliyorsa saydır öyle test yaparlar..
-
Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Limonlu su tavsiye ediyorlar ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama sürekli onu içiyorum.
Bu covid yine aşılıları vuruyor, hem de 3 aşılıları hem de yaz günü...!
Halbuki bazı tıp profesörleri aşıların uzun yıllar koruyacağını da söylemişti...
Eskiden de insanlar yaz günü grip olurdu, ama kimse aşı olun, kimse maske takın diye diretmezdi. Şimdilerde o gripin esamesi okunmuyor, yer yarıldı içine girdi meret virüs...
-
Yine bişeyler dönüyor, çözemedim.
Etrafımdaki herkeste bişeyler var.
Kız kardeşim ve eşi dün istifra etmişler, müthiş kırgınlık ve bitlinlik var diyorlar. Acile gidip serum bağlatmışlar test yapılmış negatif.
Eşim, 2 gün önce istifra etti. Acile götürdüm yediğin dokunmuştur dediler, serum bağlayıp gönderdiler test yaptılar negatif.
Dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum bu yaşıma kadar böyle bişey yaşamadım. Ateşim yok, boğaz ağrım vs yok. Ama üzerimden tır geçmiş gibiydi, kolumu kıpırtadacak halim yoktu. Dedim bu kesin kovid. Test yaptırdım negatif çıktı.
Bir oğlum bir kızım var 3 gün öncede onlar istifra etti. Dün çok iyilerdi.
Az önce işe geldim. Arkadaşların çoğu haftasonu istifra etmiş, çocukları dahil.
Hayırdır la herkesi sıcak mı çarptı yada klima mı vurdu anlamadım?
-
3 doz biontech aşısı oldum, 4. doz sinovac olsam sorun olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşı karşıtları kafayı mı yedi,yuh yani.
-
Rota virüsü
-
o kadar yerde hiç güvenlik kamerası yok öyle mi
bizde yedik
aşı karşıtıymış bide koyan vay bee
-
bence aşı karşıtlığı propagandasını yemişsin
onu bilmiyorum tabiki araştırıunca çıkar ortaya.
-
baktımda twitterda bir sürü tehdit yazmışlar kadın doktora.polis neyi bekliyor.baya baya tehdit etmişler.
-
İki kişi karşılıklı foto çek,istediğin tarzda konuşma balonu yaz. Bunlarla birbirine çocukça telkinde bulunma çabaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastalığın kişisel tedavisi bile artık basit, ye iç yat dinlen vitamin al geçer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. corona oluşum..Peder testte pozitif çıktı.
İlkini Kasım 2020 olmuştum ağır geçirdim sayılır hastanelik değildi..3-4 gün ateş 10 gün kadar halsizlik olmuştu tat koku gitmişti.Öksürük yoktu
Hiç aşı olmadım onun üstüne şuan hafif geçiriyorum. ilk gün ateş titreme oldu geçti. Halsizlik var fazla değil.. Koku gitti bugünde. Hafifde öksürük balgam var.
Evdeki herkesde hafif seyrediyor.
Edit : Tat da gitti bugün :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 3 Ağustos 2022; 11:8:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X