Şimdi Ara

Koronavirüs şüphesiyle Ankara’ya inen uçak karantinaya alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erofen

dine değil "insanlığa uygun değil 1. dünya savaşı öncesi yöntemlerdir bunlar" demişti
    Çin o yoğun tedbirleri almasa ölen daha çok olacaktı ki şuanda bunu demiş ama çinden sonra bu kadar kısa sürede en fazla ölüm iranda bir anda 7-10 15 oldu 700-800 de vaka varmış ve bunları öyle pek tedavide etmiyorlar daha artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Madem zaten karantinaya alınacaklardı ne oldu da İstanbul'a giden uçak alelacele geri dönüp Ankara'ya indi?
    Bana niye soruyorsun bunu aç sağlık bakanına sor neden böyle yaptın diye.Benm tahminim geçen gelenler ile aynı hastaneye götürmek için.Sonuçta adamlar 15 gün boyunca konu ile alakalı uzamanlaştı denebilir.

Arkadaş şaka gibisiniz yeminle ama çok kötü bir laka.Mide bulandıran türden.Vay efendim neden vatandaşlarımızı İranda bırakmamışız da.Niye ülkeye almışızda.
    İnşaallah akrabalarınızdan ,ailenizden ya da en kötü arkadaşlarınızdan birileri de bu duruma düşer de anlarsınız dicem ama ben sizin kadar olamadım daha bu konuda.Demiyorum o yüzden. Allah ıslah etsin diyoruz sadece.
  • evet bence de karantina altına alınması gerekir hepsinin yoksa yayıldıkça yayılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karantinaya alınacaklar zaten 14 gün boyunca.
  • Korona artik hic seyehat etmemis, Cin`li kisilerle baglantisi olmayan insanlarda da cikmaya basladi

Turkiye yurtdisindan, kendi vatandaslarimiz da dahil, kimseyi ulkeye sokmamali.

Hava isininca virus etkisini kaybedecek hikayesi de dogru degil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 25 Şubat 2020; 15:55:21 >

• Zaten Test Aşamasında Henüz belli değil Testelerden sonra belli olacak haber takibini sürekli yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Ne nesli birader? 40'ına merdiven dayamış mühendisim ben. Yok nasıl nesil yetişiyormuş? sorulara bak. Ben sana cevap vereyim, canavar gibi nesil yetişiyor. Sorgulayan, yeri gelince devletine hesap soran bir nesil. Hepsinin başımın üstünde yeri var. Sorun gençler sorun! şüpheniz varsa sesiniz çıksın.

Gelelim olaya. Şimdi sen trt haber tahliye deyince inandın mı? Allah sana akıl vermiş, sorgulayabilesin diye. Çin'den tahliye yaparken herşey planlı, askeri uçak ile biyolojik saldırıya dahi korumalı personel Ankara'dan devlet erkanı ile uğurlanıyor. Tahran'dan tahliye edilirken thy uçağı ile normal personel alıp geliyor. Ne hikmetse uçak tarifeli, bir de İstanbul'a yolunda inmek üzere iken Ankara'ya dönüyor. Sen şimdi diyorsun ki buna inanalım, bu da bir tahliye uçuşu.

Hocam bu kadar saflık olmaz, hala planlı tahlye diyorsan sen art niyetlisindir. Bu kadar net!

Bu arada hala havada Tahran-İstanbul uçusu yapan tarifeli uçak var. Şimdi bu da sana göre tahliye operasyonu(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: UnityProgram

Zaten Test Aşamasında Henüz belli değil Testelerden sonra belli olacak haber takibini sürekli yapıyorum
    Yok bu haber sırf sakinleştirme çn yapıldı ekonomik çöküş var bu tip spekülasyonlar biraz ekonomilerde refahlama sağlar birincil ağızdan çıkmadıkça inanmayın birşeye çin hükümet başkanı sağlık bakanlığı demeli bunu yada dünya sağlık mensubu yetkin bir kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Ne nesli birader? 40'ına merdiven dayamış mühendisim ben. Yok nasıl nesil yetişiyormuş? sorulara bak. Ben sana cevap vereyim, canavar gibi nesil yetişiyor. Sorgulayan, yeri gelince devletine hesap soran bir nesil. Hepsinin başımın üstünde yeri var. Sorun gençler sorun! şüpheniz varsa sesiniz çıksın.

Gelelim olaya. Şimdi sen trt haber tahliye deyince inandın mı? Allah sana akıl vermiş, sorgulayabilesin diye. Çin'den tahliye yaparken herşey planlı, askeri uçak ile biyolojik saldırıya dahi korumalı personel Ankara'dan devlet erkanı ile uğurlanıyor. Tahran'dan tahliye edilirken thy uçağı ile normal personel alıp geliyor. Ne hikmetse uçak tarifeli, bir de İstanbul'a yolunda inmek üzere iken Ankara'ya dönüyor. Sen şimdi diyorsun ki buna inanalım, bu da bir tahliye uçuşu.

Hocam bu kadar saflık olmaz, hala planlı tahlye diyorsan sen art niyetlisindir. Bu kadar net!

Bu arada hala havada Tahran-İstanbul uçusu yapan tarifeli uçak var. Şimdi bu da sana göre tahliye operasyonu(!)
    Sorguladığınız haliniz buysa ayvayı yedik zaten onu diyorum.

TRT demiyor tahliye edildi diye,bakan diyor.Mühendis olmuş adamsın okuduğunu anlamıyorsun daha,ben sana ne anlatayımki?
    Fazla Sözcü okumaktan ,Fox seyretmekten oluyor sizinki.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

Zaten yasak uçuşlar, nasıl çinden kendi vatandaşlarımızı gidip aldıysak tahrandan da kendi vatandaslarimizi almaya gitti bu ucak, gelenler zaten karantinaya alıncaktı.
    Uçuşlar yasak filan değil en azından Tahran'a. Bak bakalım THY ne demiş. "İran seferlerimiz: Tahran’a düzenlediğimiz uçuşlarımız hariç bu ülkedeki tüm uçuş noktalarımıza olan seferlerimiz 10 Mart 2020 tarihine kadar iptal edilmiştir." Tahran hariç diyor, bu uçak da büyük ihtimal tarifeli uçak. Uçakta hastalık belirtileri gösterenleri gören mürettebat durumu kuleye bildirince gelen talimat üzerine uçağı Ankara'ya indirdiler muhtemelen. Karantina niyeti olsaydı uçak doğrudan Ankara'ya gelirdi.

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/haberler-ve-basin-bultenleri/?p=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bakanın her dediği doğru mu?

Bu konuda şüphelerim var. Emin olun benim gibi düşünün milyonlarca vatandaş var.

En basitinden şunu soruyorum? Çin'den tahliye yapılıken neden askeri uçak gitti, burada neden thy gitti? Madem planlı bir tahliye idi, neden İstanbul'a yaklaşan uçak Ankara'ya döndü? Madem uçuşlar zaten kapalı, sadece tahliye yapılıyor. Uçak neden tarifeli?

Sen de atv izlemeye devam et, biat edenleri orada güzel kandırıyorlar.
  • Her konunun uzmanları yine klavye başında mesai harcıyor.
    Ankara'nın göbeğine de getirmeye gerek yoktu .Yalan söylemeye (tahliye ucagiymis ya güya) hiç gerek yoktu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu konuda şüphelerim var. Emin olun benim gibi düşünün milyonlarca vatandaş var.

En basitinden şunu soruyorum? Çin'den tahliye yapılıken neden askeri uçak gitti, burada neden thy gitti? Madem planlı bir tahliye idi, neden İstanbul'a yaklaşan uçak Ankara'ya döndü? Madem uçuşlar zaten kapalı, sadece tahliye yapılıyor. Uçak neden tarifeli?

Haydaa.Lafa bak arlkdaş bakanın her dediği doğru mu?
    Adam ülkenin sağlık konusunda en üst ismi bakanın her dediği doğrumu ben buradan daha iyi biliyorum dedi resmen ya.
    Neyse tamam arkadaş neyin muhabettine girdik biz böyle ya dediğim gibi nasıl bir yer oldu burası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Her konunun uzmanları yine klavye başında mesai harcıyor.
    Sormak, sorgulamak, her söylenene inanmamak niye garip geliyor size?

• quote:

Orijinalden alıntı: TrevorSmith

Ankara'nın göbeğine de getirmeye gerek yoktu .Yalan söylemeye (tahliye ucagiymis ya güya) hiç gerek yoktu.
    Kardeşim kafanız mı güzel bilerek mamsus mu yapıyorsunu elinizden geleni bu kadar mı bilmiyorum ama Ankarada 15 gün önce 40 kişi Ankarada karantinadaydı.Bunlar da aynı hastaneye götürüldüler.muhtemelen bu konuda deneyim sahibi oldukkları için.
  • quote:

İlki şov amaçlı idi kolay mı herşey para askeri uçak kaldırmanın bir maliyeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Şubat 2020; 16:33:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Kardeşim kafanız mı güzel bilerek mamsus mu yapıyorsunu elinizden geleni bu kadar mı bilmiyorum ama Ankarada 15 gün önce 40 kişi Ankarada karantinadaydı.Bunlar da aynı hastaneye götürüldüler.muhtemelen bu konuda deneyim sahibi oldukkları için.

Alıntıları Göster
    Bu konuda bari fanatiklği bırak. Flightradardan bak bakalım nasıl tahliyeymiş. Ucak istanbula gidiyor sonra geri ankaraya dönüyor. Tahliye yapılırken havada karar değişiyorlarsa bu plansızlıktır daha kötü.
    Ya hocam yandaş olda, bu kadar olma ya :)

Tahliye uçuşu diyorsun; tamam diyelim ki, tahliye. Tahliye uçuşu ne zaman yapılır? Ülkeyle sınırını kapatırsın yada farklı bir neden ile vatandaşın o ülkeden çıkamaz; sen de gider bu yurttaşlarını alır getirirsin. Var mı itirazın? Biz buna tahliye diyoruz. Çin'de yapılan budur. Karantina vardı, gittik aldık geldik.

Yahu bu nasıl tahliye uçuşu? Az önce Tahran-İstanbul uçağı iniş yaptı. Gün içinde iran-İstanbul arası tarifeli üç uçuş var. Zaten uçuşlar var iken neyin tahliyesi? Adamlar zaten gelebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Alıntıları Göster
    Flightradar24
    Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
    https://www.flightradar24.com/QSM2213/23fb4542

Bir uçak daha geliyor Tahran'dan, şu an İstanbul'a inmek üzere. Bu yolcular da karantinaya alınacak mI?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.