Şimdi Ara

Koronavirüs şüphesiyle Ankara’ya inen uçak karantinaya alındı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen kendini biliyorsun, benim seni bildiğimi de biliyorsun. Ben sana ayna tutuyorum burada. Doğru söyleyenleri bloklaman bizi etkilemez, sadece sana zarar verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

thy virüsü türkiye'ye getirmek için elinden geleni yapıyor. facebook google apple çindeki ofisleri kapattı uçuşlar durduruluyor. thy birkaç yüzbin dolar kazanacağından kim var kim yok topluyorlar.

selam ve torpil ile
    Thyde battı arkasında devlet olmasa çoktan silinmişti içerisinide full yandaşla torpilli ile doldurmuşlar e hal ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Bakana inanmıyorsunuz daha siz dedi adam yahu.
    Bakana inanmıyorsunuz
    Bakana

Tahrandan tarifeli uçak kaldıran başka bir tane ülke yok Türkiye dışında.
    Bütün ülkeler gerizekalı zaten bir tek biz akilliyiz.
    Bakan dediğin adam eline ne verilse onu okumak zorunda olan emir kulu.
    Birazcık mantık lütfen.
    Evet zamanında biri ne kanseri kardeşim ne çernobili bak ben gargara gibi içeyrum çayımı diyordu sonra kanser ve ölüm vakaları ardı ardına patlamıştı ki hala var doğu karadenizde akıllanmayana tabi bakanmış bakan muhaa para kaybedeceğiz diye herşeyini satar o bakan dediklerin.Alayı paraya tapan kişiler.

Koronavirüs şüphesiyle Ankara’ya inen uçak karantinaya alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Şubat 2020; 17:20:26 >

• quote:

Bakana inanmıyorsunuz daha siz dedi adam yahu.
    Bakana inanmıyorsunuz
    Bakana

Tahrandan tarifeli uçak kaldıran başka bir tane ülke yok Türkiye dışında.
    Bütün ülkeler gerizekalı zaten bir tek biz akilliyiz.
    Bakan dediğin adam eline ne verilse onu okumak zorunda olan emir kulu.
    Birazcık mantık lütfen.
    Birazcık mantık tavsiye etmeden, bu kadar iddialı cümleler kurmadan önce lütfen elinizin altındaki nimeti kullanın.

Tahrandan uçak kaldıran başka ülke yok , diye yazmadan önce mesela enuygun vb. bilet satış sitelerine girip bir bakın isterseniz kaç tane ülke varmış Tahran'a uçuşa devam eden.
    Ben şahsen sadece Londra-Tahran uçuşunu kontrol ettim. Bir çok uçuş seferi ile karşılaştım. Diğerlerini denemedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melifkaya -- 25 Şubat 2020; 17:16:3 >

• THY, bugünkü Tahran-İstanbul tarifeli seferlerini iptal etti

Tahliyeler(!) durmuş.

Yarın ne olacak??
  • başlıkta içerikte yanlı yazılmış...

öncelikle iran büyükelçiliği türkiye'ye dönmek isteyen türk vatandaşları için bu uçuşu özel yaptırdı ve türkiye'de virüs kontrolü için inen uçağı karantinaya aldı,12 kişide şüpheli durum göründü.

iran'a uçuşlar zaten durdurulmuştu,bu uçuşlar ülkeye dönmek isteyen vatandaşlarımız için özel planan uçuşlar.
  • Türk vatandaşlarını tahliye için getirilen uçaklar. Orada sen de olsaydın mahsur kalmak sende istemezdin herhalde

• melifkaya kullanıcısına yanıt
    Tahran'dan Londra ya mi
    Londradan Tahran'a mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt

Torbacına selam söyle...

TK879 Tahran(IKA)-İstanbul(IST) seferini yapan TC-LOE tescilli A330 tipi uçak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 25 Şubat 2020; 17:42:4 >
  • quote:

Tahran'dan Londra ya mi
    Londradan Tahran'a mı
    Sayın hocam. Çok farkeder mi?
    Londra'dan Tahran'a uçan British Airways'e ait uçak orada mı kalacak? O da illaki oradan başka seferlere gidecek.

28 Şubat Tahran-Birngham Uçak seferleri:

• Yav yasak olsa ne yazar, herifler İran-Bakü-Türkiye akmaya başladılar...

• The Raider T kullanıcısına yanıt
    TK879 Tahran(IKA)-İstanbul(IST) seferini yapan TC-LOE tescilli A330 tipi uçak

• Corona gelirse Thy ye özel başarı ödülü vermek gerek.
    Güzelim şirketi imamhatipli torpillilerle mahvettiler.
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Iran Turkiye arasi karsilikli ucuslar ipta edildi. Yeni bir gelisme. Ama gec kalindi :/ .Turkiye'ye bir kere geldiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: taktaktakirdama

hocam fark edermi sonuçta bu yolcu uçağı da daha sonra direk sıradaki uçuşa geçecek hali yok ya sonrasında dezenfekte edilecek en nihayetinde.

Alıntıları Göster
    olayı yanlış anlamışsın. O sadece kargo uçağı değildi; İçi gerekli ekipmanlarla donatılmış karantina uçağıydı. Bu ise bildiğin tarifeli THY uçağı. Üstelik İST'la inecekken son anda Ankara'ya yönlendiriliyor.
    THY ne yapmak istiyor anlamadım. Allah yöneticilere akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsevar

uçağa alırken sağlık kontrolünden geçmemişler mi 2 saate mi hasta olmuşlar nasıl iş bu
    Kuluçka süresi 2 haftaya kadar çıkabiliyor. Öyle 3-5 saat değil.
  • Ankara'da karantina hastanesi olacağı 1 ay önce açıklanan Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesi'nin bahçesindeki kreşin hala faaliyette olduğu ortaya çıktı. İran'dan getirilen ve korona virüsü taşıdıklarından şüphelenilen 132 yolcu, özel kıyafetli sağlık görevlileri tarafından, 120 öğrencisi bulunan kreşin önünden geçirilerek hastaneye sokuldu. Veliler akıl almaz ihmale tepki gösterdi.

Kaynak:https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2020/02/25/karantina-hastanesindeki-kres-kapatilmamis/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 25 Şubat 2020; 18:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Sorguladığınız haliniz buysa ayvayı yedik zaten onu diyorum.

TRT demiyor tahliye edildi diye,bakan diyor.Mühendis olmuş adamsın okuduğunu anlamıyorsun daha,ben sana ne anlatayımki?
    Fazla Sözcü okumaktan ,Fox seyretmekten oluyor sizinki.

Alıntıları Göster
    Seni toprak bile kabul etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Kuluçka süresi 2 haftaya kadar çıkabiliyor. Öyle 3-5 saat değil.

Alıntıları Göster
    Arkadaş da bunu demek istemiş zaten. Kuluçka süresi 14 gün olan (hatta buna 27 gün diyenler bile var) bir hastalık, belirtisini uçağa bindikten sonra 2 saat içerisinde mi göstermeye başladı? Uçağa binerlerken neden farkına varılmadı neden uçağa binmelerine engel olunmadı? Tahran'da havalimanında yolcular arasında "KUM'dan gelenler uçağa binmesin" kavgası çıktığı söyleniyor.

Independent Turkishtwitter
    Independent Turkish
    https://twitter.com/turkishindy/status/1232295430500675584?s=21

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.