Şimdi Ara

Koronavirüs şüphesiyle Ankara’ya inen uçak karantinaya alındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin gündemine bakar mısın bir yada libya dibindeki komşuna dal öteki yanda dibinden gelen virüs sonra seni bekleyen depremler yani ne şekil bir lanet edilmişse resmen onu yaşıyor.Bir yerlerde yanlış ama var dur bakalım nerede.Böyle kafası kopuk hamamböceği yada freni patlak kamyon gibi yokuş aşağı giden birşeye benzedi yönetim aynen o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Şubat 2020; 16:36:33 >
  • Avrupa Turnuvaları durdurulacakmış olaya bak ucl ve uel bile.Bizde koy totosuna rahvan gitsin şeklinde gidiyor iş.
  • thy virüsü türkiye'ye getirmek için elinden geleni yapıyor. facebook google apple çindeki ofisleri kapattı uçuşlar durduruluyor. thy birkaç yüzbin dolar kazanacağından kim var kim yok topluyorlar.

selam ve torpil ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

https://www.flightradar24.com/QSM2213/23fb4542

Bir uçak daha geliyor Tahran'dan, şu an İstanbul'a inmek üzere. Bu yolcular da karantinaya alınacak mI?

Alıntıları Göster
    Bana niye soruyorsunuz birader alacaklar desem inanacak msınız?Bakana inanmıyorsunuz daha siz...

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Ya hocam yandaş olda, bu kadar olma ya :)

Tahliye uçuşu diyorsun; tamam diyelim ki, tahliye. Tahliye uçuşu ne zaman yapılır? Ülkeyle sınırını kapatırsın yada farklı bir neden ile vatandaşın o ülkeden çıkamaz; sen de gider bu yurttaşlarını alır getirirsin. Var mı itirazın? Biz buna tahliye diyoruz. Çin'de yapılan budur. Karantina vardı, gittik aldık geldik.

Yahu bu nasıl tahliye uçuşu? Az önce Tahran-İstanbul uçağı iniş yaptı. Gün içinde iran-İstanbul arası tarifeli üç uçuş var. Zaten uçuşlar var iken neyin tahliyesi? Adamlar zaten gelebiliyor?
    Birader blokluyorum yok yandaş ,yok hocam mocam seninle uğraşamıcam şimdi.Laf anlasan devam edicem de.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Son bir şey daha yazayımda yandaşlığına öyle devam et.

Planlı tahliye diyorsun ya, ne hikmetse hastane bahçesindeki kreşte çocuklar varmış. Velileri haber duyulunca almış, çok planlı bir tahliye olmuş.

Hadi şimdi blokla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil+

Bu konuda bari fanatiklği bırak. Flightradardan bak bakalım nasıl tahliyeymiş. Ucak istanbula gidiyor sonra geri ankaraya dönüyor. Tahliye yapılırken havada karar değişiyorlarsa bu plansızlıktır daha kötü.

Alıntıları Göster
    Fanatiklilke ne alakası var kardeşim kafanız mı güzel sizin tümden?
    Devlet insanlarına virus bulaştırmak için bunları yapıyor yani?Siz böyle düşününce fanatik olmuyorsunuz da "ya olmaz öyle şey deyince" ben mi fanatik oluyorum şimdi?
    Komedyen olmayı deneyin en azından güldürürsünüz insanları, kendinize böyle boşa da gitmemiş olur.

Hakikaten sözün bittiği yersiniz ciddiyim .Allah ıslah etsin hepinizi.Pek sanmıyorum ama en azından dilek de dilemiş olalım.

Bakana inanmıyorsunuz daha siz dedi adam yahu.
    Bakana inanmıyorsunuz
    Bakana

Tahrandan tarifeli uçak kaldıran başka bir tane ülke yok Türkiye dışında.
    Bütün ülkeler gerizekalı zaten bir tek biz akilliyiz.
    Bakan dediğin adam eline ne verilse onu okumak zorunda olan emir kulu.
    Birazcık mantık lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mış miş haberciliği.Kaynak ?oturma organı.
    Bırakın allahaşkına ya tabiki bloklayacağım sizin gibileri kaale alıp ne kendimi yorayım.laf anlatabilsek uğraşırız da gerek yok ,size artık birşey izah etmenin zamanı geçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Bakana inanmıyorsunuz daha siz dedi adam yahu.
    Bakana inanmıyorsunuz
    Bakana

Tahrandan tarifeli uçak kaldıran başka bir tane ülke yok Türkiye dışında.
    Bütün ülkeler gerizekalı zaten bir tek biz akilliyiz.
    Bakan dediğin adam eline ne verilse onu okumak zorunda olan emir kulu.
    Birazcık mantık lütfen.
    Aha bi tane daha atladı ortaya bloklanacak.Bu forumda da maşaallah yapğıyor gökten hiç zorluk çekmiyorsun lan

Bakana inanmayacakmışız bunlara inanacakmşız..
    mışlala mişlerle hem de.
    Şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Hani yasakti ucuslar Allahim sana geliyorum
    Böyle başlık atarlarsa senin de bu şekilde tepki vermen normal kardeşim başta ben de öyle sandım da Türk vatandaşlarını irandan tahliye etmek için gelen bir uçak yani tarifeli sefer değil. yine de istanbula gidecekken ankaraya dönmesi normal değil. bir de önceden neden bu durumla alakalı açıklama yapılmıyor. milleti panikletiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raider -- 25 Şubat 2020; 16:54:4 >
  • kimsevar kullanıcısına yanıt
    Fransa'ya da bir turist ateş düşürücü içip girmişti.
  • Bugün Avusturya ve Hırvatistanda da vakalara rastlandı.Anlamakta güçlük çekenlere duyuralım da.
    Koronavirusu zaten ülkeye gelmiştir. O yüzden ben çok kafaya takmıyorum bu tarifeli uçuşları.
    Ama insana dokunan şu. Devlet vatandaşının hayatını hiç umursamıyor. Halka güven vermiyor. Memleket yol geçen hanı olmuş. Vatandaşın it kadar değeri yok devletin gözünde.
    Insan buna kızıyor.

Bakana görevini layıkıyla yerine getirdiğini düşündüğün için değil, senin fanatiği olduğun ideolojiden olduğu için inanıyorsun ya da inanmış gibi yapıyorsun. O bakan CHP'den olsaydı inanmaz, ölümüne sorgulardın (haklı olarak).

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Hala tahliye diyorsunuz ya, tahliye planlı olur. İstanbul'a giden uçak İzmit'ten dönmez.
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Uyumaya devam edin, Tahran'dan gelen uçak biraz önce İstanbul'a indi. Tahran'a tarifeli seferler devam ediyor.

Flightradar24
    Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
    https://www.flightradar24.com/QSM2213/23fb4542

Hatta bir başka sefer daha Tahran'dan yola çıkmak üzere.

Flightradar24
    https://www.flightradar24.com/IRM114/23fba5a3

Bir tane daha eklendi.

Flightradar24
    https://www.flightradar24.com/IRA769/23fbdfe9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 25 Şubat 2020; 18:54:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• thy sitesinden tahran - ist uçuşu bulamadım bulan varsa buyursun azıcık beyninizi kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Bakana görevini layıkıyla yerine getirdiğini düşündüğün için değil, senin fanatiği olduğun ideolojiden olduğu için inanıyorsun ya da inanmış gibi yapıyorsun. O bakan CHP'den olsaydı inanmaz, ölümüne sorgulardın (haklı olarak).
    Sen benden daha iyi biliyorsun yani ne diyeceğimi ne düşüneceğimi?Aslansoınız ya.
    Neyse fazla uğraşmayayım bu gibi konular kimi kaale alacaksın kimi almayacaksın bloklayacaksın çok faydalı oluyor aslında.
  • İlla yayacan şu virüsü ülkeye. Yeminle doğru dürüst birileri olsa bu virüs bu ülkeye girmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.